2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hastanelerde normalde 1 gece kalma doğum ücretinin içinde sanırı . Ekstra konaklamaya ücret alıyorlar.

Çok kötü bir şey dimi hep iyi dr lar pahalı

İlk kez hamilelik ruyasi gordum oglum 34-35 haftalik dogmus hemen jucagima verdiler ay gibi yuzu ve cok guzel saclari saclari vardi emziriyordum resmen aşık oldum
Gercek olur inşallah canım çoğu gitti azı kaldı kucagımıza sağlıkla alacaz inşallah yakında kuzucuklarımızı

Günaydın dememişim :)) günaydın canlarrr
Ben şimdi bi daha doğurmam diyip 2.-3.-4. Bebişi olacaklara hayranlıkla bakıyordum sebebini buldumm :)
Günaydın canım dogrudur ya birde tekmeler başladı hareketler hissediliyor ya şimdi okadar güzel duygularki bunlar bence bidaha bidaha tatmaya deger

canım telefonda alarm kurmadın mı? benim hergün sekizde alarm çalıyor yoksa insan unutur..hareketlerini hissediyorsan problem yok bence

Tabiki cnaim oyle bu tur seyler umut taciri ben tup bebek.yaptirdim oda oyle 30000 tl para giti hic umrumda olmadi ama bildigin somuru yani yazik bize herkes bizi yiyor yolunmus tavuga donduk
Tabiki derdine derman oluyorlar ama bu konuda da bir pazar olusturduklari oratada yani Allah aratmasin canim bizde dusmeyelim tuzaklarina

çok şaşırdım bu fiyata
en pahalısı ıstanbul sanıyodum
rısklı durumlar varsa zaten tercıh edılıyor

benım de ılkınde detaylı yaptrdıktan sonra doktorun yanına gıttım daha yenı bakılmıs
tekrar muayene etmeyelım demıstı canım

Istanbulu anlarimda diger sehirlerde universite hastanesi yokmu neden ayrintiliya okadar para veriyorsunuz neyseki benimki ucretsiz :) ve dr u cok begeniyorlar
Bursda cok kalabalık canım ozel doktora gıttıgın zaman bıle sıra beklıyorsun ıstedıgın zamana randevu bulamıyorsun bazı doktorlara

Bursda cok kalabalık canım ozel doktora gıttıgın zaman bıle sıra beklıyorsun ıstedıgın zamana randevu bulamıyorsun bazı doktorlara
Ozel drun adi var devletten farki yok bazi bolumlerin oglumu goturdum diger gittigimde unlu bir cocuk dru kadina saatlerce sira bekledim ben muayenemi oldum ogluma yeni sira gelmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…