2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bundan kendim yapsam yapabilirmiyim sizce penye kumaş alıp içine elyaf doldurup saç örgüsü gibi yapılabilir diye düşündüm ama sizce olurmu

Eklentiler

• 20180329_132510.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 74

Canım kalbi çok dinlemekten bahsetmiyorum onda isi verildiği için fazlası zararlı diye biliyorum. birçok uzman görüşü ben dün bulamadım bir arkadaş yazmış hatta yurt dışında 3 kere giriliyor diye bizimkine kitaslayinca ozaman hepimiz risk faktörü altındayız 9 ayda birçok kez giriyoruz riskliler dahada fazla bu şekilde kanıtlanmamis şeyleri birkaç doktor dedi diye kafama takmayi anlamsız buluyorum ayrıca tam anlayasamissin herhalde kendi kafamı adamı dinleyip bulandiramicam diyorum seninle ilgili bisiden bahsetmiyorum

Gozunaydin cnm ins bidaha kavga etmessiniz :))

Kızlar bebislerin hickiriklarini hissetmeye başlayan varmı detaylida dr oğlun hickirio dedi ust üste minik pıt pıtlar gldi hep ayni noktaya şimdi yine aynı şey oluo :))
Ben taklalarını ve tekmelerini hissediyorum hıçkırığı belki hissediyorumdur ama anlamıyorum

Evet ya ultrasona girmedm cuma gunu girdigim icin bakmadi heralde

İnşallah birdaha öyle birşey yaşanmaz canım neyse ailenin yanındasın bu bikaçgün gez dolaş bebişin için birşeyler bak tadını çıkar yani. Eşinde pişman olmuş zaten üzme artık kendini

Ben taklalarını ve tekmelerini hissediyorum hıçkırığı belki hissediyorumdur ama anlamıyorum
Kizimdan da biliorum hep aynı noktaya saniyelerle hissediosun tekmeden daha hafif . Tekmeyi daha kuvvetli ve araliklarla atio yakında hissedersin :). Bu arada taklayi nasıl hissediosun yer değiştirme gibimi bak bende onu bilmiorum

Selam canim hangi doktora takibi yaptırıyorsun ayrıntılı icin nereye tercih ettin doktor araştırıyorum da bi sorayım dedim burdada :)
Doktorum fatih şendağ, ayrıntılı için 2 tane özel doktora yönlendirdi ama daha gitmedim o yüzden bişey diyemiycem

Cok ilginc ama ben hamileligin basindan bu gune sadece 2 kilo aldim bebegimde demekki seviyor

kılo almaya pek musaıt bı yapın yok demekkı canım:)
bana doktor dıyet yapmamı önerdı o yuzden bendekı bu hesaplamalar
gecen haftaya kadar ben de mıde bulantım olmadıgı her an herseyden bısuru yıyodum:)

taklaaa nasıl hıssedılıyooooo çok şaşırdım:)
ben hep cok asagıda bıseyler hıssedıyorum o kadr
bı de ıkıncı hamıleleıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…