• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hahaaaa.... Ayyyyy gecenlerde beni de bi teyze bu halimle eltimin kizi sandi yooo dedi o benim eltim dedi ama felaket bozildu daha aramizda 6 yas var cunku kadi benim pglanida gorunce kendine bak cocuga bak dedi gitti ne diyecegini de bilemedi :KK48:
Eltinin sana o anki hisslerini tahmin ettim :KK70::KK70::KK70:

ahhh Nesrinay86 Nesrinay86 gel bana sor
sırt bel ağrılarından mahvoluyorum
küçültmek için gittim doktora doğuracağın kadar çocuk doğur emzir sonra küçültürüz dedi :)
süt kanalları zarar görebiliyormuş
belli bi şeyden büyük olduğu için devlette yapıyor operasyonu
Birazını isteyenlere enjekte etmek olsa... :oops:

Ayyy cok guldum benim oglanda birini emfi birini emmedi bi gogsum dik bi gogsum sünük az once bide baktim kj birinjn yhvarlagi el icim kadar olmus digerj hala kucucuk neden ki acabz esimde benim bi gogsume montofon inegi birine de keci memesi diyip dalga gdciyor ♡♡♡♡♡♡♡ baytar ya kendileri bisey bulamadi baska
Esin mesleki yaklasmis en azindan :) emzirme araligi yakinmi yani emmeyi birakali ne kadar oldu belki onun etkisidir sonucta dogum sonrasi plesanta ayrilinca her iki gogustende sut gelecek hatta suan kolostrumkolarak sutler memede bekliyor.

Son düzenleme:
Esin mesleki yaklasmis en azindan :) emzirme araligi yakinmi yani emmeyi birakali ne kadar oldu belki onun etkisidir sonucta dogum sonrasi plesanta ayrilinca hee hee gogustennde sut gelecek hatta suan kolpsgrumolarak sutler memede bekliyor.
Oglum emmedi canim 4 ay zor fmdi 7. Aya kadar da sagip verdim

Sabirsiz61 Sabirsiz61 E Egepam @_Depply_ cevaplar için çok teşekkür ederim güzel anneler....Ben çocuğu asla aldırmayı düşünmüyorum eşimde kesinlikle karşı aldırmaya... Rabbimizin emaneti kabulumüz.Doktor sadece çok korkutuyor.Sizler sadece ikili testmi yaptırdınız.Sonuçlarınız benim degerler gibimiydi yoksa dahamı iyiydi...

Madem oyle yaptirmanin hicbir anlami yok cunku uapacak birsey yok ayrintiliyi anlarim o onemli ama bu lüzumsuz. Ben hatirlamiyorum sonucumu seninle kiyaslayamiyorum o yüzden evdede olmadığım icin bakma sansim yok malesef.

:) :) :) mesleki deformasyon :) bizde de oluyor benim esimin hali magazasi var ne desem hali ornegi veriyor bana bazen benle halilarini kiyasliyor :) :)
Aynen oyle gece elini koydu karnima oynar bekle dedim hadi sende canim daha disardan belli olmaz sende benim hasta sahiplerini gectin 4 aylikken buzagi tekme atiyor bizde goruyoruz diyorlar daha kesede ki minicik yavruya dedi hih dedim beni köylulere de benzettin

Sabirsiz61 Sabirsiz61 E Egepam @_Depply_ cevaplar için çok teşekkür ederim güzel anneler....Ben çocuğu asla aldırmayı düşünmüyorum eşimde kesinlikle karşı aldırmaya... Rabbimizin emaneti kabulumüz.Doktor sadece çok korkutuyor.Sizler sadece ikili testmi yaptırdınız.Sonuçlarınız benim degerler gibimiydi yoksa dahamı iyiydi...

Tatlim kombine risk onemli o da 250 nin altinda cikmis. Free beta degerin asiri yuksek degil. Arkadasimin degeri 1:103 cikmisti sapasaglam dogdu. Hic canini sıkma bebegi de aldirmayacaksan testlerle daha fazla ugrasip bebegi de kendini de uzme. Ucluyu yap icin rahat etmiyorsa. Suan kac haftasin

Kizlar bu ikili test sonucum burun ve ense kalınlığı normal çıkmıştı.Sizce yaptırıyım mı nifty testin?

7iiiDU.jpg
Canim dun trtde dr ense kalınlığı ölçümünün önemli oldugınu söyledı çok şükür onda bi sorun yokmuş bu testleri de aldırıp.aldıramak için bize sorma amaçlı ve riskleri söylenek için yaptırıyorlar aldırmayacaksan eğer ki hiç bulaşma derim ikili testi temiz çıkıp down sendromlu bebeği olanı gördüm ayrıca yaşından dolayı.da böyle çıktığını düşünüyorum inşallah öyledir geçmiş olsun üzülme

Uyanirsin uyanirsin canim sinyaller aciliyor bebek dogunca :) ben bi aralar bebegi emzirdigimi hatirlamiyordum yani ne ara emzirdim ne ara yatagina koydum hatırlayamıyordum yorgunluktan uykusuzluktan :)
Haha ben de bence öyle olurum normalde de uykumun arasında konuşurum falan hatırlamam :) inşallah canım Bebiş gelince açılsın çakralarım :KK6:

Tatlim kombine risk onemli o da 250 nin altinda cikmis. Free beta degerin asiri yuksek degil. Arkadasimin degeri 1:103 cikmisti sapasaglam dogdu. Hic canini sıkma bebegi de aldirmayacaksan testlerle daha fazla ugrasip bebegi de kendini de uzme. Ucluyu yap icin rahat etmiyorsa. Suan kac haftasin

ALLAH korusun aldırmam canım.... Her türlü emanet rabbim esirgesin.18 haftalığım canım.

ALLAH korusun aldırmam canım.... Her türlü emanet rabbim esirgesin.18 haftalığım canım.
Canim tam dortlu tarama zamani. Dortlu tarama tum suphelerine cevap olur. Ikilisi kotu cikanlar dortlu yapiyor. Madem icin rahat degil hic ihmal etme hemen yarin dortlu icin doktora git bence. Nifty ye para harcama

Kislar ben geldim ciktik doktordan kalbinde hala leke var dedi ama onemli degil dedi bilmiyorum uzulmuyorum iyi oldugunu dusunuyorum :emir_bebek: Eki Görüntüle 2127339 buda benim güzel kizimmmm teyzeleriii:KK200:
Oyy kuzumm benimm masallah sana.icini ferah tut kuzum bnada bikac sey soyledi perinatoloji uzmani ama bnde icimi ferah tutuyorum sizlere bile bahstmedim..doktorum cok normal korkulacak birseu degil dedi cunku.

Back
X