• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İşte benim melek kızım teyzeleri..:KK200:Eli çenesinde ne sıkıntı cikarsam diye düşünüyor..perinatoloji doktoru biraz korkuttu bizi ama onemli birsey degilmis şuan soyledikleri.kendi doktorumuz ferahlatti bizi.icimiz rahat buna şükür Rabbim evlatlarimizla sinamasin ins.

Eklentiler

• 20180320_233803.webp
    20180320_233803.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
Bugün ayrıntılı ultrason için üniversite hastanesine radyolojiye gittim. Çalışan insanların yogun olduklarını biliyorum bu yüzden gereksiz ayrıntı sorular ile insanları yormam fakat bugün karşılaştığım uzman bana beden dili ile bana soru sorma mesajı verdi. Bende de gurur tavan ya :)) hiçbir şey sormadım. Hadi ben sormadım insanın ağzından tek kelime bir şey çıkmaz mi ya :))) Sözde ekranı bana çevirdi ama yattigim yerden gördüğüm şekiller beboş dışında her şeye benziyordu. Psikolojik teste tabi tutulmuş gibi hissettim kendimi :)))
Allahtan doktorum her gittiğimde kolu bacağı midesi vs vs her şeyi tek tek gösteriyor da rahatım :)))

Bugün ayrıntılı ultrason için üniversite hastanesine radyolojiye gittim. Çalışan insanların yogun olduklarını biliyorum bu yüzden gereksiz ayrıntı sorular ile insanları yormam fakat bugün karşılaştığım uzman bana beden dili ile bana soru sorma mesajı verdi. Bende de gurur tavan ya :)) hiçbir şey sormadım. Hadi ben sormadım insanın ağzından tek kelime bir şey çıkmaz mi ya :))) Sözde ekranı bana çevirdi ama yattigim yerden gördüğüm şekiller beboş dışında her şeye benziyordu. Psikolojik teste tabi tutulmuş gibi hissettim kendimi :)))
Allahtan doktorum her gittiğimde kolu bacağı midesi vs vs her şeyi tek tek gösteriyor da rahatım :)))
Dimi canim iyi ki kendi doktorlarimiz var..

Resim var mi canım ;)

Ben de haftaya cuma gidecem. 21+4 oluyorum. Cok mu geciktirdim acaba. Kalp oluşumu tamamlasin diye 21+ da gideyim dedim. Insallah benim kizimda fotograf verir. Normalde hep sirti donuk oluyor bize. Hem omurgasini sayiyoruz prensesimizin :)
Ben 20+6 da gittim canim kalbi tamamdi.gayet iyi dedi doktor.plesentada bosluklar gördü birde bobreklerinde pelviaktazi gördü ama idrar birikmis te olabilir dedi.kendi doktorumuz her iki seyin de suan korkulacak birsey olmadigini bu donem de bircok bebekte oldugunu soyledi.sanirim kontrol altina alicak yinede.icim suan rahat doktorumdan dolayi.

Sansina kotu denk gelmis bizimkide o kadar seker bir adamdi ki keske kd doktorum bu olsaydi dedim hem tek tek anlatti hemde cok anlayisli kibardi

Kesin yok mu ya yapan orada
Geçenlerde bizim Türk çalışanlardan birinin eşiyle tanıştım Gürcü bir bayan ama çok iyi Türkçe biliyor ona söyledim haber vericek bana yarın inşllah bulur bir yer renkli ultrason olan bir yer varmış dedim oraya bir sorda orda detaylı varmı diye inşllah vardır

Oyy kuzumm benimm masallah sana.icini ferah tut kuzum bnada bikac sey soyledi perinatoloji uzmani ama bnde icimi ferah tutuyorum sizlere bile bahstmedim..doktorum cok normal korkulacak birseu degil dedi cunku.
Valla bende cok korkmustum ilk ama simdi okadar endiselenmiyorum kòtü dusunmemeye calisiyorum meleklerimizi rabbim korusun onlara şifa versin :KK49::KK49:

İşte benim melek kızım teyzeleri..:KK200:Eli çenesinde ne sıkıntı cikarsam diye düşünüyor..perinatoloji doktoru biraz korkuttu bizi ama onemli birsey degilmis şuan soyledikleri.kendi doktorumuz ferahlatti bizi.icimiz rahat buna şükür Rabbim evlatlarimizla sinamasin ins.
Yerim bwn onun minik burnunuuuu masallah prensesimize

@Sabirsiz61 E Egepam D _Depply_ cevaplar için çok teşekkür ederim güzel anneler....Ben çocuğu asla aldırmayı düşünmüyorum eşimde kesinlikle karşı aldırmaya... Rabbimizin emaneti kabulumüz.Doktor sadece çok korkutuyor.Sizler sadece ikili testmi yaptırdınız.Sonuçlarınız benim degerler gibimiydi yoksa dahamı iyiydi...

Ben hiç bir testi istemedim eşimle beraber böyle bir karar aldık canım. Allahın emanetine asla hıyanetlik edemezdik diye düşündük. Ne verirse basımızda tasıcaz dedik. Çok iyi anlamam ama senin sonuçların gayet iyi gözüküyor. Doktorlar o testleri yapan kişi ve kurumlarla anlaşmalı oluyorlar. O nifty testini yapan kişi doktorumun çok yakın arkadasıymış. Danısıklı dövüş gibi düşün canım. İçin rahat olsun Hiç takma kafanı evelalllah Allah büyük

Kızlar tam sol bacak ile kasığın birleştiği yerde ne var.Neden her hareketimde orda bişey batıyor.

Back
X