2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ne kadar detayli bir bilgi vermis boyle doktorun cok iyibizimki hic boyle seyler soylemiyor
Evet canım o konuda çok şanslıyım doktorumu çok seviyorum çok anlayışlı ve tatlı bi bayan

Canım hepsini hatta daha fazlasını yapıyorum da tek yürüyüş sıkıntı, sevmiyorum bi de . Neyse bugün bi yarım saat 45 dk yürüdüm soğukta napim yoksa cadı sokamıcak kafayı yerine

kızlar normal doğum yapmak için squat öneririm :) ben sancı çekerken eşim yaptırdı saolsun çok faydasını gördüm hızlı oldu doğumum çok şükür hatta keşke doğumdan çnce egzersiz olarak yapsaymışım dedim bide meryem ana otunu suya koydurmuştum görümcem okudu hep onlarında faydası olmuştur heralde çabuk açıldı ot dedi hatta bende 4saatte doğurdum

Erken gelmesinden iyidir canım vakitlice gelsin inşallah :)
Öyle kuzum:) ah bi de şu heyecan söz dinlese :)
Siz nasıl oldunuz, var mı yeni bir gelişme?
Ben onada başlıcam, sonunda pes eder gelir heralde :)) hayırlısı hakkımızda:)

Kızlar daha 21 yaşındayım ve çatlak için kullanmadigim şey kalmamasina rağmen gibegimin her yeri aşırı derecede catladi üst taraf değil amamalt taraf catlaktN gözükmüyor o derece yanlara dogruda yayılıyor hep ne yapi cam bi akıl verin

bilsem xnm kac kilo aldin cnm

AĞI

ben de 36+0'dan beri günde 10-15 defa yapmaya çalışıyorum benimki tam squat olmuyor ama yarım da olsa yapmaya çalışıyorum. 37+0dan itibaren sayısını arttırıp daha uzun yürüyüşe başlayacağım inş. Perşembe 37+3'de kontrol var bakalım neler olacak...

Karistirdim cunku bi arkadas vardi osa hollandada almanyaya tasinmistixa onla ksristi masallah ya iyi cesaret cnm.yasin kacti
Sağol canım benim, acı eşiğim yüksek benim, acıya dayanıklıyımdır, tabi doğum sancısını tecrübe etmedim ama kızken regl sancısı çekerdim doğum sancısı gibiydi.. Yaş 26

Canım bende olmadı hiç ama ben ilkinde önlem amaclı bi kaç defa acıbadem yağı sürmüstüm belki denemissindir ama bide aktarlar bunun için özel karışım hazırlıyor bide cilt doktoruna çıktınmı

Öyle kuzum:) ah bi de şu heyecan söz dinlese :)
Siz nasıl oldunuz, var mı yeni bir gelişme?

Ben onada başlıcam, sonunda pes eder gelir heralde :)) hayırlısı hakkımızda:)
anlıyorum seni ah o heyecan merak benim kız iç sesimi dıydu kesin diyorum :) pazartesi biberon deniceklermiş perşembede beni emerse çıkıcak benim kuzu inşallah az kaldı sabrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…