2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bir bardak su içip 10 sefer wc.ye cıkan var mıııı :)) ya da şu sola yatma meselesine ayak uyduramayan :))

Bende öyleyim malesef. Bir çözümü var mı onu da bilmiyorum. Yoruldum sürekli eiwc gitmekyten. Sola yatmaktan çok sırt üstü uzanıyorum.

Bebek büyüdükçe idrar torbamiza baski yapıyor kızlar haliyle bu olacak malesef bi cozumu yok hatta bu durum hamileliğin sonlarına doğru daha da fazlalasacak idare edicez artık

Son düzenleme:
Bende öyleyim malesef. Bir çözümü var mı onu da bilmiyorum. Yoruldum sürekli eiwc gitmekyten. Sola yatmaktan çok sırt üstü uzanıyorum.
Ben artık sırt üstü yatamıyorum karnım ağrıyır sertleşiyor en rahatı benim için yan ve karınüstü karışımı :)

Bebegini hissetmeye baslayanlar.... Hepinizin 2. 3. Bebekleri mi? Benim ilk ve ben daha hic bisey hissetmiyorum erken sanirim bana daha.. Ve gobegim de oyle belli olacak kadar cikmadi daha.

Bugün ilk tekmeleri hissetmeye başladım dünde bu saatlerde çok hareketliydi doktora gittiğimizde bugünde kendim hissettim bizimki sabahçı galiba :)

Bende yaklaşık 4-5 gün oldu hissetmeye başlayalı

Günaydın arkadaşlar.hepimize hayırlı cumalar. Bebişlerimizle beraber nice güzel günler görürüz inşallah.benim randevum 14 ekimde.çalıştığım için hep haftasonları doktora gidiyorum.bizim cinsiyetimiz 14 ekimde belli olur inşallah.daha önce ultrasyon fotosu atmıştım ama yorumlar gelmedi.bir daha atayım teyzeleri belki görürsünüz bişe

Eklentiler

• 20170909_093433-1.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 68
Ben de 16+4 haftaligim bugün kontrolüm vardı kizler cinsiyet kesin erkek dedi resmini de verdi fikir olsun saglikla gelsin inşallah. .....
Hayırlı olsun evet kesin erkek bizde de aynı görüntü vardı bizim doktor biraz açık kapı bırakmak istedi plasenta da olabilir gibisinden ama ben yüzde yüz emin oldum :?

Bebegini hissetmeye baslayanlar.... Hepinizin 2. 3. Bebekleri mi? Benim ilk ve ben daha hic bisey hissetmiyorum erken sanirim bana daha.. Ve gobegim de oyle belli olacak kadar cikmadi daha.

Benim üçüncü hamileliğim, ilkinde 20. Haftada hissetmeye başladım bende o yüzden senin daha hissetmemen çok normal bir kaç haftaya hissedersin

Gösterirse büyük ihtimal görürsün o zaman sanırım 16 hafta falan olursın bizde bu hafta öğrendik ve çok net gördük oğlumuz olacak, kız olunca daha zor görünüyor gerçi

Hamilelikte sırt ustu yatılması önerilmiyor. Rahim ağırlaştığı icin arka kaslara baskı yapıyor. Kan akışını etkileyebiliyor. Kitapta okumuştum. Oyuzden sırt üstü yatmamaya özen gosterin

Bas agrisi çekenler. Bende bu sıraları cekiyorum. Dün markette Wee markanın bas soğutucu bandı gibi bisey gördüm. O an agrim yoktu ilgilenmedim. Ama isterseniz sizde bakın. Akşamları ensemden doğru agri yapıyor. Eşim masaj yapıyor. Öyle uyuyabiliyorum. İs yerinde cok yoruluyorum. Ondan olabilir.

Buarada o bantı okumadım. Sadece bas soğutucu agri falan biseyler vardı. İlgilenmedim ama. Belki yanlış bakmış olabilirim

Benim bu ara başım öyle feci ağrıyo ki ağlatıyo beni, akşamüstü başlıyo sabah anca geçiyo ne yapacağımı şaşırdım, geçen başıma kolonya sürüp yazmayla bağladım sıkıca uyuştu uyumuşum gece ilaç da içmek istemiyorum sürekli, dişim de ağrıyo 3 gündür o da tetikliyo.. üstüne sıcaklar da cabası valla

O banta bi bakıym saol canım artık farklı bişeyler alıp denememin zamanı geldi..

Merhaba kizlar bugunruya gordum 1 kizim olmustu cok guzeldi 16 haftalik dogum yapmistim ama zmaninda dogan bir bebekten farki yoktu hatta evde kendi basima dogum yaptim ve hastaneye gitme ihtiyaci bile duymadim. sdece kizimin 1 elinde fazladan 2 tane parmak vardi. sonra doktora kontrollere gittik. kucagima almistim boyle beyaz bezler icine sarilmis esime gosteriyorum diyorum bak ne kadar guzel ne kadar tatli . esmer bi kizdi saclari vardi yumusacik düz. cok guzeldi. doktor kiza benzetmisti .baklaim bir daha ki sefere kiz olarak kalir mi. ayy kizlar yemin ederim ruyasi bile guzel Rabbim vaktinde evlatlarimizi kucagimiza almayi nadip etsin. saglikli sihhatli bir sekilde .

Hayır olsun inşallah canım :) ben de rüyamda hep erkek bebek görüyodum geçen öğrendik oğlum olacakmış :) senin de gönlünden geçen olur inşallah ❤

Keşke inceleseydim ürünü. Suan da acaba dedim bebekler icin ateş durucu bant falan miydi diye şüpheye düşmedim değil. Benim anca masajla geciyor. Bu gidişle masaj seanslarına bi bakicam. Belki rahatlarım. Bugün hava cok yağıyor. Haftasonu dinleniyim. Ya agriyor agriyor agriyor. Sinirlerim yiprandi

Netten bak canım ürün açıklamasına. Markayı hatırlıyorsan bulursun mutlaka ne için olduğu bilgisini

Ben de öyleyim daraldım sıcaklardan orta karadenizdeyim en son haziranda tam anlamıyla yağmur yağdı buraya diğerleri 1 dk o da çoook nadir.. aktara da gidip sorcam bişeyler işe yarayan bişey bulursam haber veririm sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…