• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yok canım çarşamba 32+0 oluyorum. Pzt gidip rapor alacaktım ekders yatmayacak nasıl olsa haftabaşından ayrılayım diye ama kısmey olmadı. Kötü olursam yine alırım takmam onları da rica ettiler :-)
Ya bana yazıyı memur yazmamış dediler belki pZt hemen bulurlar ozaman
Aaa tamam o zaman...son 1 aydır müdür bey haftada 1 defa mutlaka gelip bana nasılsınız diye soruyor...hocam iyi değilseniz rahatsız olursanız doktor istirahat falan verirse ayrılın düşünmeyin sağlığınız önemli diyor...sanki beni istemiyorlar bu aralar :KK49:ne zaman ayrılıyosun ne zaman ayrılıyosun...

İnsallah canim.

Dogru haklisin yuksekligi bebek icin daha tehlikeli. Evet akşamları yukseliyor. Gunduz olcturduklerim hep normal cikti. Yemegi gec saatte yememeye calisiyorumZ bir de aletim yok surekli olcemiyorum. Tek şansim evim hastanenin dibinde. Hemen gidiveriyorum kendimi kötü hissettigimde.
Benim zamanımda bime gelmişti 30 tl ye almıştım çok iyi olmuştu. Sen sürahi içinde limonlu suyu dene canım belki o şifa olur. Hastanede yanı başında korkma hemen gidersin kötü olursan.

Aaa tamam o zaman...son 1 aydır müdür bey haftada 1 defa mutlaka gelip bana nasılsınız diye soruyor...hocam iyi değilseniz rahatsız olursanız doktor istirahat falan verirse ayrılın düşünmeyin sağlığınız önemli diyor...sanki beni istemiyorlar bu aralar :KK49:ne zaman ayrılıyosun ne zaman ayrılıyosun...
Sanırım bunların ortası yok :)) bana da çık çık deseler bende bir düşünürdüm yerime kesin birini ayarladılar tanıdık diye. Ama olması gereken o yine de psikolojik olarak rahatlatmıştır seni en azından. Ben şimdi haftaya ya daha da ağırlaşmış olursam diye korkuyorum bunhafta çok zor geçti

Herkese merhabalar kızlar
Bugün eminönü’nü talan ettim şuan ayaklarım şişmiş bi vaziyette koltuğa çöktüm size yazıyorum... lohusa geceliklerini hiç sevmedim ‍♀️ Ama 2 tane aldım.
Ayrıca babynest, emzirme önlüğü ve yastığı, puset örtüsü için kumaşlar boncuk elyaf faşan aldım hepsi için malzeme parası 70 tl gibi bişey verdim. Bizim burada bi terziyle de görüştüm hepsi için 100 tl dikiş parası istedi. Yani böyle şeyler isteyen varsa malzemesini alıp yaptırdığında çok çok ucuza geliyomuş dün anamdan zılgıtı yiyince ekonomik düşünmeye başladım galiba :) ayrıca kapı süsü hastane hediyelikleri hepsini gerçekten uyguna yapan yerler var yaptırmak isteyenler iyice ağırlaşmadan oraları bi dolansın derim vee hepinizi öperimmm

İsmin hoşuma gitmişti :KK66: Bende şuan memorial da Nesrin hanıma devam ediyorum sigorta ve paket yaptırmadım ailemin yanına gitmiştim başka şehire doğumu orada yapma durumum vardı ama Ankara’ya döndüm şuan memorial fiyat olarak çok yüksekgrünüyor doğum için araştırıyorum bu haftadan sonra doğum sigortası olmuyor değil mi Bilgin var mı?
Tesekkür ederim :) çagıra çaģıra getirdim minnağı :) doğum paketi tum hamilelik boyunca geciyor diye biliyorum.benim sigorta yaptırdığım ımc sigortadan özge hanımın teli yazayım özelden demirhayat sigortanın doğum paketi.fazla muayenelerinden banada verirdin :)

Herkese merhabalar kızlar
Bugün eminönü’nü talan ettim şuan ayaklarım şişmiş bi vaziyette koltuğa çöktüm size yazıyorum... lohusa geceliklerini hiç sevmedim ‍♀️ Ama 2 tane aldım.
Ayrıca babynest, emzirme önlüğü ve yastığı, puset örtüsü için kumaşlar boncuk elyaf faşan aldım hepsi için malzeme parası 70 tl gibi bişey verdim. Bizim burada bi terziyle de görüştüm hepsi için 100 tl dikiş parası istedi. Yani böyle şeyler isteyen varsa malzemesini alıp yaptırdığında çok çok ucuza geliyomuş dün anamdan zılgıtı yiyince ekonomik düşünmeye başladım galiba :) ayrıca kapı süsü hastane hediyelikleri hepsini gerçekten uyguna yapan yerler var yaptırmak isteyenler iyice ağırlaşmadan oraları bi dolansın derim vee hepinizi öperimmm
Güle güle kullan nekadar uyguna almışsın öyle. Gecelikleri nekadara aldın :)

Sanırım bunların ortası yok :)) bana da çık çık deseler bende bir düşünürdüm yerime kesin birini ayarladılar tanıdık diye. Ama olması gereken o yine de psikolojik olarak rahatlatmıştır seni en azından. Ben şimdi haftaya ya daha da ağırlaşmış olursam diye korkuyorum bunhafta çok zor geçti
İdareciler 2 çocuklu mudürün de eşi riskli raporlu geçirmiş hep hamileliklerini anlayışlılar yani ben çocuklarla aynı merdivenleri kullanmıyorum hocam asansörle çık falan diyorlar düşüp şaşmadan başıma iş gelmeden sağ salim ayrılmamı bekliyorlar dört gözle :KK49:...geçen dönem bizde çalışan bi ücretli arkadaşın son hafta işine son verilmişti izindeki arkadaş döndüğü için; biz elbirliğiyle yine onu getirmeye çalışıyoruz...hem tecrübeli hem çalışkan yeni mezun vs benim sınıfla yapamaz...velilerle de tabi...

Aynen en dogrusunu yapiosun kuzum. Benim doktorumda aclik tokluk bakti yukleme yapmadi gayet guzel dedi herhangi bisey yapmami istemedi soyle yap boyle yap diye.
Benim eşim biraz sıkıyo bu konuda dikkat et yeme az ye.sanki 7 aylık diil de 9aylik gibiyim

Canım ben bebeğin yatağına sunu yaptırdım bak 25 liraya aynısından anne yatagınada yapar sanırım bi bakabilirsin
Çok güzel ve de fiyatı çok uygun, eğer yaparlarsa biz de yaptıralım bundan, senin eline geçti mi, resimde göründüğü gibi mi?

Cok tatlilar. Ama bana biraz fazla geldi fiyati. Ayri ayri alirsan daha uyguna gelir. Ben 125 ml biberon ve 2li soothie emzigi 60 kusur liraya aldim. Emzikler indirimde de degildi aldigimda. İndirimde denk getirirsen daha da uyguna gelir.
Kendi sitesi bu canım 60 liraaya buldum başka siteden.emzikler de avent mi marka

Back
X