• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Son durumlardan sonra doğum çantası hazırlamaya karar verdim.varmı hazırlayan?
Şuan itibariyle benn .. Rabbim İnş vakitli saatli açıp içindekileri mutlu şekilde kullanmak nasip etsin okuya okuya yerleştirdim . Herşeyi koydum valla hastane çok uzak hatta kaşık çatal bile koydum mecburen devlette yapıcam eee uzakta olunca daha önce o hastaneden tecrübem de var tedarikli olayım dedim

İdareciler 2 çocuklu mudürün de eşi riskli raporlu geçirmiş hep hamileliklerini anlayışlılar yani ben çocuklarla aynı merdivenleri kullanmıyorum hocam asansörle çık falan diyorlar düşüp şaşmadan başıma iş gelmeden sağ salim ayrılmamı bekliyorlar dört gözle :KK49:...geçen dönem bizde çalışan bi ücretli arkadaşın son hafta işine son verilmişti izindeki arkadaş döndüğü için; biz elbirliğiyle yine onu getirmeye çalışıyoruz...hem tecrübeli hem çalışkan yeni mezun vs benim sınıfla yapamaz...velilerle de tabi...
Ne güzel bizimkilerin çoğu ev hanımı. Özellikle müdürün eşi tam bir ev hanımı. Hiç anlamıyor çocuk ateşlendi hastayım hamileyim olayından. Raporumu eşim getirsin demiştim ilk bebişte de. Hocam yürüyüş normal doğuma faydalı demişti bana düşün :bicak::oha:
Ama o çocuklar adama fena çarpar en iyisini yapıyorsun bizim okulda asansör yok tabi :)
E hangi sınıfa gelsin istiyorsunuz velilerin çok mu sorunlu. Benim meleklerdi son haftalar diğer yüzleri ortaya çıktı.

Kizlar nasilsiniz? Ben hic iyi degilim.cok uzgunum.ikizlerime nazar degdi :KK43:haftalari 27 ile uyumlu cikti oysa benim 29 hafta olmam gerekiyodu.. gelismleri gerilemis..haftaya tekrar gitcem eger gene ilerlemezse doguma alacaklar.ve ben daha 30 a bile girmemisken... ve cok kucukler.. suyum fazla cikti.sekerli seyler suyu cogaltirmis.sekeri kes hemen ddi.suyuda fazla tuketen biriyim 3 litre iciyorum gunluk.ne yapcam sasirdim.ole moralim bozukki..

Bi tanesi sabahlıklıydı 90 tl verdi diğeri sadece gecelik o da 70 tl di.. birsürü var ama ben sevemedim hiç birini hele pijamalardan nefret ettim :KK43:
Caddeden mi baktın şık şeyler pasajların içindeki dükkanlarda daha çok :KK43: iyi ne güzel uyguna almışsın baya

Kizlar nasilsiniz? Ben hic iyi degilim.cok uzgunum.ikizlerime nazar degdi :KK43:haftalari 27 ile uyumlu cikti oysa benim 29 hafta olmam gerekiyodu.. gelismleri gerilemis..haftaya tekrar gitcem eger gene ilerlemezse doguma alacaklar.ve ben daha 30 a bile girmemisken... ve cok kucukler.. suyum fazla cikti.sekerli seyler suyu cogaltirmis.sekeri kes hemen ddi.suyuda fazla tuketen biriyim 3 litre iciyorum gunluk.ne yapcam sasirdim.ole moralim bozukki..
canım üzülme karbonhidratı kes proteine yüklen. Suyu düzenliyor dengeliyor. Hem de bebişlere faydalı. Muz arkadaş demişti tahin pekmez helva bunlard iyimiiş. tired tired dı sanırım. Ben de yemeye başladım. Bir de zeytin ve tarhana çok iyi gelmişti inşallah seninkilere de iyi gelir :(

Hanimlar 33. Haftada sanci yasayan bir ben degilimdir dimi? Doktorum nst ye soktu sanci cikmadi usg da da sikinti goremedi ama ben sra ara ciddi sancilaniyorum. Belden bi vuruyo aha diyorum tamam bu sefer dogum sancisi basladi. Sonra geciyo ama geldiginde ciddi zorluyo. :KK43:

Canım benim doktorum bugün artık sancıların başlayacak dedi. Aniden sancı olur sertleşmeler olur bebek bir yerde toparlanır çok normal korkma dedi. Düzenli olur sık aralıklarla olursa kanama olursa hemen gel dedi. Ama düzensiz aralıklarla gelen sancılarda vücut kendini hazırlıyor merak etme dedi.

Caddeden mi baktın şık şeyler pasajların içindeki dükkanlarda daha çok :KK43: iyi ne güzel uyguna almışsın baya
Havuzlu han diye biyere gittik hep bebek şeyleri vardı orada ki gecelikcilerden aldım.. ama vallahi
İnternettem alışveriş daha kolay.. park yeri tam 1 buçuk saat aradık kalabalıkta yürümek zor bi de sürekli
Tuvaletim geliyo heryer leş ama neyse ki hepsini hallettik daha da gitmem herhalde :)

Herkese günaydın arkadaşlar dün akşam oğlum dünyaya 1060 gr olarak merhaba dedi. Şu an yoğun bakımda henüz görmedim öğlen durumu hakkında bilgi alacağım dualarınızı eksik etmeyin
Allah yardımcınız olsun canım dualaimiz sizinle. Bizleri gelişmelerden haberdar et olurmu. Allah analı babalı büyütsün acılarını yaşatmasın cümlemize

Ben . Hemen hepsi hazır vaziyette.

Şuan itibariyle benn .. Rabbim İnş vakitli saatli açıp içindekileri mutlu şekilde kullanmak nasip etsin okuya okuya yerleştirdim . Herşeyi koydum valla hastane çok uzak hatta kaşık çatal bile koydum mecburen devlette yapıcam eee uzakta olunca daha önce o hastaneden tecrübem de var tedarikli olayım dedim

Ben karar verdim ama hala yıkayamadım ki kıyafetlerini. İzne çıkar çıkmaz yapacağım kızımda da 32 den sonra hazırlamıştım

Bende yarın başlayayım yıkamaya sizi yorup ne koydunuz demiycem:)) sadece şunu unutma olmazsa olmaz diye aklınızda bişey varmı?

Havuzlu han diye biyere gittik hep bebek şeyleri vardı orada ki gecelikcilerden aldım.. ama vallahi
İnternettem alışveriş daha kolay.. park yeri tam 1 buçuk saat aradık kalabalıkta yürümek zor bi de sürekli
Tuvaletim geliyo heryer leş ama neyse ki hepsini hallettik daha da gitmem herhalde :)
Hürriyet çarşısı var yazmıştım aslında:) neyseki bulmuşsun hayırlı olsun güle güle kullan

Canı
Canım sakin ol Allah büyük ve sana demiştim daha önce üçüz ler çok farklı gelişir 24 haftalık ken dünyaya uyumlu halde oluyolarmış benimde üçüzken araştırmıştım .. Stres yapma İnş portakal suyunu kes bence muhakkak sadece normal su iç onun zararı çok pirinç patates tatlı hamur işini kes İnş Biraz daha dayanacaklar minnaklar zaten sen 36 38 görmeyecektin sağlıklı olsunlarda İnş onlar toparlayacak tatlım İnş dualarım sizlerle

Canım hemen morali bozmamak lazım, bu haftalarda sıkıntılar artıyor maalesef. beyaz ekmek ve şekerden uzak durup protein ağırlıklı beslenmeni öneririm. meyveyi de kontrollü yemek gerekiyor. suyu fazla içmenin hiç bir zararı olmaz o konuda endişen olmasın. tansiyonuna baktırıyor musun onda bir sıkıntı var mı

S
Canım benim doktorum bugün artık sancıların başlayacak dedi. Aniden sancı olur sertleşmeler olur bebek bir yerde toparlanır çok normal korkma dedi. Düzenli olur sık aralıklarla olursa kanama olursa hemen gel dedi. Ama düzensiz aralıklarla gelen sancılarda vücut kendini hazırlıyor merak etme dedi.
Kontrol vardı demi bugun senin canım benimde cumaya İnşallah nasıl minnak iyimi.. Kasılmalar bendede çok oluyo ve ekstra dikişler fena hoplatıyo bugun korktum valla bi ara eyvah açıldı dedim

canım üzülme karbonhidratı kes proteine yüklen. Suyu düzenliyor dengeliyor. Hem de bebişlere faydalı. Muz arkadaş demişti tahin pekmez helva bunlard iyimiiş. tired tired dı sanırım. Ben de yemeye başladım. Bir de zeytin ve tarhana çok iyi gelmişti inşallah seninkilere de iyi gelir :KK43:
Muzu hergun yiyorum canm.doktorum da ddi tam yagli süt e basla diye.sut sevmedigimi biliyo cunku.ama bi anda asik oldum sute resmen caresizlik ne kadarda zormus :( bende de hata 1 hafta icinde okadar co tatli yedim ki .. zeytini tarhanayi deneyim hemen insallah haftaya kadar duzelr ya

Modelini hiç bozma doktorun dediğini yap. Kontrollerini ihmal etme. Bi ablamın ikizleri 27. Haftada 900 gr olarak dünyaya geldi şimdi 5 yaşındalar ve acayip yaramaz bi okadarda sevimliler. Bol bol dua et Allah'ın izniyle hicbirsey olmaz. Iyi düşün kötü şeyleri çağırma sakın

Bende yarın başlayayım yıkamaya sizi yorup ne koydunuz demiycem:)) sadece şunu unutma olmazsa olmaz diye aklınızda bişey varmı?
Benim listem yok canım küçük valizime koyacağım. Geceliklerim,
atlet,
iç çamaşır
çorap
Depent hasta külodu
Hırka
Feracem
Terlik
Süt pompası
Ayrınbir çantada diş fırçası macunu toka makyaj eşyaları tarak ıslak mendil havlu kağıt
Ayrı bir hurçta
Bebek kıyafeti
tulumu
battaniyesi
ıslak mmendil ndil
Bez
Alt açma bezi
Pişik kremi
Biberon
Emzik
Şapka
Göğüs kalkanı
Göğüs kremi
Patik
Bir saklama kabına hurma zemzem
Bir de yapabilirsem önceden armut kayısı incir hoşafı yapıcam az sulu onu kavanoza koyup dolaba kaldırıcam. Hastanedeyken kaynar suya karıştırsınlar onu içicem paso. Hem wc için hem süt için mucize karışım :-)
Bu listede illaki eksik vardır hatırladıkça koyarım artık :))

Son durumlardan sonra doğum çantası hazırlamaya karar verdim.varmı hazırlayan?

ben yarin insallah Allah nasip ederse tum eksiklerimi tamamlayip alis veris yapip bu hafta ici hazirlamayi dusunuyorum dogum bu sakaya gelmez agirlasiyoruz. en ufak basimiza bi kaza gelse ne olacak. bizimki ne anlar dogum cantasi hazirlamakdan bi kosede hazir dursun icim rahat olsun bakiyorum artik.

Son düzenleme:
Muzu hergun yiyorum canm.doktorum da ddi tam yagli süt e basla diye.sut sevmedigimi biliyo cunku.ama bi anda asik oldum sute resmen caresizlik ne kadarda zormus :KK43: bende de hata 1 hafta icinde okadar co tatli yedim ki .. zeytini tarhanayi deneyim hemen insallah haftaya kadar duzelr ya
Arkadaşlar şekeriniz yüksekse muzu dikkatli yeyin içinde inanılmaz şeker car

Back
X