• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim listem yok canım küçük valizime koyacağım. Geceliklerim,
atlet,
iç çamaşır
çorap
Depent hasta külodu
Hırka
Feracem
Terlik
Süt pompası
Ayrınbir çantada diş fırçası macunu toka makyaj eşyaları tarak ıslak mendil havlu kağıt
Ayrı bir hurçta
Bebek kıyafeti
tulumu
battaniyesi
ıslak mmendil ndil
Bez
Alt açma bezi
Pişik kremi
Biberon
Emzik
Şapka
Göğüs kalkanı
Göğüs kremi
Patik
Bir saklama kabına hurma zemzem
Bir de yapabilirsem önceden armut kayısı incir hoşafı yapıcam az sulu onu kavanoza koyup dolaba kaldırıcam. Hastanedeyken kaynar suya karıştırsınlar onu içicem paso. Hem wc için hem süt için mucize karışım :-)
Bu listede illaki eksik vardır hatırladıkça koyarım artık :))
Sen dedin hatırladım bakk zemzemle hurmaya unuttum onları koymam lazım ama ümre hurma kalmadı onları ve yedim hep acaba çarşı hurması olurmu zaten gelenlerde çarşıdan alıyo gerçi:KK48:

Muzu hergun yiyorum canm.doktorum da ddi tam yagli süt e basla diye.sut sevmedigimi biliyo cunku.ama bi anda asik oldum sute resmen caresizlik ne kadarda zormus :KK43: bende de hata 1 hafta icinde okadar co tatli yedim ki .. zeytini tarhanayi deneyim hemen insallah haftaya kadar duzelr ya
Süt de kilo yapıyor değil mi. İçersin canım evlt için herşey yapılıyor sen de elinden geleni yapıyorsun merak etme en zor zamanları atlatıyorsunuz az kaldı inşallah 32 ye kadar dayansınlar dA

Canım hemen morali bozmamak lazım, bu haftalarda sıkıntılar artıyor maalesef. beyaz ekmek ve şekerden uzak durup protein ağırlıklı beslenmeni öneririm. meyveyi de kontrollü yemek gerekiyor. suyu fazla içmenin hiç bir zararı olmaz o konuda endişen olmasın. tansiyonuna baktırıyor musun onda bir sıkıntı var mı
Ekmek o kadar cok yedim ki iyce duzenim sasti valla butun hata bende. balik hapim bitmisti bi hafta kullanmadim hemen gerilemisler.portakl suyu cok tukettim suyumu o mu fazlalastrdi.off bilmiyorum ya nasil tedirginim elim ayagim bosaldi doktorum ole diyince..tamsiyonum cok guzel hep duzenlidir

S

Kontrol vardı demi bugun senin canım benimde cumaya İnşallah nasıl minnak iyimi.. Kasılmalar bendede çok oluyo ve ekstra dikişler fena hoplatıyo bugun korktum valla bi ara eyvah açıldı dedim

Evet canım çok şükür şuanda iyiyiz sadece boyumuz 1 hafta geride onun haricinde herşeyi iyi haftasıyla uyumlu. Doktor orda söyleyemedi bizi kırmamak için ama ben dedim genetik olabilirmi diye güldü. Çünkü benim eşim 165 ben 153 boyumuz kısa :) gülerek evet kalıtsal büyük ihtimal dedi. Onun dışında iyiyiz. Kasılmalar çok normalmiş canım o konuda bayağı rahatlattı beni doktorum. Sende inşallah iyi haberle gelirsin senin minnak cimcime iyidir inşallah canım

Kizlar nasilsiniz? Ben hic iyi degilim.cok uzgunum.ikizlerime nazar degdi :KK43:haftalari 27 ile uyumlu cikti oysa benim 29 hafta olmam gerekiyodu.. gelismleri gerilemis..haftaya tekrar gitcem eger gene ilerlemezse doguma alacaklar.ve ben daha 30 a bile girmemisken... ve cok kucukler.. suyum fazla cikti.sekerli seyler suyu cogaltirmis.sekeri kes hemen ddi.suyuda fazla tuketen biriyim 3 litre iciyorum gunluk.ne yapcam sasirdim.ole moralim bozukki..

oncelikle morali hemen sifirlama sen elinden geleni yapacaksin annesin ne yemen gerektigini arastir muz gibi birseylerde mi yiyemezsn ayrica ikizlar hep kucuk dogiyor ama cabuk toparliyor ben cevremde hep boyle gordum insallah hepiniz iyi olacaksiniz

Sen dedin hatırladım bakk zemzemle hurmaya unuttum onları koymam lazım ama ümre hurma kalmadı onları ve yedim hep acaba çarşı hurması olurmu zaten gelenlerde çarşıdan alıyo gerçi:KK48:
Ya insan atlıyor bişeyleri kesin benim de eksiğim olur hatırladıkça koyarım:) ay maşallah benimkiler hep duruyor inan korkudAn
Yiyemedim ki zaten kasılmam var. Sen yemişsin bitirmişsin şifa olsun prensese inşallah :-) olur tabi ya neden olmasın her türlüsü şifa

Modelini hiç bozma doktorun dediğini yap. Kontrollerini ihmal etme. Bi ablamın ikizleri 27. Haftada 900 gr olarak dünyaya geldi şimdi 5 yaşındalar ve acayip yaramaz bi okadarda sevimliler. Bol bol dua et Allah'ın izniyle hicbirsey olmaz. Iyi düşün kötü şeyleri çağırma sakın
Ayyy insallah kuzum ya insan bi an sasiriyo.ben bugun kontrole karnim cok sertlesiyo diye gitmistim hi bole biseyle karsilasacgmi dusunmedim cok uzuldum :(

Haydarinna Haydarinna canım nasılsın biliyorum şuan çok yoğunsun hem kendi sağlığın hem miniğin hastanede gel git olayı süttü falandı stresli bir dönem ama Rabbim sağlıkla kucağına alınca hepsi geçicek Rabbim yardımcınız olsun bebeğine sana ve eşine güç kuvvet diliyorum fırsat bulunca yaz lütfen.. kaç gram verdi bebiş ilk hafta verecek sonra hızla alıcak İnş yavrun tombik olucak inşallah aminnnn

Ekmek o kadar cok yedim ki iyce duzenim sasti valla butun hata bende. balik hapim bitmisti bi hafta kullanmadim hemen gerilemisler.portakl suyu cok tukettim suyumu o mu fazlalastrdi.off bilmiyorum ya nasil tedirginim elim ayagim bosaldi doktorum ole diyince..tamsiyonum cok guzel hep duzenlidir
Evet canım portakal da şekerli hem de çok. Ben muz ye dedim ama adven adven arkadaşımız haklı doktoruna sor istersen onda da çok şeker var. Süt çok daha masum bir litre sütü dik kafaya geceleri hem rahat uyursuun inşallah
Bir arkadaşa burda suyu çok demişlerdi karbonhidratı azaltmış hemen düzelmişti. Suyunun az olmaıs çok daha kötü.

Kizlar nasilsiniz? Ben hic iyi degilim.cok uzgunum.ikizlerime nazar degdi :KK43:haftalari 27 ile uyumlu cikti oysa benim 29 hafta olmam gerekiyodu.. gelismleri gerilemis..haftaya tekrar gitcem eger gene ilerlemezse doguma alacaklar.ve ben daha 30 a bile girmemisken... ve cok kucukler.. suyum fazla cikti.sekerli seyler suyu cogaltirmis.sekeri kes hemen ddi.suyuda fazla tuketen biriyim 3 litre iciyorum gunluk.ne yapcam sasirdim.ole moralim bozukki..
Canım sakın moralini bozma böyle şeylerde stres yapmamak çok önemli. Yemene biraz dikkat et. Benim doktorum kaşar peynir bebeğe kilo aldırır dedi kaşar ye dedi istersen dene. Su konusunda da benimde senin haftalarında yüksekti kendi kendine düzeldi sonra ama ben su içmeyi hiç kesmedim. Biraz yemene dikkat et stres yapma düzene girer inşallah.

Süt de kilo yapıyor değil mi. İçersin canım evlt için herşey yapılıyor sen de elinden geleni yapıyorsun merak etme en zor zamanları atlatıyorsunuz az kaldı inşallah 32 ye kadar dayansınlar dA
Ayyy insallah tek derdim o suan dunya yansa umrumda degil evlat ne kadar zor bi imtihan rabbim yardimiz olsun :(

Canım lütfen ama kendini şundanmı bundanmı deme stres yapma şuan stres kötü bak kiloları şükür 1000 gramı geçti 3 bebek taşımak kolay değil kendini suçlama hiç okadar dikkat ettin bu ondan dolayı değil emin ol sen şimdi sakin ol eksiklerin acillerini her ihtimale karşı hazırla sonraki lazım olacakları alırsın acele etme .. Sabırla bekle onlara canı veren Rabbim elbet kararını kılmıştır

Kızlar titreşimleri bugün ultrasonda çözdüm tam ellerini yüzünden aşağı doğru indirdi görüntülerken orda alt karnım titredi hatta doktora dedim titredi diye elini değiştirdi ya ondan dedi. Aslında titrer gibi hissettiğimiz tekmenin hafif hali onu farkettim. Ayak kuvvetli olduğu için daha çok hissediyoruz. Titremeler el hareketleri korkmayın :)

Bende yarın başlayayım yıkamaya sizi yorup ne koydunuz demiycem:)) sadece şunu unutma olmazsa olmaz diye aklınızda bişey varmı?
Ben kendimce bi liste hazırladım . Bu hafta hazırlayacam inşallah bir iki eksiğim var onları tamamlayınca . Sana da atayım listemi 5B9F7C9B-81F8-4B49-B9DE-DA9D68193F46.webp1EDE985F-2E92-4BA0-BCF3-5DBFDD2CE64F.webpbenim bi eksiğim varsa da söyleyin kızlar

Evet canım çok şükür şuanda iyiyiz sadece boyumuz 1 hafta geride onun haricinde herşeyi iyi haftasıyla uyumlu. Doktor orda söyleyemedi bizi kırmamak için ama ben dedim genetik olabilirmi diye güldü. Çünkü benim eşim 165 ben 153 boyumuz kısa :) gülerek evet kalıtsal büyük ihtimal dedi. Onun dışında iyiyiz. Kasılmalar çok normalmiş canım o konuda bayağı rahatlattı beni doktorum. Sende inşallah iyi haberle gelirsin senin minnak cimcime iyidir inşallah canım
Benim kızında en küçük çıkan yeri şuan kafası bence oda genetik eşimin kafası küçük büyük oğlanın kafası minnacık hatta doğduğunda korkmuştu doktor sonra eşimi ölçüp hımm eşine benziyor dedi.. Çok şükür Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah

Buda yeni çıktı grupta Ben de dahil birçok arkadaşta var bu su yükselmesi şeker yükelemesi yapmışmıydın ben açlık tokluk baktırdım Dr çok panik yapmadı şunu ye bunu yeme falan bile demedi :/ panik yapma canım zaten ekmek hamur işi bebeklere birşey katmıyor çiğ badem fındık çok ceviz kaşar falan tüketmeye çalış inşallah sağ Salim kucağımıza alırız hepimiz

Canım sakın moralini bozma böyle şeylerde stres yapmamak çok önemli. Yemene biraz dikkat et. Benim doktorum kaşar peynir bebeğe kilo aldırır dedi kaşar ye dedi istersen dene. Su konusunda da benimde senin haftalarında yüksekti kendi kendine düzeldi sonra ama ben su içmeyi hiç kesmedim. Biraz yemene dikkat et stres yapma düzene girer inşallah.
Insallah canm ya.evet kasar yiyorum.zaten erken dogum olasiligim cok yuksektide bunkadar erken hic dusunmemistim.2 doz ciger gelistirici oldum.karnin cok gergin.suyun gelirse yapacak bisey kalmicak malesef ddi.rahim.agzim.kapali ama su gelme olayi korkuttu beni.ya ne guzel gidiyodular simdi bi anda neden bole oldu anlams degilim :(

Tesekkür ederim :) çagıra çaģıra getirdim minnağı :) doğum paketi tum hamilelik boyunca geciyor diye biliyorum.benim sigorta yaptırdığım ımc sigortadan özge hanımın teli yazayım özelden demirhayat sigortanın doğum paketi.fazla muayenelerinden banada verirdin :)
Allah sağ Salim kavuştursun inşallah... memnun olurum bekliyorum canım

Buda yeni çıktı grupta Ben de dahil birçok arkadaşta var bu su yükselmesi şeker yükelemesi yapmışmıydın ben açlık tokluk baktırdım Dr çok panik yapmadı şunu ye bunu yeme falan bile demedi :/ panik yapma canım zaten ekmek hamur işi bebeklere birşey katmıyor çiğ badem fındık çok ceviz kaşar falan tüketmeye çalış inşallah sağ Salim kucağımıza alırız hepimiz
Evet ya benim seker guzel cikmisti ama bi haftada bu kadar etki cok sasirtti beni.neler oluyo anlam veremiyorum valla hersey hormonlu sekerli ne yiyip.icicez anlamiyorum valla

Back
X