• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım lütfen ama kendini şundanmı bundanmı deme stres yapma şuan stres kötü bak kiloları şükür 1000 gramı geçti 3 bebek taşımak kolay değil kendini suçlama hiç okadar dikkat ettin bu ondan dolayı değil emin ol sen şimdi sakin ol eksiklerin acillerini her ihtimale karşı hazırla sonraki lazım olacakları alırsın acele etme .. Sabırla bekle onlara canı veren Rabbim elbet kararını kılmıştır
Evet haklisin sonucta rabbim neyi layik gorduyse o tabi.dun o kadar sitem.ettim ki agrilarim coktu cok agladim.allahim.affetsin cok tovbe ettim gücüne gitti kesin :( suan ben herseye hazirlikliyim sadece onlar iyi olsun hic bisey istemiyorum :(

Ekmek o kadar cok yedim ki iyce duzenim sasti valla butun hata bende. balik hapim bitmisti bi hafta kullanmadim hemen gerilemisler.portakl suyu cok tukettim suyumu o mu fazlalastrdi.off bilmiyorum ya nasil tedirginim elim ayagim bosaldi doktorum ole diyince..tamsiyonum cok guzel hep duzenlidir
Canım bi sıkıntı olmicak inşallah bizlerde bile bazen bi hafta geri bazen bi hafta ileri çıkıyor senin ki üçüz bi de . Arkadaşların dediği gbi portakal suyu baya etkilemiştir muzda da çok şeker var diye bende duymuştum hatta muz yediğim ay 3.5 kilo almıştım . Suyu fazla olduğu için tahin pekmezde şekerli olur diye tahmin ediyorum . Bazı arkadaşlar kaşar peyniri diyordu onda çok şeker var mıdır ki ? Diyet yapan arkadaşlar daha iyi bilir en masumu süt ve kaşar prynşri geldi bana . Stres yapma iyi düşün iyi olsun

Peki bu olcum yapilirken karin capiyla kese capimi haftayi gosteriyo? Yani haftasinn ilerlemesi icin karin capi mi onemli ?

Benim kızında en küçük çıkan yeri şuan kafası bence oda genetik eşimin kafası küçük büyük oğlanın kafası minnacık hatta doğduğunda korkmuştu doktor sonra eşimi ölçüp hımm eşine benziyor dedi.. Çok şükür Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah

Amin inşallah canım kucaklarımıza sağlıklıca alalımda gerisi hep ihtimal. Bebekteki çoğu şey genetik oluyo bence belli hastalıkları söylemiyorum ama. Minyonluk boy yapısal biraz bence

oncelikle morali hemen sifirlama sen elinden geleni yapacaksin annesin ne yemen gerektigini arastir muz gibi birseylerde mi yiyemezsn ayrica ikizlar hep kucuk dogiyor ama cabuk toparliyor ben cevremde hep boyle gordum insallah hepiniz iyi olacaksiniz
Yerim yerim herseyi yerim deseler cig balim ye yerim :) tek olan ilerde gidiyo o haftasinda ama 2izler beni cok korkuttu valla

Insallah canm ya.evet kasar yiyorum.zaten erken dogum olasiligim cok yuksektide bunkadar erken hic dusunmemistim.2 doz ciger gelistirici oldum.karnin cok gergin.suyun gelirse yapacak bisey kalmicak malesef ddi.rahim.agzim.kapali ama su gelme olayi korkuttu beni.ya ne guzel gidiyodular simdi bi anda neden bole oldu anlams degilim :KK43:

Canım belki doktor seni en kötüsüne hazırlamak için bu kadar net konuşmuştur. Çünkü her haftası değişiyor biraz bilinmezlik olabiliyor. Benimde hep önen gidiyordu bu hafta tam uyumlu cıktı boyu kısa çıktı. İnşallah vakitlice gelir yavrucakların. Sen gönlünü ferah tut dualarını eksik etme. Sen 3 can taşıyosun kolay değil. İyi olacaklar hep öyle düşün

Canım bi sıkıntı olmicak inşallah bizlerde bile bazen bi hafta geri bazen bi hafta ileri çıkıyor senin ki üçüz bi de . Arkadaşların dediği gbi portakal suyu baya etkilemiştir muzda da çok şeker var diye bende duymuştum hatta muz yediğim ay 3.5 kilo almıştım . Suyu fazla olduğu için tahin pekmezde şekerli olur diye tahmin ediyorum . Bazı arkadaşlar kaşar peyniri diyordu onda çok şeker var mıdır ki ? Diyet yapan arkadaşlar daha iyi bilir en masumu süt ve kaşar prynşri geldi bana . Stres yapma iyi düşün iyi olsun
Aslinda pekmez muz tahin bunlari tukettigim hafta sekerle alakali huc bisey cikmadi.ben biliyorum ya hatta burda da soledim portakal suyunu cok kacirdim.bi daha mi asla.. ben ceviz badem kasara sut yumurta falan 1 hafta bole devam.ediyim bakalim fark edecekmi insallah eder :(

Canım benim doktorum bugün artık sancıların başlayacak dedi. Aniden sancı olur sertleşmeler olur bebek bir yerde toparlanır çok normal korkma dedi. Düzenli olur sık aralıklarla olursa kanama olursa hemen gel dedi. Ama düzensiz aralıklarla gelen sancılarda vücut kendini hazırlıyor merak etme dedi.
Icim rahatladi bu msjini okuyunca kusum sagolasin. Demekki benimde vucudum doguma hazirliyo kendini allah hepimize kolay dogum nasip etsin ♡

Canım belki doktor seni en kötüsüne hazırlamak için bu kadar net konuşmuştur. Çünkü her haftası değişiyor biraz bilinmezlik olabiliyor. Benimde hep önen gidiyordu bu hafta tam uyumlu cıktı boyu kısa çıktı. İnşallah vakitlice gelir yavrucakların. Sen gönlünü ferah tut dualarını eksik etme. Sen 3 can taşıyosun kolay değil. İyi olacaklar hep öyle düşün
Insallah canm ya.sanki hep biseyleri eksik yapiomusum gibi geliyo hata sanki hep bendeymis gibi hissediyorum iyi beslenmiyorum gibi .. elimden gelenide yapiorum aslinda ama ne bilim hic bole biseyle karsilasmadim belki ondan bu kadar çöktum bi anda..

Icim rahatladi bu msjini okuyunca kusum sagolasin. Demekki benimde vucudum doguma hazirliyo kendini allah hepimize kolay dogum nasip etsin ♡
Amin canım inşallah kolayca bir kuvvete doğum yaparız. Telaş yapıyoruz işte bebeklere birşey olacak aman erkenden gelecek diye korkuyoruz ama baksana vücut bile kendini hazırlıyormuş. Bizim doktor bu hafta konferans verecek hastalarına bu haftalardan doğuma kadar neler olur diye. Bakalım daha nelerle karşılaşacağız. Azcık kaldı sıkalım dişimizi :)

Amin canım inşallah kolayca bir kuvvete doğum yaparız. Telaş yapıyoruz işte bebeklere birşey olacak aman erkenden gelecek diye korkuyoruz ama baksana vücut bile kendini hazırlıyormuş. Bizim doktor bu hafta konferans verecek hastalarına bu haftalardan doğuma kadar neler olur diye. Bakalım daha nelerle karşılaşacağız. Azcık kaldı sıkalım dişimizi :)
Ne guzel doktormus o oyle keske.bizimkide oyle konferanslar verse. Az once esime onu dedim bende zaman daraldikca daha buyuk sikinti cunku hic gecmiyo zaman sanki durdu :( nasil gececek zaman hic bilmiyorum ve dogum yaklastikc abebegimin sagligiyla alakali endiselerim artti daha bi korkar oldum :)

Insallah canm ya.sanki hep biseyleri eksik yapiomusum gibi geliyo hata sanki hep bendeymis gibi hissediyorum iyi beslenmiyorum gibi .. elimden gelenide yapiorum aslinda ama ne bilim hic bole biseyle karsilasmadim belki ondan bu kadar çöktum bi anda..

Sakın öyle düşünme canım biz burda hepimiz bebişlerimiz için herşeyi yapıyoruz soruyoruz araştırıyoruz hayatımızı değiştiriyoruz. Bence elinden geleni yapıyosun ne insanlar var hiçbirşey umrunda olmayan hamileymiş değilmiş sallamayan. Benim bu grupta gördüğüm hep çok özeniyoruz sakın kendini eksik hissetme. Sen elinden geleni yaptın inşallah düzelecekler vakitlice kucağına alacaksın

Ne guzel doktormus o oyle keske.bizimkide oyle konferanslar verse. Az once esime onu dedim bende zaman daraldikca daha buyuk sikinti cunku hic gecmiyo zaman sanki durdu :KK43: nasil gececek zaman hic bilmiyorum ve dogum yaklastikc abebegimin sagligiyla alakali endiselerim artti daha bi korkar oldum :)

Valla bende öyleydim ama bugün doktorum çok rahatlattı beni. Zaman geçmiyor gibi geliyor ama buraya kızlar ben doğum yaptım diye yazcağımız günlere çok az kaldı. Farketmiyoruz bence ama içten içe panik yaparak napcağımızı şaşırdık bence. Herşeyi acaba doğuruyoruz mu diye yoruyoruz. Bir de benim ilk hamileliğim her çatı ağrısında kafasımı geliyo diyorum :KK70: ama bugün baktı kafası gayette içerde hatta soldaydı azcık. İnşallah şu son günlerimiz çok güzel geçer.

Ekmek o kadar cok yedim ki iyce duzenim sasti valla butun hata bende. balik hapim bitmisti bi hafta kullanmadim hemen gerilemisler.portakl suyu cok tukettim suyumu o mu fazlalastrdi.off bilmiyorum ya nasil tedirginim elim ayagim bosaldi doktorum ole diyince..tamsiyonum cok guzel hep duzenlidir
canım ben şeker hastasıyım, yediklerine dikkat etmek çok önemli ama zor değil inan. karbonhidrattan olabildiğince uzak dur, meyveyi az ye ve yerken yanında ayran iç mesela. bunun yanında etini köfteni balığını ihmal etme. o portakal suları şekeri yükseltmiş olabilir ama dengeye sokarsın yeter ki dikkat et. eğer yapabiliyorsan yemekten sonra yürüyüş de şekeri düzenlemene yardımcı olur. stres şekeri tetikliyor aklında olsun, kötüyü düşünme. ben moralim bozuk olduğunda bile gülümsemeye çalışıyorum. gülmek beyne herşey yolunda sinyali veriyormuş. bir nevi beyni kandırıyoruz yani :KK48:

Sakın öyle düşünme canım biz burda hepimiz bebişlerimiz için herşeyi yapıyoruz soruyoruz araştırıyoruz hayatımızı değiştiriyoruz. Bence elinden geleni yapıyosun ne insanlar var hiçbirşey umrunda olmayan hamileymiş değilmiş sallamayan. Benim bu grupta gördüğüm hep çok özeniyoruz sakın kendini eksik hissetme. Sen elinden geleni yaptın inşallah düzelecekler vakitlice kucağına alacaksın
Aminnn insallah canm rabbim hepimizin yardimcisi olsun cok zor valla :(

canım ben şeker hastasıyım, yediklerine dikkat etmek çok önemli ama zor değil inan. karbonhidrattan olabildiğince uzak dur, meyveyi az ye ve yerken yanında ayran iç mesela. bunun yanında etini köfteni balığını ihmal etme. o portakal suları şekeri yükseltmiş olabilir ama dengeye sokarsın yeter ki dikkat et. eğer yapabiliyorsan yemekten sonra yürüyüş de şekeri düzenlemene yardımcı olur. stres şekeri tetikliyor aklında olsun, kötüyü düşünme. ben moralim bozuk olduğunda bile gülümsemeye çalışıyorum. gülmek beyne herşey yolunda sinyali veriyormuş. bir nevi beyni kandırıyoruz yani :KK48:
Suan muzu dusunuyorum sekerimi yukseltirmi diye ama ddgn gibi yannda ayran iciyim duzenler en azindan.evet cok haklsin son gunlerde cok asabiyim cok terliyorum cok agirlastim herkese karsi surat 5 karis :) sanirim biraz tebessum herseyi duzeltecek :)

Kizlar nasilsiniz? Ben hic iyi degilim.cok uzgunum.ikizlerime nazar degdi :KK43:haftalari 27 ile uyumlu cikti oysa benim 29 hafta olmam gerekiyodu.. gelismleri gerilemis..haftaya tekrar gitcem eger gene ilerlemezse doguma alacaklar.ve ben daha 30 a bile girmemisken... ve cok kucukler.. suyum fazla cikti.sekerli seyler suyu cogaltirmis.sekeri kes hemen ddi.suyuda fazla tuketen biriyim 3 litre iciyorum gunluk.ne yapcam sasirdim.ole moralim bozukki..
Canım bol bol dua edicez Allah'ın izniyle erken doğum.olmaz inşallah benimde suyum.fazla çıktısının şeker hamurisi yasaklandı dikkat edersen hicbisey olmicak Allah'ın izniyle

Back
X