2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım ne kadar su içiyorsun? Sertlik belli bi dönemden sonra oluyor cünkü karın geriliyor bunun su içmekle alakasını anlayamadım ben.

Canım ne kadar su içiyorsun? Sertlik belli bi dönemden sonra oluyor cünkü karın geriliyor bunun su içmekle alakasını anlayamadım ben.
İşte normalde aklıma estikçe içiyordum dr 3 lt iç dediği için şimdi dikkat ediyorum. Vücut susuz kaldığında da olabiliyormus sanırım ama neden bu kadar erken yaşıyorum ben de anlamadım. Umarım kötü sonuclanmaz.

Canım 15.haftandasın gördüğüm kadarıyla. Yani bebek de bulunduğu yeri belli ediyordur artık. Rahim kasılmalarına magnezyum iyi gelir aslında progestan da rahim içi kasılmalarına iyi geliyor. Su tüketmeye devam. Endişe etme bebeğini strese sokma anormal bir durum olsaydı doktorun belirtirdi canım.

Teşekkür ederim kanamalı bir hamilelik geçirdiğim için haddinden fazla endişeliyim progestan kullanıyorum. Dediğiniz gibi umarım normaldir sanırım doktora guvenmeyi öğrenmek zorundayım.

Bende clexene coraspin kullanıyorum inş bizim gibi olan herkes sağlıklı bişekilde bebegini kucağına alırız tabi tüm hamisler

Hersey duzelir insallah senin icin dua edecez allah yardimcin olsun bebegini saglikla kucagina alirsin insallah annesinin bütün acilarini hafifletir iyi dusun iyi olsun
çok tesekkur ederim hamilelerin duası kabul olurmuş hepimiz birbirimize dua edelim allah hepimizin yardımcısı olsun amin

Benimki de bir şeyler yapıyor da

Oğlum ne diyorsun sen misin anlamıyorum. Gaz mi bağırsaklarim siz misiniz diye konuşuyorum hahahha
Belki de bütün hareketler onun, ama ben de gaz bağırsak vs deyip hala konduramıyorum tekmesi diye

kızlar kurban kesenlerin allah kurbanını kabul etsin inşallah.. kesemeyenlere de allahim kesmeyi nasip etsin..
ben kurbanla ugrastim çok zor oldu yerde tahtanin üstünde yaptim kasiklarim agridi belim agridi yattim dinleniyorum şuan inşallah bebeğim iyidir

kızlar göğüs uclarim aciyor arada sızlar gibi acida oluyor, birde baktim uclari catlak olmus kenarlari yarik gibi çatlamış göğüs kahverengi yeri iyice koyulaymış tavsiyesi olan varmi ne sürmeliyim göğüslerime ne yapmaliyim

Canım Benim de dün kaşıntı acıdi biraz valla ne bulduySam sürdüm.

Önce bebe yağı vardı fiş fiş onu sıktım sonra da krem sürdüm valla anca o geçirdi :)

Canım dikkat et kendine yorma. Biz 3 yıldır bağış yapıyoruz allah kabul etsin. İlk yıl bi kesmistik perisan olmuştük sonra bağışa döndük. Bol bol dinlen sen artık bugün

Canım Benim de dün kaşıntı acıdi biraz valla ne bulduySam sürdüm.

Önce bebe yağı vardı fiş fiş onu sıktım sonra da krem sürdüm valla anca o geçirdi :)
ya bende memleketteyim disari çıkıp alacağım eczaneler kapali bulursam nöbetçi eczaneden alirim kremin adi nedir senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…