2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Hareketlerinden o kadar anliyor musun ya helal olsun darisi bize. >:)

Hareketlerinden o kadar anliyor musun ya helal olsun darisi bize. >:)

Benimki ablamın dua ve tesbihiyle aniden hareketlendi bu sefer de durmuyor :) gun icinde pek degil ama uyanır uyanmaz ve yatarken tekme ya da dönmeleri hissediyorum darısı başınıza insallah cunku ben de cok merakla bekledim bu hareketleri bu sabah kafa attığını hissettim yok artık dedim ama sonra benim cocugum oldugunu düşününce normal geldi

Arkadaslar uyku konusunda nasil rahat uyuyabiliyor musunuz uyurken saga sola yada sirt üstü cok onemli mi :-\

Süpersin ya ) Insallah canim o gunleri sabirsizlikla bekliyorum

Yok canım etli çiğ köfte yasak zaten etsizlerdeki katkı maddelerinden dolayı zararlı dediler de o yüzden yiyemedim halbuki çok da severim. Neyse Arada kaçamak yapsam biseycik olmaz heralde :))

Gunaydin herkese. Uzun bir aradan sonra geldim yine....
Tatil bitti. kürkçü dükkanına geri dönüyoruz. Bugun yolculuk var. Yarın dinlenecegim. Salı günü okul başlıyor.

Gunaydin herkese. Uzun bir aradan sonra geldim yine....
Tatil bitti. kürkçü dükkanına geri dönüyoruz. Bugun yolculuk var. Yarın dinlenecegim. Salı günü okul başlıyor.
Günaydın canım hoşgeldin neden üzgünsün ne güzel tatil yaptın işte :)

Ben hala yüz üstü yatıyorum uyurken de dönüyorum sağ sol Allah ne verdiyse :)

Ama en güzeli sola doğru yatmak:)
Hamilelikte sola yatmak bebek icin iyimis ama ben cok aliskun degilim sola yatmaya acaba ben mu sadece dikkat ediyorum buna abartiyor muyum :-!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…