2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım dikkat et kendine yorma. Biz 3 yıldır bağış yapıyoruz allah kabul etsin. İlk yıl bi kesmistik perisan olmuştük sonra bağışa döndük. Bol bol dinlen sen artık bugün
aynen uyumuşum yatarken dinleniyor birde kendi evimde degilim allah razı olsun buradakiler kendi evim gibi ilgileniyor ama insanin kendi evi gibi değil

ya bende memleketteyim disari çıkıp alacağım eczaneler kapali bulursam nöbetçi eczaneden alirim kremin adi nedir senin

Benimki aslında karın çatlak için ama kullandım bunuda canım palmers tummy butter diye geciyor

Biraz pahali ama lierac jel de kullanıyorum göğüs ucu hariç kenarlarına falan

Benimki aslında karın çatlak için ama kullandım bunuda canım palmers tummy butter diye geciyor

Biraz pahali ama lierac jel de kullanıyorum göğüs ucu hariç kenarlarına falan
bende bulursam alirim burasi küçük yer istanbulda olsaydim bulurdum ama yinede bakacağım hem karnimada sürerim bu hamilelikte karnim çabuk cikti öne doğru baya gerilecege benziyor

Belki de bütün hareketler onun, ama ben de gaz bağırsak vs deyip hala konduramıyorum tekmesi diye
Bende de aynisi ya arada kipirtilar oluyor bisi gobekte dolanir gibi ama cocuk mu gaz mi bende bilmiyorum bi bilsem bebisse cok mutlu olacam ama bilemedim (

herkese iyi bayramlar dilerim. .
bu mantar beni deli ediyor ... kaşıntı ya iyi gelecek bildiğiniz bi ot bitki yöntem varmı
İyi bayramlar cnm benimde olmustu ilac kullanmanin bi sakincasi olmaz bebege doktorlar ona gore ilac veriyor gitmemen daha kötü olur gecmesini bekleme doktoruna git sor

herkese iyi bayramlar dilerim. .
bu mantar beni deli ediyor ... kaşıntı ya iyi gelecek bildiğiniz bi ot bitki yöntem varmı
Canım evde batikon varsa temiz gazlı beze sur vajinanın içini temizle sonra dışında travacort ya da zalain mantar kremini sur iyi geliyor en yakın zamanda doktora git geçmiş olsun

Kızlar bebislerimizin burçlari oğlak olacak oğlak burçları çok sakin çok akıllı olur diyorlar inşallah öyle olur yaramaz çocukla uğraşmak yoruyor

Sıkıntı yaşayan arkadaslarım insallah hemen duzelir dippçikk gibi olursunuzzz. Biz de yeni hareketlenmeye başladık artık her gun hissediyorum doktor ortada diye inat etmesine ragmen alenen sagda benim bebeğimm gobek deliğinin de ust tarafında sagda kafası :) ayrıntılıda gorduk sagda oldugunu. Bazen sag göğsümün altında oyle baskı oluyor ki sag akcigerim yer değiştiriyor sanki kafasıyla bastırıyo mu anlamadım ki yaa çen 400 gramlık bişisin nası ittiriyon eccek sıpası yaa

Bu arada yazdıklarımı "sağ" parantezine alsaymışım bayağı sadeleşirmiş

Son düzenleme:
Ay
Aynen canım bizimki de artık hissettiriyor kendini Rabbim çok büyük nasil da yaratıyor çok şükür hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

Merhaba kızlar bayram dolayısıyla giremiyorum pek. Bugün göbek deliğim çevresi iğne batar gibi ağrıdı yarım saat kadar.. Oturduğumda veya öne doğru eğildiğimde özellikle çok ağrıyordu. Bugün bebeği de hissetmedim, korktum açıkçası. İlk hamilelik olunca anlayamıyorum da önemli bişey mi değil mi. Neyse acile gittim içim rahat etsin diye çok şükür hiç bir sıkıntımız yokmuş. Gaz falandı sanırım. Doktor bişey demedi sadece bizimle ilgili değil bebekte suyu da iyi kanamanda yok dedi. Şükür Allahım insan ne korkuyor yaa..

Ay bende çok severim çiğ köfte :)
Hamilelikte zararlı dediler diye yiyemedim hiç

Bi zararini gördün mü hiç canm
Oncelikle gercek "cig" cig kofteden bahsetmiyorum. Kısıra benzer bulgurdan yapilan etsiz cig kofte usulunu kastettim. Heralde gercek cig olani hamilelere cok zararlidir, cunku mesela doktor bana sucuk, salam, sosis yasakladi ve normal et urunlerini de cok iyi pismis olarak yiyorum. Etsiz cig koftelere gelince, icine katilan katki maddelerinden oturu faydali bir sey sayilmaz ama aci veya ekşiden dolayi ben bir sorun yasamadim. Normalde de bunyem alisik, hamilelikte de mide yanmasi gibi seyler olmadi simdiye kadar cok sukur. Dedigim gibi kabizlik sorunum da yok ve belki de arada sirada yedigim bagirsaklari hizli calistiran acili seyler sebebiyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…