2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Yaz mevsimi hasta olunmaya daha musait bir mevsim sanırım kışın bu kadar olmuyordum hasta gerci bu yaz hamile iki canlı geçti ama ee birde salgın olunca
Evet canim ya bide oglum var onunla ilgilenmek zorundayim onun icin birseyler icip durdum bitkin dusmeyeyim diye onu ilgisz brakamam hasta olsamda

Evet canim ya bide oglum var onunla ilgilenmek zorundayim onun icin birseyler icip durdum bitkin dusmeyeyim diye onu ilgisz brakamam hasta olsamda
Allahim tez vakitte sifa versin canım bir evlat daha olunca hastalık lüks oluyor bende korkuyorum bebeğim dogunca hasta olursam naparim diye şimdiden endise ediyorum ama Allah yardım eder elbet

Herkes uyumus galiba bi biz mi uyanigiz
calismiyorsun galiba benim gibi canım çalışıcaklar uyumuslar

Ben dun geldim 2 gundur ugrasiyorum yardim edenlerde var yarisi bitmedi 3 aydir bi ora bi bura arada eve ugra yorgunluktan bittim ....
ayni durum bende de var esyalari salona attim. gozumde gormesin diyorum. iki gune anca yerlesirim. birde annem herseyi yikadi utuledi paketledi ayri ayri herkesin kiyafeti. ona ragmen yetistiremedim.

gecmis olsun canim. arada mideue vuruyo. benimde bayramin birinci gunu oyleydim. hicbirsey yemedigim haldr o hale nasil geldim bilmiyorum.

Grip oluyorum galiba iki gün boğazım ağrıdı halsizdim bugün akşamda burnum akmaya başladı eşimde askerde grip olmuş sevmek böyle birsey sanırım ikimizde hasta olduk
sana da gecmis olsun canim esine de. dikkat et kendine. hamilesin.

Aa geçmiş olsun çok. Peki neden olmuş canım bilgi verdi mi doktorun? İlaç ve serum rahatlatır inşallah sizi.
Sağol canım, ev yapımı çiğ köfte ve ev yapımı turşu yedim, çiğ köfte nin içindeki birşey dokunmuş dedi ama bulgur ve salça vardı hepsi ggozumun önünde kondu tahlil de yapmadı , serum iyi geldi evet karın ağrım azaldı ama ishal im daha bitmedi

Gecmis olsun dikkat et gastrit o yedigine ictigine dikkat et simdi tedavi olursan gecer ama dikkat etmesen daha kotu sonuclari
Sağol, dikkat ederim tabi şimdi bakiyim netten ne yemeliyim diye

Kızlar tetenoz aşısına geldim sağlık ocağına..
Sabahtan mide bulantısı titremeyle uyandım acaba enfeksiyon mu diye de korktum hem test yaptırırım dedim.. Yazabiliyorlarsa magnezyum da yazdıracağım.. Tek sorun buradaki bir kaç kişinin düşmanca bakışları altındayım. Daha önce burada hizmet kalitesinin artmasına katkıda bulunmuştum şikayet etmek en doğal hasta hakkıdır

Ooo smdi igne onlarin elinde asidan sonra katki yapsaydin bari

ayrıntılı ultrasona gıden var mı kızlar ne durumdasınız ben bu hafta 20+3 iken mı gıtsem yoksa haftaya az daha buyur 21+4 de mı gıtsem karar veremıyorum :)))

ayrıntılı ultrasona gıden var mı kızlar ne durumdasınız ben bu hafta 20+3 iken mı gıtsem yoksa haftaya az daha buyur 21+4 de mı gıtsem karar veremıyorum :)))
İkiside olur canım ama beni hep 21.haftada yönlendirdi iki hamileliğimde de
24 e kadar yolu varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…