2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aynen ya son 2 gün

Ama söyle dusunelim sadece 4 gün çalışıp yine tatil :) hem o cumartesi bizim ayrıntılı ultrason var bebetoyu görcez.inşalah :)

Ben cumartesi de çalışanlardanım:/
Ayrıntılı güzel, ben gördüm kocaman olmuştu :)

Güzel haberlerle gel inşallah :anneadayı:

bende bulursam alirim burasi küçük yer istanbulda olsaydim bulurdum ama yinede bakacağım hem karnimada sürerim bu hamilelikte karnim çabuk cikti öne doğru baya gerilecege benziyor
Göğüs ucu çatlaklarına susam yağı çok iyi geliyor diye duymuştum.. Tahinin üzerinde biriken yağı var ya, onu sürmek çok rahatlatıyor diyenler olmuştu.. Tabi denemedim hiç henüz çatlak yaşamadığım için.. Varsa evde bir dene istersen..

Arkadaslar uyku konusunda nasil rahat uyuyabiliyor musunuz uyurken saga sola yada sirt üstü cok onemli mi :-\
Çoğunlukla sola olmakla beraber, O an nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum.. Gece boyunca da zaten sürekli dönüyorum, yattığım gibi kalmıyorum yani.. ☺

Göğüs ucu çatlaklarına susam yağı çok iyi geliyor diye duymuştum.. Tahinin üzerinde biriken yağı var ya, onu sürmek çok rahatlatıyor diyenler olmuştu.. Tabi denemedim hiç henüz çatlak yaşamadığım için.. Varsa evde bir dene istersen..

Çoğunlukla sola olmakla beraber, O an nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum.. Gece boyunca da zaten sürekli dönüyorum, yattığım gibi kalmıyorum yani.. ☺
Ben yatamam ya bebek yapışır :KK70:
Bencede tehlikeli ya :-))

ilkinde ben siralarin uzerinde gezip 23 nisan icin sinif bile suslemisligim var. ama bunda oturdum mu surahi nine gibi ayaga kalkiyorum.
Sicaklarin etkisi olabilir tembellik çöküyor bende serin oldumu iyim ama sicak olunca yerimden kalkamiyorum :~

Back
X