- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
sağol canım benim bende bugun bakacağım bu markayı bulursam alacagim tam olarak şuan lazim olan bu birde bio-Oil tum vücut için alacağım çok teşekkür ederimLansinoh marka catlak kremi cok guzeldir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım benim bende bugun bakacağım bu markayı bulursam alacagim tam olarak şuan lazim olan bu birde bio-Oil tum vücut için alacağım çok teşekkür ederimLansinoh marka catlak kremi cok guzeldir
Aynen ya son 2 gün
Ama söyle dusunelim sadece 4 gün çalışıp yine tatil :) hem o cumartesi bizim ayrıntılı ultrason var bebetoyu görcez.inşalah :)
http://www.hepsiburada.com/stylo-concord-fonksiyonel-anne-bebek-bakim-cantasi-p-HBV000002I23K
kızlar ben bu cantaya baktim sizce nasıl
Göğüs ucu çatlaklarına susam yağı çok iyi geliyor diye duymuştum.. Tahinin üzerinde biriken yağı var ya, onu sürmek çok rahatlatıyor diyenler olmuştu.. Tabi denemedim hiç henüz çatlak yaşamadığım için.. Varsa evde bir dene istersen..bende bulursam alirim burasi küçük yer istanbulda olsaydim bulurdum ama yinede bakacağım hem karnimada sürerim bu hamilelikte karnim çabuk cikti öne doğru baya gerilecege benziyor
Çoğunlukla sola olmakla beraber, O an nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum.. Gece boyunca da zaten sürekli dönüyorum, yattığım gibi kalmıyorum yani.. ☺Arkadaslar uyku konusunda nasil rahat uyuyabiliyor musunuz uyurken saga sola yada sirt üstü cok onemli mi :-\
Aynen sen artik kendini alistir sola yatmaya yuzustuAyy ne biliyim zaten biraz daha büyüsün yüzüstü hayal olacak o yüzden son günler değerlendiriyorum ben hahahha:)
Niye kiBebek hareket edince salavat cekıp İhlas suresi okunmalıymıs aklınızda olsun
Ben cumartesi de çalışanlardanım:/
Ayrıntılı güzel, ben gördüm kocaman olmuştu :)
Güzel haberlerle gel inşallah![]()
Yüzüstü yatabiliyormusunuz halaa sasırdımm bende cok severim sma yatamıyorum cok acıyorAyy ne biliyim zaten biraz daha büyüsün yüzüstü hayal olacak o yüzden son günler değerlendiriyorum ben hahahha:)
Canım o enerji bende de yok ya çok ağırlaştım sürekli tembellik yapmak istiyorum ikinci diye mi öyle anlamadım ama ilkinde kuş gibiydimokul basliyo. bu sene nedrnse o enerji bende yok.hosbuldyk canim.bu arada
Ben yatamam ya bebek yapışırYüzüstü yatabiliyormusunuz halaa sasırdımm bende cok severim sma yatamıyorum cok acıyor
ilkinde ben siralarin uzerinde gezip 23 nisan icin sinif bile suslemisligim var. ama bunda oturdum mu surahi nine gibi ayaga kalkiyorum.Canım o enerji bende de yok ya çok ağırlaştım sürekli tembellik yapmak istiyorum ikinci diye mi öyle anlamadım ama ilkinde kuş gibiydim
Göğüs ucu çatlaklarına susam yağı çok iyi geliyor diye duymuştum.. Tahinin üzerinde biriken yağı var ya, onu sürmek çok rahatlatıyor diyenler olmuştu.. Tabi denemedim hiç henüz çatlak yaşamadığım için.. Varsa evde bir dene istersen..
Çoğunlukla sola olmakla beraber, O an nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum.. Gece boyunca da zaten sürekli dönüyorum, yattığım gibi kalmıyorum yani.. ☺
Bencede tehlikeli yaBen yatamam ya bebek yapışır![]()
Sicaklarin etkisi olabilir tembellik çöküyor bende serin oldumu iyim ama sicak olunca yerimden kalkamiyorum :~ilkinde ben siralarin uzerinde gezip 23 nisan icin sinif bile suslemisligim var. ama bunda oturdum mu surahi nine gibi ayaga kalkiyorum.
Ben hala yüz üstü yatıyorum uyurken de dönüyorum sağ sol Allah ne verdiyse :)
Ama en güzeli sola doğru yatmak:)
valla canim benim ilkinde son aylarim ennsicak gunlerdeydi yine de enerji doluydum. bence yasla alakali ben yaslandigimu hissettim bunda.Sicaklarin etkisi olabilir tembellik çöküyor bende serin oldumu iyim ama sicak olunca yerimden kalkamiyorum :~
Yüzüstü yatabiliyormusunuz halaa sasırdımm bende cok severim sma yatamıyorum cok acıyor
Yüzüstü yatabiliyor musun göbişteeen
valla canim benim ilkinde son aylarim ennsicak gunlerdeydi yine de enerji doluydum. bence yasla alakali ben yaslandigimu hissettim bunda.