Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen mümkün değil zaten eşim devamlı tetikde azıcık dönsem kalk hayatım çocuğumu ezme diyorBen yatamam ya bebek yapışır![]()
Heheh maşallah sübhanallah benimkide öle resmen çagrılasıyoruz pıt pıt allah eksik etmesin harika bi duyguBenim bebişim çok hareketlendi sizde de öyle mi durumlar kızlar. Yumuşak yumuşak vuruyor yerim ben onu![]()
Benim bebişim çok hareketlendi sizde de öyle mi durumlar kızlar. Yumuşak yumuşak vuruyor yerim ben onu![]()
Aynen mümkün değil zaten eşim devamlı tetikde azıcık dönsem kalk hayatım çocuğumu ezme diyor![]()
Hahahah sevdim bu sözü dur biara kullanırım heheehAyyy benimki de eziyon çocuğu diyor da o memnun ben memnun sıkıntı yok takılma sen girme aramıza diyorum hahahah
Ayyy benimki de eziyon çocuğu diyor da o memnun ben memnun sıkıntı yok takılma sen girme aramıza diyorum hahahah
Sana oyle geliyordur canim :-} hamilelikten hamilelige degisiyor o sikintilarvalla canim benim ilkinde son aylarim ennsicak gunlerdeydi yine de enerji doluydum. bence yasla alakali ben yaslandigimu hissettim bunda.
Merhabalar kizlar nasilsiniz.
Tatildeyim rehavet coktu ne zamandir yazmiyorum. Hepinize iyi bayramlar. Nasil geciyor bayraminiz.
Benim ayaklarim fena halde sismeye basladi. Yattiktan sonra problem yok iniyor ama bikac saat oturayim ya da ayakta kalayim davul gibi oluyor.
Onceden hamilelik geciren hamisler size sorayim, cok erken degil mi henuz![]()
Oldum olasi cok tuzlu yemem ve normalde de dusuk olan tansiyonum hamilelikle birlikte daha da dustu canim. Ama ayaklari gorsen masallah yeti gibi :)Tuzla aran nasıl canım ?
Oldum olasi cok tuzlu yemem ve normalde de dusuk olan tansiyonum hamilelikle birlikte daha da dustu canim. Ama ayaklari gorsen masallah yeti gibi :)
sağol canım inşallah denerim, bugün hiçbirşeye fırsatım olmadi bizi kümmet yaylasina götürdüler sabahın 7 sinde hadin gidiyoruz dediler cokda güzel oldu yarin dönüş yoluna geçeceğiz önce samsun sali günüde istanbul evimize inşallah tabiki calişiyorum işde varGöğüs ucu çatlaklarına susam yağı çok iyi geliyor diye duymuştum.. Tahinin üzerinde biriken yağı var ya, onu sürmek çok rahatlatıyor diyenler olmuştu.. Tabi denemedim hiç henüz çatlak yaşamadığım için.. Varsa evde bir dene istersen..
Çoğunlukla sola olmakla beraber, O an nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum.. Gece boyunca da zaten sürekli dönüyorum, yattığım gibi kalmıyorum yani.. ☺
:)) Bakalim insallah sicakla birlikte benim sislikler de gider en kisa zamandaHahahahah iyiymiş ya yeti benzetmesi:)
Normal heralde canım ya sonuçta hamileyiz:)
Ben yatamam ya bebek yapışır![]()
Canım iyi bayramlar ve iyi tatiller öncelikle. Tuzla aranın iyi olmaması güzel. Ayaklarındaki şişlik devam ederse idrar tahlili yaptır canım bir. İdrarda albümin, proteine bakıp ödem oluşup oluşmadığına bakıyorlar. Bir de soluna yatmaya çalış hep çünkü bu hem plasentaya giden kan akışını hızlandırıyor hem de bizim böbreklerimizin daha işlevsel çalışmasını sağlayarak vücuttaki ödemi atmamıza yardımcı oluyor dolaşımımızı hızlandırıyor. Tatilin tadını çıkar canım :)Merhabalar kizlar nasilsiniz.
Tatildeyim rehavet coktu ne zamandir yazmiyorum. Hepinize iyi bayramlar. Nasil geciyor bayraminiz.
Benim ayaklarim fena halde sismeye basladi. Yattiktan sonra problem yok iniyor ama bikac saat oturayim ya da ayakta kalayim davul gibi oluyor.
Onceden hamilelik geciren hamisler size sorayim, cok erken degil mi henuz![]()
Cok sagol L Lilyumm_Canım iyi bayramlar ve iyi tatiller öncelikle. Tuzla aranın iyi olmaması güzel. Ayaklarındaki şişlik devam ederse idrar tahlili yaptır canım bir. İdrarda albümin, proteine bakıp ödem oluşup oluşmadığına bakıyorlar. Bir de soluna yatmaya çalış hep çünkü bu hem plasentaya giden kan akışını hızlandırıyor hem de bizim böbreklerimizin daha işlevsel çalışmasını sağlayarak vücuttaki ödemi atmamıza yardımcı oluyor dolaşımımızı hızlandırıyor. Tatilin tadını çıkar canım :)