2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben yüzüstü yatmiyorum saga sola dönüyorum sırt üstü nadir yatıyorum uyurken olursa anca sürekli sola yatinca bacagim kolum ağrıyor dönüyorum diger yana karnim büyüyene kadar böyle devam:anneadayı:

Ayyy benimki de eziyon çocuğu diyor da o memnun ben memnun sıkıntı yok takılma sen girme aramıza diyorum hahahah

Benimki de her döndüğümde uyanıp kontrol ediyor psikopata bağladı. Son zamanlarda gece uyandırdığında istemsiz bağırıyorum. Zaten zor uyuyorum uyanınca kızıyorum valla. Bi de eli her fırsatta karnımda üzülüyorum dışlanmış gibi oluyor hissetmek istiyor ama dışardan hissedilecek kadar güçlü değil. Zırt pırt elini koyup dur kıpırdama demesi bıktırıyor :/

Kızlar Uyuma pozisyonlarindan konu açılmışken. Ben en çok sırt üstü uzanırken hissediyorum kuzumu ama dün 36 haftalık bebeğini kordon dolanmasindan kaybetmiş bir yakınım sakın sırt üstü uzanma ilerde kordon dolanmasina sebep oluyor dedi, bilginiz olsun :(

Ben hala yatiyorum her wcye gidince azicik kan geliyor
Oglumun hareketlerini hissetmesem daha cok korkardim herhalde ayaklari kasiklarimda resmen futbol oynuyor :))

Merhabalar kizlar nasilsiniz.
Tatildeyim rehavet coktu ne zamandir yazmiyorum. Hepinize iyi bayramlar. Nasil geciyor bayraminiz.
Benim ayaklarim fena halde sismeye basladi. Yattiktan sonra problem yok iniyor ama bikac saat oturayim ya da ayakta kalayim davul gibi oluyor.
Onceden hamilelik geciren hamisler size sorayim, cok erken degil mi henuz :110:

Tatildeyim rehavet coktu ne zamandir yazmiyorum. Hepinize iyi bayramlar. Nasil geciyor bayraminiz.
Benim ayaklarim fena halde sismeye basladi. Yattiktan sonra problem yok iniyor ama bikac saat oturayim ya da ayakta kalayim davul gibi oluyor.

Tuzla aran nasıl canım ?

Göğüs ucu çatlaklarına susam yağı çok iyi geliyor diye duymuştum.. Tahinin üzerinde biriken yağı var ya, onu sürmek çok rahatlatıyor diyenler olmuştu.. Tabi denemedim hiç henüz çatlak yaşamadığım için.. Varsa evde bir dene istersen..

Çoğunlukla sola olmakla beraber, O an nasıl rahat ediyorsam öyle yatıyorum.. Gece boyunca da zaten sürekli dönüyorum, yattığım gibi kalmıyorum yani.. ☺
sağol canım inşallah denerim, bugün hiçbirşeye fırsatım olmadi bizi kümmet yaylasina götürdüler sabahın 7 sinde hadin gidiyoruz dediler cokda güzel oldu yarin dönüş yoluna geçeceğiz önce samsun sali günüde istanbul evimize inşallah tabiki calişiyorum işde var

Canım iyi bayramlar ve iyi tatiller öncelikle. Tuzla aranın iyi olmaması güzel. Ayaklarındaki şişlik devam ederse idrar tahlili yaptır canım bir. İdrarda albümin, proteine bakıp ödem oluşup oluşmadığına bakıyorlar. Bir de soluna yatmaya çalış hep çünkü bu hem plasentaya giden kan akışını hızlandırıyor hem de bizim böbreklerimizin daha işlevsel çalışmasını sağlayarak vücuttaki ödemi atmamıza yardımcı oluyor dolaşımımızı hızlandırıyor. Tatilin tadını çıkar canım :)

Canım iyi bayramlar ve iyi tatiller öncelikle. Tuzla aranın iyi olmaması güzel. Ayaklarındaki şişlik devam ederse idrar tahlili yaptır canım bir. İdrarda albümin, proteine bakıp ödem oluşup oluşmadığına bakıyorlar. Bir de soluna yatmaya çalış hep çünkü bu hem plasentaya giden kan akışını hızlandırıyor hem de bizim böbreklerimizin daha işlevsel çalışmasını sağlayarak vücuttaki ödemi atmamıza yardımcı oluyor dolaşımımızı hızlandırıyor. Tatilin tadını çıkar canım :)
Cok sagol L Lilyumm_ :KK200:
Tam da senin msjindan once dr uma msj attim icim rahat etmedi cunku.
Cunku bizim topigi takip ettigim kadariyla kimse henuz bu problemden sikayet etmeye baslamamis. Bana da erken geldi acikcasi.
Dr yarin senin de dedigin gibi bi idrar tahlili yaptirip sonucu bana gonder dedi.
Insallah protein kacagi fln yoktur yahu.
Sen nasilsin kacabildin mi bi yerlere canim tatilde yoksa evde istirahate devam mi.

Back
X