2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar canim sıkıldı iki seferdir tokluk sekerim 139 ve 142 çıktı. Hadi oglen hastanede sutle simit yemistim ondan yuksek cikti diye dusundum. Ama aksam yemegim gayet saglikliydi. 140 i gecmemesi lazim demisti anlatan hemsire. İnsülin gerekiyormus heralde pofff

Meslek lisesi mi , Allah kolaylık versin canim.

Bende siracagim doktoruma heyet raporu verecek mi diye ona gore planlamaliyiz kendimizi.Hamileligin son donemleri iyice zorlaşacak birde ben 37ye kadar dayanabilecegimi sanmiyorum

Bende siracagim doktoruma heyet raporu verecek mi diye ona gore planlamaliyiz kendimizi.Hamileligin son donemleri iyice zorlaşacak birde ben 37ye kadar dayanabilecegimi sanmiyorum
Bende çok bunalıyorum sallamamayıda başaramıyorum, ne halt ederlerse etsinler diyemiyorumbi sormak lzm

oglumda bu deterjani kullandim.simdide kizimin kiyafetlerini bu matikle yikadim.yumusaticiiyada gerek kalmiyor.

Kizlar hazir herkes gebelik sekerinden bahsetmisken size sorum olacak. Ben hamile kaldigimda 85 kilo idim. Yuh falan demeyin nolur. Aslinda 90 falandim tam larar verip diyete baslafim 5 kilo sonrasi hamile kaldim. Ilk 3 ay hersey iyiydi 1.5 kilo aldim fakat kan ilaclarimdan sonra acayip kilo almaya basladim. Su an 95 im. Cok belim agrigor is yapamiyprum. Bebek normal kilo aliyor iri bebek gibi bisey soz konusi degil ama bem nasil yavaslatirim bu kilo alimini caresiz kaldim valla .

Ben de yakın zamanda taşınacağım. Kıyafet kolilemek iyi bir uğraş olabilir şaka bir yana birkaç gün sonra annem gelecek inşallah en azından evde yalnız kalmamış olurum diyorum. Bugün de gezdim biraz hava almak iyi geldi sürekli ağlamayı kestim en azından.

Kızlar bebeğin kıyafetlerini neyle yıkayacağız? Hangi deterjanla? Aklımda olsun daha erken tabi ama.
Beyaz sabun tozu :) ben kendi camasirlsrimi ve nevresimlerimide oyle yikiyorum. Cunku astimim var deterjan beni tikiyor. Bu alerjik bunyeye sabun tozu dokunmuyorsa bebisede dokunmaz diye dusunuyorum :) yumusatici olarakta yumos hipoalerjik yumusatici :)

Bu arada henuz seker yuklemesi yaptirmadim. 1 ay sonra yapalim dedi doktorumuz. Diyabetli degilim.
Diyet yapiyomusun hala ? Bnde diyebet degildim ama gebelikte olabiliyormus bndede gebelik diyabeti cikti eger doktorun şeker yüklemesi yaptrmani soylediyse yaptr canm

Gunde 1 tane iciyorsan Demir hapini yatarken al canim. O zaman mideye dokunmuyor istahda acmiyor. Eger 2 tane alıyorsan sabah kahvaltisindan ve aksam yemeğinden sonra al. Bende cok mide yanmasi yapti doktorum bu sekilde onerdi
Sadece kahvaltidan sonra yarim saat bekle cay icme o arada dedi.

Diyet yapiyomusun hala ? Bnde diyebet degildim ama gebelikte olabiliyormus bndede gebelik diyabeti cikti eger doktorun şeker yüklemesi yaptrmani soylediyse yaptr canm
Yok hamilelikten sonra diyeti biraktirdilar. Seker yuklemesini 1 ay sonraki kontrolde yapalim dedi doktorumuz. Bnde istiyorum cunki dedim acaba ondan mi cok kilo aliyorum.

Yok hamilelikten sonra diyeti biraktirdilar. Seker yuklemesini 1 ay sonraki kontrolde yapalim dedi doktorumuz. Bnde istiyorum cunki dedim acaba ondan mi cok kilo aliyorum.
Bnde 5 aya kadar hic kilo almadim canm 5 ayindan kilo almayi basladim bir bucuk ayda 6,5kilo aldim doktorum normal dedi ama genede şeker yükleme testi yapalim dedi aslinda yaptrmicaktim iyiki yapmisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…