- 13 Temmuz 2015
- 681
- 527
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
- #2.561
yok malesef düştü kan sonucumm Allahım sizlere nasip etsin inşş sağlıkla kucağınıza almayıYükselmiştir canım inşallah ne yaptın verdin mi kanı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok malesef düştü kan sonucumm Allahım sizlere nasip etsin inşş sağlıkla kucağınıza almayıYükselmiştir canım inşallah ne yaptın verdin mi kanı
yok malesef düştü kan sonucumm Allahım sizlere nasip etsin inşş sağlıkla kucağınıza almayı
Su kalp atısını görsek 12 haftayı biran önce atlatsakta eğlenceli kısma geçsek diyen bir ben miyim![]()
Ya herşey zaman canım hiç üzülme inşallah en azından hamile kalabiliyorsun 3-4 ay sonra hatta bazıları hemen tekrar çalışmalara başlıyor yine kalırsın sağlıkla kucağına alırsın canım dua edicem canım senin için bugün kadir gecesi hemyok malesef düştü kan sonucumm Allahım sizlere nasip etsin inşş sağlıkla kucağınıza almayı
Üzülme canım en kisa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah allah yardimcin olsunyok malesef düştü kan sonucumm Allahım sizlere nasip etsin inşş sağlıkla kucağınıza almayı
27 mayısta transfer oldu 5. Gün embriyosu bugün kalp atışı için gün verdi doktorum Saat 12 de gidicem çok heyecanlıyımTransfer tarihin ne zaman tatlım ve 5.gün embriyosu mu? Yarın duyarsın inşallah, güzel düşünelim her şey güzel olsun![]()
Hadi hayirli guzel haberlerle gel insallah canım. Ben de yarin kalp sesini duymaya gidecegim cok stres yapiyorum insallah her sey yolundadır27 mayısta transfer oldu 5. Gün embriyosu bugün kalp atışı için gün verdi doktorum Saat 12 de gidicem çok heyecanlıyım
Hadi hayirli guzel haberlerle gel insallah canım. Ben de yarin kalp sesini duymaya gidecegim cok stres yapiyorum insallah her sey yolundadır
Aynen bende öyle iyi düşünüyorum ama yine de insan tedirgin oluyor inşallah sağ Salim kucağımıza alırızHadi hayirli guzel haberlerle gel insallah canım. Ben de yarin kalp sesini duymaya gidecegim cok stres yapiyorum insallah her sey yolundadır
Aynen bende hissetmek istiyorum normalde bir ay çabuk geçerdi şimdi haftalar geçmiyorSu kalp atısını görsek 12 haftayı biran önce atlatsakta eğlenceli kısma geçsek diyen bir ben miyim![]()

Amin canim amin:))Aynen bende öyle iyi düşünüyorum ama yine de insan tedirgin oluyor inşallah sağ Salim kucağımıza alırız
Bugün 6+5 canim yarin gidecegiz doktora insallah duyariz sagolasin sen duydun mu kalp sesini canimkaç haftalık bebeğiniz ? rabbim inşallah kalp sesini duymanızı nasip eder canı gönülden dua ediyorum
bugun tam 5+0 öğleden sonra gidicem doktora inşallah bişey yoktur.Bugün 6+5 canim yarin gidecegiz doktora insallah duyariz sagolasin sen duydun mu kalp sesini canim
Ya o alisveris cinsiyet öğrenme çok güzel oluyor. Bide hareketler hissediliyor ya. Yani en çok tekmeleri özledimCok uzuldum canim. Umarim en kisa zamanda kavusursun bebegine
X
Niye kiz bence her kismi eglenceli :)
Tamam kesesiydi kalp atisiydi telasi var ama tatli telaslar bunlar :)
Kizlar aranizda saglik ocagina kayit olan varmi ?