2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Eğer az kaldı gibi hissediyorsan doğru olabilir , anneler hisseder derler . Bi de göbeğin inmisse muhtemel geliyor olabilir bebis. Sen yordun zaten iyice kendini .dinlenmeye ve eksikliklerini halletmeye çalış bu hafta bence .
Cnm doğru diyorsun ama yapmak ta zorundayım. Oğlum da çok ilgi istiyor. Kıskançlıklar başladı. onu boşlayamıyorum. Bir hafta daha beklese kızım hayırlısıyla.

Bu arada sendemi taşındın. Aslında hareket yorgunluk çok iyi bizim için. Mesela oğlumda da hareketliydim ama hiç yormazdım kendimi. Hatırlıyorum bu zamanlarda eğilemezdim. Bağcıksız ayakkabı kullanıyordum. Şimdi maşallah eğil kalk eğilkalk derken her hareketi yapıyormuşum. Bugün farkettim ben bağcıklı giydiğimi. Bide oğlumda 30. Haftadan sonra hep klozet kullanmıştım. Şimdi hala alaturka wc kullanıyorum. Rahata alıştırmadım normal olsun diye ama doktorlar hiç sıcak bakmıyor işte

Son düzenleme:
Bende ilkinde piremsesmişim haberim yokmuş.

Şimdi oğlum 13 kilo kac kere kucağimda tasıyorum bilmiyorum. Ilkinde bağcıksız ayakkabı giydim bende ama bunda bağlıyorum hala. Ev işi desen ne olsa yapıyorum mecbur. Oyun alanındaki hareketleri hiç saymıyorum gir çık heryere.

Normal olsun istiyroum ama sezeryana dönecek ve 42de gelecek hissi kapladı içimi. Neden bilmiyorum. Bunda çok aģrım var ilkine göre işim çok ilkinde kuş gibiydim aģrı acı yoktu ama yatardım dinlenirdim.

Günaydınnnn herkese... sabah 7.20 de okulda oluyorum.. saat kaçta uyandığımı söylemek bile canımı sıkıyor.. bir okyl bu kadar erken olur mu yaaaaaaa.... artık sürünerek yataktan çıkmaya başladımmm

Günaydın kizlarrrr ben git gide kafayi yiyorum iyice paronayak oldum bn boyle ne yapicam bir hafta nasil gecicek bnm icin kizlar bnm icin dua edin su vesveselerden kurtuliyim garcekten deliricem

Günaydın kizlarrrr ben git gide kafayi yiyorum iyice paronayak oldum bn boyle ne yapicam bir hafta nasil gecicek bnm icin kizlar bnm icin dua edin su vesveselerden kurtuliyim garcekten deliricem
Senin bitti canim zaten artik hic endiselenme hamilelik icin, insallah da saglikli bir sekilde bebisini kucagina alirsan ohhh unutursun bu gunleri :) Ama o zaman da ayni evhamlar bebeklerimiz icin baslicak sanirim, bize rahat yok. Ben de senin gibiyim :)

İnsallah kuzum ya insallah o gunleride gormek nasip etsin hepimiz saglikla kucagmiza alalim yavrularimizi gunum yaklastigi icinmi korku sardi bni bilmiyorum ki

Canim günün yaklaştı ondandır muhtemelen ama korkma . Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve günler yaklaştıkça nasıl olacak , ne zaman olcak iyi mi kotu mu olur böyle şeyler düşünüyoruz. Benimde genelde olumsuz düşünceler geliyor aklıma sonra düşünmemeye çalışıyorum. Vesveseye ne kadar ehemmiyet versek bizi esir alıyor . Dua et bol bol . Hayırlısıyla güzel şeyler olacak inşallah.

Cnm doğru diyorsun ama yapmak ta zorundayım. Oğlum da çok ilgi istiyor. Kıskançlıklar başladı. onu boşlayamıyorum. Bir hafta daha beklese kızım hayırlısıyla.
Kıskançlıklar başladıysa fena oğlun kardeşini çok sever inşallah , çocuklar işte inşallah bekler bebisler herkes hazır olduğu zaman gelirler

Benim kaynanam ilk zamanlar derdi , sürekli hareket et çok uyuma , ağır kaldırma ama evinin işini yap , hareketin bol olsun derdi o zamanlar kızardım içten içe şimdi anladım ki hareketli olmak gerçekten güzelmiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…