2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kizlarrrr ben git gide kafayi yiyorum iyice paronayak oldum bn boyle ne yapicam bir hafta nasil gecicek bnm icin kizlar bnm icin dua edin su vesveselerden kurtuliyim garcekten deliricem
Bende aynıyım tansıyonu bırazda kendım ucuruyor gibiyim bugun doktordayım bır 16/10 dediler sonra 13/7 cıktı cok vesvese etmeye basladım.idrarda proteinde bakıldı birşey yok.ama beni bu baş ağrısı paranayo yaptı resmen korkudan delırıcem

Günaydın kızlar. Son haftam çok şükür cuma izne ayrılıyorum. Çabuk geçen bi hafta olsun hepimize. Perşembe günü de kontrol var inşallah herkes iyi haberler alsın bu hafta. Doğumlarımız ağrısız dikişsiz, annelerimizin sütleri bol olsun

Günaydın kızlar ben de doktora gidicem ogleden sonra kulağım mahvetti beni yikarlar heralde

Günaydın kizlarrrr ben git gide kafayi yiyorum iyice paronayak oldum bn boyle ne yapicam bir hafta nasil gecicek bnm icin kizlar bnm icin dua edin su vesveselerden kurtuliyim garcekten deliricem
Somraı cok güzel olacak ben hep bunu düşünüp rahatlıkliyorum.

Teşekkurler canım evet nette gordum o askılilari bugun de bi göz aticam cikip bebek magazalarina.

Kızlar hiç çatı muayenesi olan YÖK mu aramızda? Bu gebelikte ama , geçmiş gebeliğinde değil

Ben az önce oldum da geldim. Daha önce alttan muayene bile olmamış biri olarak merak ediyordum ama rahattım da aynı zamanda. Kesinlikle acı veren bir şey değil, saniyeler sürüyor zaten. Çok büyütülecek bir şey değilmiş bunu söyleyebilirim

Günlerimiz azaldı canıım ondan oluyor.benim de haftaya pazartesi inşallah alıyorum kızomı kucağıma tam 7 gün kaldı .rahat olmaya çalış dua et canım sağlıkla alalım inşallah minoşlsrımızı

Günaydın kızlar benim gibi mide yanması çeken varmı çok kötüyüm
Mahvoluyorum o yanmadan. Nefes borum cayir cayir. Hele yatinca.cignedigim tabletin ictigim karbonatin haddi hesabi yok :/ o yuzden son 3 4 gundur uyku sifir. Gecen gece sirf o yanma gecsin diye zorla kusturdum kendimi. Bosalttim midemi oyle yattim. Gecenin 4 idi.

Yıkılmadım yıkılmayacağım derken baya yıkıldım arkadaşlar ben. İyice kötüleştim. 2-3 senedir bu kadar yataklara düşmemiştim. Çocuklarımı erken bırakmak istemezdim ama maalesef son hafta hastalandım. Sabah tekrar doktora gittim rapor verdi sömestr tatiline kadar. Evde yatıyorum ama yalnızım diye de korkuyorum. Tuvalete bile eşim götürüyordu kötüleşince. O da işe gitmek zorunda kalınca annemi çağıralım falan dedi. Ben de ilk mırın kırın ettim ama baktım olacak gibi değil çağır dedim artık akşama gelecek. Sabahtan akşama napcaz bilmiyorum artık.

canım kulağında basınç olması şeklinde mi tıkanıyor?

ben başından beri ağda yaptırdım. hatta normalde de göbek deliğime kadar aldırırdım kıl sorunumdan dolayı hamileliğimdede devam ettirdim. o kısımları çok nazikçe alıyor zaten. ben kendimi aynadan bile göremiyorum çıkıp çıkmadığını göremiyorum :)) önümüzdeki hafta birdaha giderim mesela.

Geçmiş olsun ne dedi doktorun?

Bu son zamanlarda daha zor. Bide senin kızçe ters daha çok baskı yapıyordur. Çok zor allah yardımcımız olsun.

Evet canm gunum yaklastigi icin olabilir aklima gelince bni korku sariyo düşünmemeye calisiyorum ama genede olmuyo
Bnde stresten sekerimi yukselttim fayda yerine kendime zarar veriyorum nasilda icimide yerlesmisse bu korku sende düşünmemeye calis canm tansyon bas agrisi cok kotu

A sen bnden once olucaksin ozmn canm bnmki Çarşamba gunu insallah tecrubelerini paylasirsin canm Allah yardmcimiz olsun Allah saglikla kucagmiza almayi nasip etsin

İlk kziim i üniv de doğurdum . Sezeryan oldum spinal anesteziydi sonrasında acayip bel ağrısı yaşadım yaklasik bir sene. Ama sezeryan yerimde falan hiç sıkıntı yaşamadım izi üç seneye neredeyse kalmamisti. Şimdiki dogumumda ise genel anestezi oldum diğerinden çok çok rahat geçti hiç ağrım olmadı sonrasinda. Ama bu kez de sezeryan yerim iltihap kaptı ve dikişler hiç güzel değil. Bu arada özel oda oluyor tek kişilik eşinle falan kalabiliyorsun üç yıl önce günlüğü 100₺idi. Ama yer yoksa iki kişilik odalar var orda kalıyorsun eş almıyorlar orada.

A sen bnden once olucaksin ozmn canm bnmki Çarşamba gunu insallah tecrubelerini paylasirsin canm Allah yardmcimiz olsun Allah saglikla kucagmiza almayi nasip etsin
Amin canım inşallah sağlıkla alalım hepimiz.Allah hepimizin yardımcısı olsun kimsenin kucağı boşkalmasın inşallah. Kendime gelince fırsat bulabilirsem yazarım inşallah ama sakin kalmaya çalış dua et bol bol canım vesveseye kapılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…