2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
E sen bulmuşsun çözümleri. Ozaman sana ikisini de büyütmede Allah kolaylık versin

Bende öyle düşünüyorum canım 120 tlymiş özel oda olsun dedik. Ama doktorlae ne derece izin verir orda duş almama bilmem
Aynen o civarda bi ücret canım...ozel odada vardır banyo ve bence izin verir canım odanı da süslersin hem istediğin gibi yanında annen ve esin de olur hem daha rahat olursun :) aman sağlıklı doğsun da gerçi gerisi önemli değil :)

Vallahi yarın 2 de randevu belli olcak ama inşllah kanaldadır artık
Benimde randevu yarin aksam. Bakalim dondumu diycem ama kabak gibi kafa midemin ortasinda.o yuzden biliyorum donmediginide iste umut dunyasi :)

Benim başaşağı ama agzımdan cıkmaya çalısıyor bu ara kaburgalarimı kırıp yolu şaşırdı nemesis
Ahaha benimkide ayni. Yolu sasirdi bizim veletler

komşumun da kızının kedisi vardı çok seviyordu hepsi kediyi oğlu evlenip eve gelin alınca verdiler gelin istememis kızı çok üzülmüş...hamile olduğumu duyduğundan beri bebekle kedi ne olcak vermiycenmi dio bana ay haspam sen kimsin diyesim geldi...anneme en son bidaha bu konuyu açmayın vermiycem dedim kalbinizi kirarim dedim..daha önce iki golden cinsi köpeğimi onlar yüzünden verdim ve kaç sene oldu hala içim yanıyo haberlerini alamıyorum...aslinda annem hayvanları sever ama önyargılı...ama burda kalacak 1 ay falan bebek olunca ozaman sevecek bence haklisin valla kedi sevmeyen hayvan sevmeyen insan evime gelmesin yani

Kızlar bisey soracağım . Yalancı kasılma nasıl bir şey oluyor . Benim bugün rahim bolgemde anlık iğne batar gibi sızılar oluyor çok acı veriyor ama geçiyor uzun sürmüyor . Üşüttüm filan mi acaba bilemedim.

Günaydın kizlarrrr ben git gide kafayi yiyorum iyice paronayak oldum bn boyle ne yapicam bir hafta nasil gecicek bnm icin kizlar bnm icin dua edin su vesveselerden kurtuliyim garcekten deliricem
O vesveseler benimde peşimi bırakmıyor. Psikolojimiz bozulmadan doğum yapsakta sağlıkla kucağımıza alsak Allahın izniyle...

doğumdaki göz ile ilgili problem ne cnm ??

Bizim 3 aydir falan aylık oluyodu aşıları mesajla bildiriyodular günlerini 1 aydir mesaj falan yok ama kendim götürcem ne yapılmasi gerekiyosa yapılsın dogumdan önce...yok be ya dışarı çıkmadıkları için üşümezler heralde ama ben çok kısa kestirmiycem komik olur psikolojisi bozulur bi de ahahah boşver içinden geçeni söylemek iyidir demek delisi dışında olan birisin en azından arkadan konuşmaktan ıyidir hem akıllanmıştır bidaha sormaz bişey

Gaviscon erken dogumu tetikleseydi ben simdiye dogurmus olurdum. Ben resmen cantamda tasiyorum.kac sise bitirdim bilmiyorum.

:) kiz dogum yapinca haber ver o zaman. Anadolu hastanesinin acil kapisina 10 adim mesafede oturuyorum. Ziyaretine gelirim benden once dogum yaparsan :)
Ahahah gel kız valla bak canı gönülden diyorum cidden inşallah once denk gelirsen bende sana gelirim

Gaviscon erken dogumu tetikleseydi ben simdiye dogurmus olurdum. Ben resmen cantamda tasiyorum.kac sise bitirdim bilmiyorum.
Aynen aynen yani bende bayadır kullanıyorum ananem bi sise verdi bitecek diye az az içiyorum o bile yetiyo bazen gece çise diye uyaninca yanma varsa bi tatlı kaşığı daha icip yatiyorum insanlar konuşup duruyo iste maşallah hepsi fakülte bitirmiş

doğumdaki göz ile ilgili problem ne cnm ??
Bana yillar once goz doktorum demisti. Hamilelik ve normal dogum dusunirsen gozlerini kontrol ettirmen lazim demisti. Sanirim retinam inceymis. Ikinma sirasinda falan yirtilma olabiliyormus. Ama bugun doktoruma sordum gerek yok dedi.

Benimde randevu yarin aksam. Bakalim dondumu diycem ama kabak gibi kafa midemin ortasinda.o yuzden biliyorum donmediginide iste umut dunyasi :)

Ahaha benimkide ayni. Yolu sasirdi bizim veletler
Aynen ya bazen bazen göğüs kemiklerimin ortasına kafasını öyle bi dayayıp ittiriyo ki hem nefes darlığı çekiyorum hem de canım acıyo bide sizde de varmı bilmiyorum nedendir ama aşırı hareketlendi...ya bide benden bayadır kan alınmıyo dr istemiyo hiç ne idrar ne kan usg bakıyor ölçüm yapıyor tansiyon ölçüyor geçen hafta ilk defa nstye girdim artık 2 haftaya düştü dedi kontroller çok rahat bi dr um var :)

Eşim askerde canım izin alıp gelmesi felan 2 günü bulacak. O yüzden oda felan süslemede hiç hevesim yok. Sağlıkla bebeği kucağıma alıp hemen eve dönmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…