- 21 Aralık 2011
- 1.027
- 560
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #34.561
Top sektirir gibi sektiriyor mide mi sipa.Bu son zamanlarda daha zor. Bide senin kızçe ters daha çok baskı yapıyordur. Çok zor allah yardımcımız olsun.
Geçmiş olsunne dedi doktorun?
Basınç çınlama ugultu tıkanıklık şeklinde canimcanım kulağında basınç olması şeklinde mi tıkanıyor?
ben başından beri ağda yaptırdım. hatta normalde de göbek deliğime kadar aldırırdım kıl sorunumdan dolayı hamileliğimdede devam ettirdim. o kısımları çok nazikçe alıyor zaten. ben kendimi aynadan bile göremiyorum çıkıp çıkmadığını göremiyorum :)) önümüzdeki hafta birdaha giderim mesela.
Kilosu da gayet iyi canım merak etme.hareketlerini takip et bu haftaKızlar bende Dr geldim yavrum 3000 kilo olmuş gayet iyi ancak
Suyum azalmış oyüzdenbidaha pazartesi kontrol olcam muhtemelen perşembe günü allah nasip ederse kucağıma alicam erken olcak ama suyum azaldığı için böyle gerekliymis pazartesi tekrar kontrolden sonra tam tarih kesinlescek
Kilosu da haftası da gayet iyi canım erken değil hayırlı doğumlar olsun sağ salim al kucagina insallahKızlar bende Dr geldim yavrum 3000 kilo olmuş gayet iyi ancak
Suyum azalmış oyüzdenbidaha pazartesi kontrol olcam muhtemelen perşembe günü allah nasip ederse kucağıma alicam erken olcak ama suyum azaldığı için böyle gerekliymis pazartesi tekrar kontrolden sonra tam tarih kesinlescek
Geçmiş olsun bi tas çorba yapsa bile yeter en azından yemek yersin iyi olmuş bu hafta pek çok çocuk hasta zaten ben de korkuyorum yine grip olucam diye dinlenirsin bol bolYıkılmadım yıkılmayacağım derken baya yıkıldım arkadaşlar ben. İyice kötüleştim. 2-3 senedir bu kadar yataklara düşmemiştim. Çocuklarımı erken bırakmak istemezdim ama maalesef son hafta hastalandım. Sabah tekrar doktora gittim rapor verdi sömestr tatiline kadar. Evde yatıyorum ama yalnızım diye de korkuyorum. Tuvalete bile eşim götürüyordu kötüleşince. O da işe gitmek zorunda kalınca annemi çağıralım falan dedi. Ben de ilk mırın kırın ettim ama baktım olacak gibi değil çağır dedim artık akşama gelecek. Sabahtan akşama napcaz bilmiyorum artık.
Bence ilk gebelikte normal denenmeli. Yapamam dersen zaten sezeryan olursun. Sen bilirsin ama belkide çok kolay olacak belli olmaz. Ayrica bana tek zor gelen muayeneydi sık oluyor biraz dogum sirasında senin kolay gecmiş hiç endişe etme derim.Teşekkürler, çatı gayet normal dedi. Ama ben normalden biraz korkuyorum dedim. O da istersem sezaryen günü verebileceğini söyledi. Bilemedim vallahi, haftaya düşünelim dedim. Gününe benim karar verecek olmam gereksiz bir müdahaleymiş gibi hissediyorum. Normalden çok mu korkuyorum az mı onu bilmiyorum. Biraz da her şeyden kolay etkileniyorum şu aralar. Off galiba hamilelik bitmesin istiyorum
Aynı planları yapıyodum bende, yoga hıcamın egzersizlerini nefes eğitimlerini tekrarlarım uzun uzun duş alırım bedenimi rahatlatırım topla egzersizlerle doğumu kolaylaştırmaya çalışırım ebelerin hemşirelerin eline kalmam diyodum ki bu sabırsız bebişler beni iyice korkuttu küt diye nişan görsem çamaşırımda yada suyun gelmeye başlasa korkudan yada heyecandan bayılmazsam iyidir
Günaydın kızlar benim gibi mide yanması çeken varmı çok kötüyüm
34+0 dan gunaydinlar, kendisinden bir 3 hafta daha rica ediyorum ondan sonra gelis serbest :)
Bu arada doktor kontrolume son 2 saat, allahim insallah moral bozucu bisey olmasin ...
Kızlar bende Dr geldim yavrum 3000 kilo olmuş gayet iyi ancak
Top sektirir gibi sektiriyor mide mi sipa.
Ben inatla ilaçta almıyorum cnm sabaha kadar yanıyorum sabah geçiyorGunaydin canim ben haftalardir kac şişe gaviscon bitirdim bilmiyorum artik şişeyi kafama dikliyorum.
Hepini denedim cnm banamısın demiyor en iyi çözümü yatmadan önce su bile içmemek ama susuz duramıyorum hemen idrarımın rengi sararıyorYatmadan ılık süt iç canım, bana çok iyi geliyor
Aynen bendede uyku problemi ypıyor sabah 6 da anca uyuyorum bu seferde 11den önce uyanamıyorum günümün yarısı bitiyorMahvoluyorum o yanmadan. Nefes borum cayir cayir. Hele yatinca.cignedigim tabletin ictigim karbonatin haddi hesabi yok :/ o yuzden son 3 4 gundur uyku sifir. Gecen gece sirf o yanma gecsin diye zorla kusturdum kendimi. Bosalttim midemi oyle yattim. Gecenin 4 idi.
Korkutmak istemem cnm ama benimde senin haftandayken kısa süreli oluyordu şu 1 haftadır uyutmuyor artılBayılmayız bence, en önemlisi zaten sakinlik ve sabır. Doğuö sabır işi diyorlar ya kendimizi ona hazırlamamız lazım aslında. Cuma günü kontrolüm var bende bu durumu dr’a danışıcam bakalım ne diyecek. Bir de benim bebek hal ters mi bakalım
Benim yemek borusu yanıyor genelde. Bir kaç badem yiyorum geçiyor ama kısa süreli. O şekilde idare etmeye çalışıyorum. İlk aylara göre baya hafif kalıyor.
Biz senle aynı gündeyiz demek ki. İnşallah güzel haberler alırsın
Canım haftan gayet iyi, sağlıkla alırsın kucağına inşallah herşey gönlünce olur. Belki o zamana kendi gelmeye karar verir
Yahu benim velet de bi değişik. Hem yukarda sertlik hissediyorum hem göbeğimin altında. Ama aynı zamanda kasıklarda da ince hareketleri var. Sağıma soluma yatsam yine ittiriyor. Nerde bu çocuğun başı şimdi gel de anla
Hepini denedim cnm banamısın demiyor en iyi çözümü yatmadan önce su bile içmemek ama susuz duramıyorum hemen idrarımın rengi sararıyor
Aynen bendede uyku problemi ypıyor sabah 6 da anca uyuyorum bu seferde 11den önce uyanamıyorum günümün yarısı bitiyor
Ay o konu açılınca bende deliriyorum sorma hiçBenimkide ayni. Etrafimda anormal bir kedileri at baskisi var. Birde at yani. Boyle baskasina ver filanda degil. Ben ikisinide sokaktan buldum kurtardim. Niyeyse geri sokaga birakmam gerektigi dusunuluyor.
Sinirlendim bak yine
O bende de oluyor gece uyandigimda istemsizce sanki karnımda ikiniyomusum gibi oluyo yada nasıl tarif edeyim çok garip bişey oluyo yani dediğin gibi karnım toplaniyo geriliyo hani gevşetmek için geriniyorum rahatlatmak için sankiKızlar benim karnımda kasılmalar başladı sanki karnom toplanıp bırakıyor
Amin insallah kuzum cok saol ya biraz olsada rahatladim sen pazartesi gunu kac haftalik olucaksin kac haftalikken sezaryen oluyosunAmin canım inşallah sağlıkla alalım hepimiz.Allah hepimizin yardımcısı olsun kimsenin kucağı boşkalmasın inşallah. Kendime gelince fırsat bulabilirsem yazarım inşallah ama sakin kalmaya çalış dua et bol bol canım vesveseye kapılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?