2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar mide bulantım vardı bugün kusma da başladı su içsem onu bile çıkarıyorum. Siz nasıl çözümler buldunuz bunlara

Ben de yaptirayim diyorum testi uzun surede cikmasi dusunduruyor

arkadaşlar yumurtadan bana çok tiksinti geldi yumurta yiyemiyorum görmeye kokusuna bile tahammulum yok yumurtanın yerini ne doldururki ne yesem

Yumurtadaki protein miktarını alabileceğin herhangi bir şey. Peynir desem aynı anda fazla Yemen gerektiği için yağ da alacaksın.

Canim ben de agizdan alıyordum gunde 3defa hayattan koptum resmen doktora sordum vajinal kullan dedi.iyi ki de sormusum hicbir yan etkim kalmadı.kesinlikle vajinal yap.hic yan etkisi kalmaz hic korkma sadece biraz akıntı yapıyor
Hadi ya ben bugün doktora söyledim devam hapa dedi rapor vereyim evde dinlen diyor
İlacı illa tok karnına mı içmek lazım

ben aynı öyleyim çok sık acıkıyorum acıkınca midem bulanıyor özellike sabah hiç aç duramıyorum 100 kilo olurum bu gidişle :)
Aynı durumdayim valla napicaz bilemiyorum bulantı bilekligi diye birşey varmis yorumlarina baktim internette kullananlar gayet memnun deneyen varmi ki acep faydasını bilsek eczaneczaneye sordum 95tl dedi bi gün sonraya getiriyorlarmis almadım henüz ama almayi dusunuyorum yazarim iyi gelirse

Bende ayniyim, karnim hicbir sekilde acikmayacak yoksa fena ama ben raziyim ilk hamileligimde nefes alamiyordum bu haftalar ne yemek ne su simdi aman 3-4 hafta kaldi diyorum
Valla allah yardimcimiz olsun cnm benim ilk hamileligimde sadece koku hassasiyeti vardı bu şekilde bi bulantı yasamadim calisiyorumda çok zorlaniyorum valla

Turtacım izin al progestan cok fena baş dönmesi yapıyor kızımda kullanmıştım seni anlıyoeum sersem ediyor insanı
Ah turtacığım sorma ilk iki gün olmuştu baş dönmesi sonra olmadı ay dedim bünyem alıştı bugün içtim işe gittim Yok böyle bişey resmen dilim dönmüyordu işyrrrinde odamda kanepe var hemen uzandım yarım saat kendime gelemedim doktor da dedi rapor vereyim ama iki gün daha idare edeyim ctesi pazar evdeyim sonra da alışırım inşallah ayyy bide daha Ne kadar içeceğim acaba

Hamilelikte mide bulantısı, baş dönmesi falan yoksa yani rahat geçiyorsa erkek bebek, tam tersi ağır geçiyorsa kız bebek diyorlar, bakalım tutacak mı? Bayramı baş dönmesiyle geçirdim. Progestan da kullanıyorum gerçi. Sağ Salim sağlıklı kavuşalım inşallah da

Doktor belirler onu tatlım allah yardımcın olsun zor vallahi çalışan anneler için inş düzelirsin vajinal olarak niye vermedi acaba
Bende bu akşam gidicem doktora eşimi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…