- 16 Kasım 2013
- 1.066
- 750
- 123
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #44.901
Kalp ekosu icin persembeye randevu aldim.goz icin 2.ayin sonunda doktorumuz yonlendirecek.Geçmiş olsun simdiden. Ben ilkinde yaptırdım bunda da yaptıracagm. 3.ayda ve 12.ayda göz muayenesi yaptırdım.ekoyuda çektirdim ne olur ne olmaz diye.
Yok rutin oalrak yaptirin dedi. Bize birakti ama gebeliktete kalp atisi sikintiliydi diye yaptiralim dedik.Kalp ekosu niye istedi. Sizde de hirilti mi var? Goz benim 1. Ay sonunda kalp ekosunu ufurme hirilti icin istedi ama o da 2. Ay sonunda
Bizimde cikik. Bugun doktor fitik var dedi.kendi kendine gecer merak edilecek bisey yok dedi.Anneler Bebeğinizin göbeği nasıl. Bizimkisi dışa çıkık. .Sağlık ocağında hemşire bi bezle sarın üstünü dedi.annem de bozuk para koyalim üzerine diyor onlar öyle yaparlarmis ben istemedim.zamanla içine göçmez mi ki...
Bugün sağlık ocagına sordum cnm bence verme gaz damlası bebeğin bağırsak florasını bozuyor dedi.. 3 aya kadar brbeğin bağırsakları düzenini kurmak için gaz sancısı olur dedi kafam karıştı bende sipariş verexektimMommy bliss gece damlasi canim. Gece gunduz ayri ayri gaz icin besin takviyesi. Ilac degil ama. Icinde zencefil ve rezene var gunduzde
Gecede ilaveten carkifelek cicegi var. Ben gunduz damlasini 2 haftadir kullaniyorum. geceye yeni basladim.1 aylik.olunca gece damlasi kullanilabiliyor.gunduz olan 2 haftaliktan itibaren kullaniliyor
Ama ben 2 haftadir gunduzu gecede kullandim. Gece olan biraz daha iyi uyku uyutuyor. 2 gundur iyi uyuyor ama ben 2 haftadir rutin olusturmaya calisiyorum. Hangisinin etkisidir tam bilemiyorum henuz :).Hepsiburada ve gittigidiyorda satiliyor.
Direk 1.aya randevu vermislerdi bize dogumda. Dogum paketine bagli zaten.
Birde kalp ekosu ve goz muayenesi icin gorustum. Kalp ekosunu o da onerdi. Goz icin 2.ayin sonunda muayene edecek tekrar ona gore yonlendirecek. Simdilik gozler iyi dedi.
Eşimin kuzeni 27 martta Amerika’dan geliyormuş ondan istedim Kaç kutu istesem bir kutu yeter mi bir de d vitamini n’aptın canım sen onu da mi istesem Amerika’dan getirseIkinci elmi bilmiyorum ama cakma olabilir
Takliti cok varmis.
Canim bu ilac degil. Ayni seyi bizim hekimimizde dedi.ana saglik metsil damla vermisti. Kebdi doktorumuz ilac onermedi.o yuzden ben bunu kullanıyorum bu dogal besin takviyesi.ben pediyatristimize danistim kullanabilirsin dedi.Bugün sağlık ocagına sordum cnm bence verme gaz damlası bebeğin bağırsak florasını bozuyor dedi.. 3 aya kadar brbeğin bağırsakları düzenini kurmak için gaz sancısı olur dedi kafam karıştı bende sipariş verexektim
Valla bir kutu 15 gun gidiyor. Ona gore siparis ver. Mommu blissin kabizlik icinde bir damlasi var cok meth edilen.kullanmadim ama oneriyorlar onuda. Istersen onuda soyle. Ben bir de baby d drops aldim d vitamini icin. 90 gunluk. 5 kutuda onu soyle :)Eşimin kuzeni 27 martta Amerika’dan geliyormuş ondan istedim Kaç kutu istesem bir kutu yeter mi bir de d vitamini n’aptın canım sen onu da mi istesem Amerika’dan getirse
Aslında isteyeceğim her şeyi isteyim diyorum ama ne isteyeceğim bilmiyorum
Bu mommy bliss gas relief yazan bu kutusu var instagramda mommy bliss Türkiye sayfası var orda gördüm Orjinal sanırım sattıkları gitti gidiyorsan sadece gece olanını gördüm tuğra diye bir satıcıdaValla bir kutu 15 gun gidiyor. Ona gore siparis ver. Mommu blissin kabizlik icinde bir damlasi var cok meth edilen.kullanmadim ama oneriyorlar onuda. Istersen onuda soyle. Ben bir de baby d drops aldim d vitamini icin. 90 gunluk. 5 kutuda onu soyle :)
Bizim de çıkık 1 cm lik bi fıtık varmış. Görenler sar derler sakın sarma kendi kendşne geçer dedi drAnneler Bebeğinizin göbeği nasıl. Bizimkisi dışa çıkık. .Sağlık ocağında hemşire bi bezle sarın üstünü dedi.annem de bozuk para koyalim üzerine diyor onlar öyle yaparlarmis ben istemedim.zamanla içine göçmez mi ki...
Onlari henuz kullanmadim ama dis icin olani alacagim zamani gelince. Bunlar ilac olmadigi icin uzun sureli degil.kullanim tarihleri. O yuzden dis icin olani bozulabilir dis zamani gelene kadar. Ama net bir bilgim yok o konuda. Gaz icin olan gibiyse dayanmaz uzun sure.Bu mommy bliss gas relief yazan bu kutusu var instagramda mommy bliss Türkiye sayfası var orda gördüm Orjinal sanırım sattıkları gitti gidiyorsan sadece gece olanını gördüm tuğra diye bir satıcıda
Öksürük ve mukus dış için birkaç şey var Instagramda ki sayfada onları da sipariş etsem mi diye düşündüm bebek dış çıkarırken faydası olur
1 yasa kadar. gunde 1 damla ama damlatirken biraz ziyan oluyor 2.damla da damliyor o yuzden bence 5 kutu al.nemesis d vitamini kaç ay kullanılıyormuş ki kuzum bir kutu 3 aysa kaçıncı aya kadar kullanacağım ona göre onuda isteyim
Ne ilginç demi 9 ayda 3 kilo edecez diye ugrasiyoruz 1 ayda 2 kg almış :))) masallahKızlar biz 1.ay aşımızı olduk
Bebiş 5.360gr
56 cm olmuş maşallah 1 ayda 2.100 gr almış demek ki 5 dk emse bile çocuk alacagını alıyormuş
Gas rafael yazan gaz için olanı mi kuzum gaz içinse onuda alayım mommy blissin ddropsu sen nerden kaça aldın hepsi burada sadece gecesini buldum mommynjn senin aldığın satıcıyı özelden yazar misin kuzumOnlari henuz kullanmadim ama dis icin olani alacagim zamani gelince. Bunlar ilac olmadigi icin uzun sureli degil.kullanim tarihleri. O yuzden dis icin olani bozulabilir dis zamani gelene kadar. Ama net bir bilgim yok o konuda. Gaz icin olan gibiyse dayanmaz uzun sure.
1 yasa kadar. gunde 1 damla ama damlatirken biraz ziyan oluyor 2.damla da damliyor o yuzden bence 5 kutu al.
Başına gelen yok mu kızlar???Kızlar az önce sağlık ocağından aradılar. Topuk kanında kistik fibrozis değeri biraz yüksek çıkmış. Yarın sabah bi daha alacaklar topuk kanı. Hemşire, sonuçlar bazen yanlış da çıkabiliyor dedi ama çok kötü moralim bozuldu. Aynı şeyi yaşayıp yeni testin sonucu temiz çıkan var mı?
Kalp ekosu icin persembeye randevu aldim.goz icin 2.ayin sonunda doktorumuz yonlendirecek.
Yok rutin oalrak yaptirin dedi. Bize birakti ama gebeliktete kalp atisi sikintiliydi diye yaptiralim dedik.
Bizimde cikik. Bugun doktor fitik var dedi.kendi kendine gecer merak edilecek bisey yok dedi.
oyle mi diyosunuz kizlar doktora götürsem mi ki acaba fıtık olabilir o zaman bizde de..Bizim de çıkık 1 cm lik bi fıtık varmış. Görenler sar derler sakın sarma kendi kendşne geçer dedi dr
Ablamın kızında olduBaşına gelen yok mu kızlar???
Benim arkadaşımın başına geldi test yanlış cikti.çok duyuyorum yanlis çıktığını..uzmë kendini canım elinde değildir eminim ama 2.si dogru cikar insallahKızlar az önce sağlık ocağından aradılar. Topuk kanında kistik fibrozis değeri biraz yüksek çıkmış. Yarın sabah bi daha alacaklar topuk kanı. Hemşire, sonuçlar bazen yanlış da çıkabiliyor dedi ama çok kötü moralim bozuldu. Aynı şeyi yaşayıp yeni testin sonucu temiz çıkan var mı?
Merhaba aynı olay ablamın başına da gelmişti 2. Test temiz çıktı şuan oğlu 1,5 Yaşında herhangi bir sağlık problemi Yok. İnternetten araştırdığımız da da bu testlerin yanılma payı olduğu yazıyordu.inşallah yarın ki yaptıracağınız test sonucu iyi çıkar gönlünüzü ferah tutunBaşına gelen yok mu kızlar???
Ablamın kızında oldu
Benim arkadaşımın başına geldi test yanlış cikti.çok duyuyorum yanlis çıktığını..uzmë kendini canım elinde değildir eminim ama 2.si dogru cikar insallah
Merhaba aynı olay ablamın başına da gelmişti 2. Test temiz çıktı şuan oğlu 1,5 Yaşında herhangi bir sağlık problemi Yok. İnternetten araştırdığımız da da bu testlerin yanılma payı olduğu yazıyordu.inşallah yarın ki yaptıracağınız test sonucu iyi çıkar gönlünüzü ferah tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?