- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #44.881
Cnm ne damlası veriyorsun bebişe zararı var mı hergünmü kullanıyorun biz 3 gündür uykususuz deliricem artıkBen gece damlasina gectim. 2 gundur guzel uyuyor :) damladan mi rutine mi alisti henuz emin degilim.
Aynen bende çarpmışım ama morarmış gibi içi inş geçerAnladım cnm bir yere çarpmışım gibi bir ağrı bendeki ama ilk zamanlara göre hafifledi biraz
Suan tek gunduzlinu kullaniyorum cok şükür faydasi oldu bi kac hafta denicem eger boyle devam ederse gece icin almicam ama cok iyi ilacmis kolay tirt tirt sesler duyuyorum artik:)))Ben gece damlasina gectim. 2 gundur guzel uyuyor :) damladan mi rutine mi alisti henuz emin degilim.
Canm bnm bebegimde arada bi boyle aglamalari oluyo bir gunu bir gununu tutmuyo acaba gazimi var yavrucagi yada doymuyormubizim oğlan mütemadiyen ağlıyor kızlar. Bugün 15. Gün. Günün her saatinde ağlıyor katıla katıla. Bugün sabah, yarın öğlen, öbür gün akşam. Zombi gibi dolanıyorum artık ve delirmek üzereyim
Canım, bugün neredeyse saat başı emzirdim. Sütüm var ve yettiğini düşünüyorum genelde. Ama bazı günler sanki daha çok acıkıyor. O günlerde de anne sütüne ek olarak günde 2 kez falan mama takviyesi yaptığım oluyor. Yani aç bırakmamaya çalışıyorum. Altını kirli bırakmıyorum. Her ağlamada mutlaka kontrol ediyorum acaba ondan mı diye. Gazını da sürekli çıkarıyorum farklı farklı şekillerde. Dün akşamdan beri ben de ağlıyorum artık. Çok çaresiz hissediyorum kendimi. 15 günlük oldu bugün. Atak mıdır, kolik midir artık her ne karın ağrısıysa geçse de şu saçma durum bi rahatlansa...Canm bnm bebegimde arada bi boyle aglamalari oluyo bir gunu bir gununu tutmuyo acaba gazimi var yavrucagi yada doymuyormu
Canm kolik degldr gazi sancisi vardr bnmkide bir haftada uc gun cok agliyo bnde birlikte agladigim zmnlar oluyo bebegin bir gunu bir gununu tutmaz sen stres yapma bn bebegim cok agladigi zmn elime aliyorum birlikte hafif dans ediyorum sarki soyluyorum uyuya kaliyo sarki ac yada kuran illa birine sakinlesicektirCanım, bugün neredeyse saat başı emzirdim. Sütüm var ve yettiğini düşünüyorum genelde. Ama bazı günler sanki daha çok acıkıyor. O günlerde de anne sütüne ek olarak günde 2 kez falan mama takviyesi yaptığım oluyor. Yani aç bırakmamaya çalışıyorum. Altını kirli bırakmıyorum. Her ağlamada mutlaka kontrol ediyorum acaba ondan mı diye. Gazını da sürekli çıkarıyorum farklı farklı şekillerde. Dün akşamdan beri ben de ağlıyorum artık. Çok çaresiz hissediyorum kendimi. 15 günlük oldu bugün. Atak mıdır, kolik midir artık her ne karın ağrısıysa geçse de şu saçma durum bi rahatlansa...
İnsallah öyledir gece emzirirken elimden düşecekti uyuya kaldım eşim elimden aldı ben 4.39 da yattım sızmışım eşim 6 da uyudu sonra ise gitti kaka yapamadığından mi nazar mi değdi anlamadım genelde 10-1 arası ağlardı şimdi 1 den sabaha kadar devam ediyorDolunaydan hep. Yoksa bizim bebeler sakin
Geçmiş olsun kuzumDaha iyiyim ya. Sonunda dayanamadim tuzlu suyla kusturdum kendimi oyle gecti.
Bugun bizim.kalca ultrasonumiz 1.ay kontrolumuz ve hepatit asimiz var. Zor bir gun olacak.
Birde.kizlar bebegine kalp ekosu cektiren ve goz muayenesi yaptiran var mi. Bizim pediyatrist rutin olarak onerdi.ama yaptirsammi bilemedim.
Mommy bliss gece damlasi canim. Gece gunduz ayri ayri gaz icin besin takviyesi. Ilac degil ama. Icinde zencefil ve rezene var gunduzdeCnm ne damlası veriyorsun bebişe zararı var mı hergünmü kullanıyorun biz 3 gündür uykususuz deliricem artık
Direk 1.aya randevu vermislerdi bize dogumda. Dogum paketine bagli zaten.İnsallah öyledir gece emzirirken elimden düşecekti uyuya kaldım eşim elimden aldı ben 4.39 da yattım sızmışım eşim 6 da uyudu sonra ise gitti kaka yapamadığından mi nazar mi değdi anlamadım genelde 10-1 arası ağlardı şimdi 1 den sabaha kadar devam ediyor
Geçmiş olsun kuzum
Bize kalça ultrasonunu 2. Ayda gelin dediler ama sanırım sana da 1. Ay demişler burda bazı arkadaşlar da 1. Ay çektirdi galiba
Biz gidip çektirsek mi acaba 2. Ayi beklemeden merak ediyorum zaten
Gözü bende sordum 3. Mu 4: ayda mi ne bakılacak zaten şuan tam görmüyor dedi
Ah kuzum ah neler neler yapıyorum bilsen, ne şarkılar ne danslar. Bazen öyle uyuyo dediğin gibi ama bazen asla. Resmen hiçbir şeye karşı alışkanlık geliştirmiyo, hiçbir rutini yok ağlamak dışında. Bu yüzden bir gün işe yarayan başka gün asla işe yaramıyo. Ne yapacağımı şaşırdım. Biliyorum aslında çoğumuzda aynı dert var. Ne zaman geçiyor bu ağlama krizleri huzursuzluklar? Çoğu yerde 3 ay yazıyor ama tecrübeli anneler aydınlatsa bizi keşke...Canm kolik degldr gazi sancisi vardr bnmkide bir haftada uc gun cok agliyo bnde birlikte agladigim zmnlar oluyo bebegin bir gunu bir gununu tutmaz sen stres yapma bn bebegim cok agladigi zmn elime aliyorum birlikte hafif dans ediyorum sarki soyluyorum uyuya kaliyo sarki ac yada kuran illa birine sakinlesicektir
Benide şimdi Saglikocagindan aradılar ikinci ay asisini 24 ünde yaptırmayacaksın 25 ve sonrası dedi tam üstüne denk geldi ben 24 ünde gidecektim asiya O gün 3 asi olacakmış ya içim gitti verem karma bir şey daha dedi rotayı da yaparlar dedi puf delik deşik olacak kizcemMommy bliss gece damlasi canim. Gece gunduz ayri ayri gaz icin besin takviyesi. Ilac degil ama. Icinde zencefil ve rezene var gunduzde
Gecede ilaveten carkifelek cicegi var. Ben gunduz damlasini 2 haftadir kullaniyorum. geceye yeni basladim.1 aylik.olunca gece damlasi kullanilabiliyor.gunduz olan 2 haftaliktan itibaren kullaniliyor
Ama ben 2 haftadir gunduzu gecede kullandim. Gece olan biraz daha iyi uyku uyutuyor. 2 gundur iyi uyuyor ama ben 2 haftadir rutin olusturmaya calisiyorum. Hangisinin etkisidir tam bilemiyorum henuz :).Hepsiburada ve gittigidiyorda satiliyor.
Direk 1.aya randevu vermislerdi bize dogumda. Dogum paketine bagli zaten.
Birde kalp ekosu ve goz muayenesi icin gorustum. Kalp ekosunu o da onerdi. Goz icin 2.ayin sonunda muayene edecek tekrar ona gore yonlendirecek. Simdilik gozler iyi dedi.
Benimki de 19 günlük oda aynı. Sabah 7.30 dan beri uyanık. Normalde 7.30 da uyanıp 10 da uyurdu. Yattığı yerde uyumuyo illaki kucak istiyo. Kıçımı bi yere koyduğum an gözünü açıyo. Sürekli gezinmek istiyo belim ağrıdan kopcak artık. sinirlerim bozuluyor önüme gelene çatıyorum artıkCanım, bugün neredeyse saat başı emzirdim. Sütüm var ve yettiğini düşünüyorum genelde. Ama bazı günler sanki daha çok acıkıyor. O günlerde de anne sütüne ek olarak günde 2 kez falan mama takviyesi yaptığım oluyor. Yani aç bırakmamaya çalışıyorum. Altını kirli bırakmıyorum. Her ağlamada mutlaka kontrol ediyorum acaba ondan mı diye. Gazını da sürekli çıkarıyorum farklı farklı şekillerde. Dün akşamdan beri ben de ağlıyorum artık. Çok çaresiz hissediyorum kendimi. 15 günlük oldu bugün. Atak mıdır, kolik midir artık her ne karın ağrısıysa geçse de şu saçma durum bi rahatlansa...
Sen pozitif ol canm inan bebekte rahatlicak bnde bebegim aglayinca birlikte agliyordum hic susmuyordu ama o aglayinca cok sakin kaliyorum sarki soyluyorum sakjnlesiyo 4 /5 aya kadar gecer insallah bizim carsamba gunu 49 gun olucak yeni yeni alistim zamanla hersey duzene giricektirAh kuzum ah neler neler yapıyorum bilsen, ne şarkılar ne danslar. Bazen öyle uyuyo dediğin gibi ama bazen asla. Resmen hiçbir şeye karşı alışkanlık geliştirmiyo, hiçbir rutini yok ağlamak dışında. Bu yüzden bir gün işe yarayan başka gün asla işe yaramıyo. Ne yapacağımı şaşırdım. Biliyorum aslında çoğumuzda aynı dert var. Ne zaman geçiyor bu ağlama krizleri huzursuzluklar? Çoğu yerde 3 ay yazıyor ama tecrübeli anneler aydınlatsa bizi keşke...
tam olarak aynı durumdayımBenimki de 19 günlük oda aynı. Sabah 7.30 dan beri uyanık. Normalde 7.30 da uyanıp 10 da uyurdu. Yattığı yerde uyumuyo illaki kucak istiyo. Kıçımı bi yere koyduğum an gözünü açıyo. Sürekli gezinmek istiyo belim ağrıdan kopcak artık. sinirlerim bozuluyor önüme gelene çatıyorum artık
Umarım canım yoksa çok fena bu böyleSen pozitif ol canm inan bebekte rahatlicak bnde bebegim aglayinca birlikte agliyordum hic susmuyordu ama o aglayinca cok sakin kaliyorum sarki soyluyorum sakjnlesiyo 4 /5 aya kadar gecer insallah bizim carsamba gunu 49 gun olucak yeni yeni alistim zamanla hersey duzene giricektir
Ikinci elmi bilmiyorum ama cakma olabilirBenide şimdi Saglikocagindan aradılar ikinci ay asisini 24 ünde yaptırmayacaksın 25 ve sonrası dedi tam üstüne denk geldi ben 24 ünde gidecektim asiya O gün 3 asi olacakmış ya içim gitti verem karma bir şey daha dedi rotayı da yaparlar dedi puf delik deşik olacak kizcem
Bebecruz diye bi sitede mommy blisse 90 lira yazmışlar kullanılmış mi oluyor oradakiler bilemedim
Geçmiş olsun simdiden. Ben ilkinde yaptırdım bunda da yaptıracagm. 3.ayda ve 12.ayda göz muayenesi yaptırdım.ekoyuda çektirdim ne olur ne olmaz diye.Daha iyiyim ya. Sonunda dayanamadim tuzlu suyla kusturdum kendimi oyle gecti.
Bugun bizim.kalca ultrasonumiz 1.ay kontrolumuz ve hepatit asimiz var. Zor bir gun olacak.
Birde.kizlar bebegine kalp ekosu cektiren ve goz muayenesi yaptiran var mi. Bizim pediyatrist rutin olarak onerdi.ama yaptirsammi bilemedim.
Kalp ekosu niye istedi. Sizde de hirilti mi var? Goz benim 1. Ay sonunda kalp ekosunu ufurme hirilti icin istedi ama o da 2. Ay sonundaDaha iyiyim ya. Sonunda dayanamadim tuzlu suyla kusturdum kendimi oyle gecti.
Reflu olabilir canim. Emzirdikten sonra 15 dakika dik tut dedi doktor bana yani kucakta dik tutarak yuruyorum biraz.Canlar şimdi uzun soluklu biberonla mama yedikten sonra biberonu ağzından çekince fışkırarak kustu çok korktum ilk kez oluyor ciddi bişey değildir demi canlar
Reflu yok bu arada bizde ama tetiklemesin diye.emzirdikten sonra hemen yatirma dediCanlar şimdi uzun soluklu biberonla mama yedikten sonra biberonu ağzından çekince fışkırarak kustu çok korktum ilk kez oluyor ciddi bişey değildir demi canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?