2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar sesli gaz kokmaz, sesli olan kokar zaten:) bu bizde bile böyledir:)))
3 ay uyku düzeni olmaz diyorlar, boşuna uğraşmayacakmışız ayşe Öner miydi ne?
Bez de 2 noya geçtiniz mi
Sesli kokarmi kokmazmi simdi biz geçtik 2 noya prima premium care almıştım ben 1 numara artik bacaklarında iz yapmaya başlamıştı 2 büyük oldu baya ama 1 e göre rahat en azindan hiç taşmadı ikiside

Genel hep sorun var. Bizim de herseye karısıyo. Hayatında ilk dega kucağına aldığı bebek bizim ama her konuda bi fikri var bazen yeter diye bağırmak istiyorum ha bide benle ilgilenmiyosun tribi var 3 saatlik uykuyla duruyorum nasıl dayanıyosun diyen yok. Ben senin yerinde olsam bebiş azcık toparlanana kadar eşimi salonda yatırırım hem kafan rahat olur bide onun hareketlerine takılmazsın. Belki oda sizi özler pişman olur

Canım hiç canımı sıkma inşallah kötü bişey çıkmaz alerjisi felan varsa da önlemini alırsın. Benim kuzenimin kızında çıktı alerji özel mama kullanıyo 1.5 yasına kadar büyük ihtimal geçer demiş

Evet canım artik eskisi gibi çıkmıyor süt bendede 50 cc cikti ki 4 saat emmemisti gece çok huysuzdu uyuyunca uyandirmamistim ben rahatsız oldum agrisindan gogsumun sağayım dedim fiyasko Ama bebek doyuyor gelişimi kakası cisi normal.zaten ilk zamanlarki gibi coşarak gelmezmiş artik öyle diyorlar.benim makina medela canim

Kaç kilo almış canım yani birde tek emiyormu
Doğumu 3.040 di 5. Gün sağlık ocağında 3 kg 15. Gün hastane tartıda 3.610, sağlık ocağında bugün 4.410 geldi ...
Öğlen ve gece 30 cc mama verdim onun haricinde hep emzirme bazen 1 kere verdim mamayı .

Canim bazı erkeklerdede lohusa sendromu olabiliyormuş bu donemde bi yazıda okumuştum onlarında bebekli hayata adapte olurken zorlanmasindan dolayı oluyormuş bizde yok henüz aman olmasın zaten bende aşırı derecede var o sendromdan gecen gece hic uyumadi nerdeyse kızım artik kollarımda derman kalmamış ağladığını duyuyorum ama kalkamıyorum bi baktım eşimde bebekte yok almış gezdiriyor odalarda.alisir oda alışır merak etme mecbur alışacak oda falanda ayırma sakin sen kötü olursun bu sefer dışlanmış gibi

1 aylık olduk bizde bugün sağlık ocağına gittik aşimizi olduk . Bu gece nasıl geçecek bakalım .. bazen gazından dolayi öyle bir ağlıyor ki can kopariyorlar etinden sanki ..
Kiyafet ile 4.410 gr boyu 56 cm ..
Bizde dün aşı olduk. Sabaha kadar durmadı benimki. Şurup falan verdiler mi size?

Aynen bende emmek icin kalkıyordu emziğe gerek duymadım alıştırmak istedim ilerde ne olur ne olmaz diye sındı de uykusu kacinca meme istiyor meme de uyuyor bir de uyumaya kalkarken damagini geçiriyor canım acıyor bana da acil yardım nasıl alıştırmak gerek
Uçla emmesine rağmen öyle bi damak geçiriyor ki canım acıyor Avent ucun sertliğinde bir emzik bulmam lazım benimde

Iste canim aynen benimki de hersey kitaplarda yazan gibi olsun istiyor. Emzir, hop 2 dakikada gazini cikar yatir uyusun 3 saat. Gercekler Oyle olmayinca da sinirleniyor.

Bunalımdayım ve çıkamıyorum işin içinden.40 mız cıkınca düzelicez diye umudum var.
Ben hiç düzelmedim yanı bir günüm bir günümü tutmuyor
Her şeyi sorun yapan bık bık konuşan bir tip oluyorum bazen bazende sut liman
42: günüm
Hala kanamam var acaba kanama bitince mi normale döneceğim bilmiyorukm

Benim tek derdim süt korkusu ve meme yaralarım

Kızlar hamileyken Banu çiftçinin uygulaması vs vardı bebekler doguncs bir uygulama var mi bildiginiz aylık alması gereken kilo rutin kontrolleri vs hatırlatacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…