2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sadece mamayla besliyorsan az veriyorsun canm gozleri kapanmasi agir geldiginden degl karni doyuyor uyuyor eger agir gelirse kusar hatta fışkırarak kusar bn bikeresinde saat tutmayi unutup yarim saaette vermistim cok kotu küsmüştü bnmki 40 gunluk oldu suan 2saatte 120 ml veriyorum bazen ona bile doymuyo

Hosbuldum şekerim çok iyiyiz masallahimiz var siz nasılsınız bebişim nasil

Kizlar bu yazdiginiz mama cc leri cok degil mi ya :/ benim bebe emiyor sadece mama vermiyorum ama eminim bu kadsr cc emmiyordur. icime kurt düştü resmen :/

Kızlar oglum bugun sadece sabah kaka yapti nirmalde 5-6 kez yapardi. Sizce neden olabilir son zamanlarda süt yetmiyor sanki günde bir iki kez mama veriyorum. Kocam da cok panik oldu ona da ayrı sinir oldum

Benim kızım ilk 20 gün neredeyse 9 kez kaka yapardı ama şimdi 1-2 kez yapıyor. Bildiğim kadarıyla azalması normal. Kilo alımında da sıkıntı yoksa endişelenme bence. Bir de doymadıklarında çok huzursuz oluyorlar sürekli aranıyorlar. Yani doymasa anlarsın o kendini anlatır diye düşünüyorum

Kizlar bu yazdiginiz mama cc leri cok degil mi ya :/ benim bebe emiyor sadece mama vermiyorum ama eminim bu kadsr cc emmiyordur. icime kurt düştü resmen :/

Bana da fazla geldi ama sütüm azaldığında doymama durumunu yaşadım mama vermek zorunda kaldığım için söylüyorum Gerçekten doymadıklarında minikler derdini bir şekilde anlatıyor.
Birde bizim sandığımızdan daha fazla içiyor olabilirler ölçemediğimiz için bilmiyoruz
Ayrıca sütün yoğunluğu da mamaya göre farklı olabilir

nemesis canim olwi kundak bugün geldi sen içine ne giydiriyorsun bizim ev 21 23 derece arası suan sıfır kol bir de uzun kol zıbın tek alt bir de ayaginda çorap var üstüne kundağı giydirsem çok mu sıcak olur
Nasıl giydirmem gerektiği bi yazı bulamadım
Üstünü örtüyor Musun kundakla yatsa bile

Benim ki surekli boğuluyor ayni sekilde. Birde oyle bogulunca tekrar emmiyor.

Homely_angel sen seninkine mola bitti geziye devam de son 1 aydir mesai bendeydi artik sen bakarsin de

Demez miyim :) şimdiden kuaförümle konuştum, kafadan 4-5 saat kuaför seansım var. Eve yakın olduğundan arada emzirmem mümkün :) valla ben lohusa depresyonu olmasın diye deliliğe vurdum işi. İlk günlerde aşı ve doktor randevusu var. Sonra kendime bakacağım biraz, minik adam uyum sağlayacak artık :)

Canım anne sütü ile mamanın sindirilmesi çok farklı. O yüzden miktarlar da değişiyor benim anladığım. Bir de sen memeden gelen daha doğrusu o minik damakların çektiği miktarı görsen şok olursun :)

Valla zibin ustu tulum ustune owli giydiriyorum ben sadece. Ustunede birsey ortmuyorum ilave.

Yarin bende de var bir kuafor seansi :)

Ne bileyim ya ben sagiyorum arada 70 cc filan amca sut cikiyor kafama takildi iyice.

Valla zibin ustu tulum ustune owli giydiriyorum ben sadece. Ustunede birsey ortmuyorum ilave.

Ne bileyim ya ben sagiyorum arada 70 cc filan amca sut cikiyor kafama takildi iyice.

Benim doktor saç boyatmama izin vermedi ne zaman boyatabiliriz fikrin varmı canım?

Kızlar ins. Da bir sayfayla karşılaştım. Uyku konusunda bana çok iyi geldi, isterseniz bir bakın. Bebeklerin ay ay uyku takibi ve çözümler baldan_anne_uyku
Kuzum valla 3 olmadı 4 saate bir kaldırırken nasıl bi duEn tutulacağımı ben sasırdım bazdnde kendi erken kalkıp Emiyor 2 saat 1 saat sonra o yuZden uyuduğu saatler kayıyor profili inceledim ama tam yeni Doğan bebekler icin değil de 3 ay sonrası icin öneriler var gibi sen neler yaptın mesela

Zıbın kolsuz mu kuzum
Ben uzun kollu zıbın bir alt bir de çorap giydirdim
Üstüne kundagi giydirdim
Kolsuz zibini çıkardım
Gazdan dolayı ayaklarını sıcak tutmak icin çorap giydiriyorum hep
Sizin ev kaç dereceydi
Kanguru da geldi ama benim kız biraz asagida kaldı sanki ve huzursuz olup agladi beceremedim
Galiba

Yatarken yattığı tarafta ki kolu çıkarıyorsun demi

Benim doktor saç boyatmama izin vermedi ne zaman boyatabiliriz fikrin varmı canım?
Doktorlar ilk 6 ay onermiyor. Emzirirken boyanmaz diyende var. Neticede kana karisiyor ve boya kokusu bebegi yabancilastirabiliyor anneye. Ama bu konuda cok detayli araştırmada yapmadim.

Kolsuz zibin. uzun kollu zibin giydirirsem ustune baska bisey giydirmiuorum direk alt tulum.
Kangurunun icinde bir aparat var katlaniyor 2 ye bebek yüksek kalsin diye katladin mi onu? Videolarini izle muylaka bende ilk seferinde beceremedim videoyu izleyince becerdim. Zamanla insan kendi takip cikarmaya alışıyor zaten.

Hangi kanguru bu?

Yaptım kuzum katladım aparatı
İzledim eşim kendi vücuduna oturttu ama ben yapamadım gibi tekrar tekrar deneyeceğim artık
Zıbın alt üstüne tulum giydirsem sonra kundak çok mu sıcak olur ki
Gıcık oldum ben bu kundak içi giydirmeye

Cnm iki bebeyinizmi var buyu kac yasinda ne guzel aslinda benim.ilk simditen ikimciye dusumuom.insaAllah Rabbim verirse arasinda 4 5 yas istiom bunu önce bi bakayim byuuteyim diom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…