- 30 Temmuz 2011
- 1.269
- 414
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #45.221
Evet bizde oluyor hatta acillik olduk bir seferinde:Kızlar neolursunuz biriniz yazın bebeğim emerken çok boğazında kalıyor sizlerinkindede oluyormu hiç?
Eğer benim göğüsde süt çok birikmiş ise o zaman olduğu oluyor çünkü açlık anı ile birden çekmeye çalışıyor hızlı hızlı o da haliyle boğazında kalabiliyor onun haricinde çok fazla yaşamıyoruzKızlar neolursunuz biriniz yazın bebeğim emerken çok boğazında kalıyor sizlerinkindede oluyormu hiç?
Bizim çok oluyorKızlar neolursunuz biriniz yazın bebeğim emerken çok boğazında kalıyor sizlerinkindede oluyormu hiç?
İlk vurulduğu gün akşama kadar uyudu sonra bi uyandı. Yaklaşık iki gün uyumadı diyebilirim. 15 dk uyuyup ağlayarak uyandı. Çok fazla ağladıKızlaaaarr acil yardımmm. Dün bebeğime 1.ay aşısı hepatit2 vuruldu. Aman Allahım gece boyu ağladı. 4 kere kustu. Sabah 8 de doktoru aradık. Paronax fitil kullanın dedi. Kullandık ve saat sabah 10 da nihayet uyudu. Bu aşıyı vurdurup böyle birşeyle karşılaşan var mı ??? Hemşire yan etkisi yok demişti. Bebişimi niye bu kadar etkiledi?
Bizde de oluyor hemen dik tutup başını yana çeviriyorum çok hızlı çekince oluyor 45 derece açıyla tutuyorum bebeği onun dışında engelleyecek birşey Yok malesefKızlar neolursunuz biriniz yazın bebeğim emerken çok boğazında kalıyor sizlerinkindede oluyormu hiç?
Ben de canim. Bebegimi cok seviyorum uyurken bile izlemek istiyorum ama eski hayatimi da cok ozluyorum. Bir an once duzene girsek artik.Bunalımdayım ve çıkamıyorum işin içinden.40 mız cıkınca düzelicez diye umudum var.
Şuan biraz toparladı.ne aşıymış arkadaş perişan etti. Verem aşısında ne yapacağız bilmiyorum.İlk vurulduğu gün akşama kadar uyudu sonra bi uyandı. Yaklaşık iki gün uyumadı diyebilirim. 15 dk uyuyup ağlayarak uyandı. Çok fazla ağladı
Benimki çok ağlayınca doktorum yarım paranox fitil ver dedi. Bir defaya mahsus verdimYok vermediler ateş çıkarsa çok yukselmedikce hemen verme dedi .. size verdiler mi ne verdiler ?
Kizlar bugun aksam 7den beri berbat durumdaydik. Aglamasi hic bitmedi gazi cikartamadik. Ben en son kv e verdim cunku elimden dusurecektim artik ve koltukta oturarak uyumaya baslamisim. Yataga goturduler beni. Neyse kv sakinlestirmis uyutmus sonra nest in icine koyup bizim yataga getirmis aramiza koymus, cunku bizim yatakta uykuya devam ediyor kendi yataginda bazen aglamaya basliyor.ben bunlarin hicbirini hissetmedim bile. Sagolsun iyi yapmis, ben de biraz once uyandim emziricem uyandirmaya calisiyorum esim kalkti bir hisimla. Bu boyle olmaz ben uykumu alamiyorum sabah 8 de iste olmam lazim. Yatagina koy arada bununla nasil uyucaz falan diye cikisti. Zaten butun aksam da ben ne yedim de bebek gaz oldu diye beni sorgulayip suclamaya calisti. Tamam benim yedigim onemli de bu cocukta da elbet gaz olacak kac gunluk bebek.Iste emzirmeye calisiyorum koridorun isigi acik ordan az odaya geliyor, kalkti pat diye isigi kapatti. Isikta uyuyamiyormus. Yine bisey demedim zifiri karanlik bebegi goremiuorum kucuk el feneri gibi bisey var onu yaktim.Sonra aldi yastik yorgan ben salona gidiyorum boyle olmaz falan dedi.ben de istersen biz gidelim dedim. Yani galiba lohusa sendromu ben yerine esimde oldu. Sizinkiler nerde yatiyor? Sabah ise yorgun gitmek istememesine hak veriyorum ama bu kadar tepkiyi anlamadim yani.
Cok uzun yazmisim kusura bakmayin ama uzuldum cok paylasmak istedim.
Canim bizim evde cift yatak odasi var birisi misafir icin esim ilk gunlerde çok uykusuz kalinca ben bu gece misafir yatak odasinda yatayim dedi. İstersen yat ama bebegin baglanmasi icin ayni odada uyuman onemli dedim. Ileride sana yabancilik ceker dedim vazgecti. Ayrica bu banane uykusuz kaliyorum hedesini anlamiyorum bende uykusuz kaliyorum nabalim. Ben bu konuda özveride bulunmuyorum. Esim 9 10 gibi gidiyor ise durumuma gore 6 da 7 de kaldiriyorum veriyorum cocugu eline ben yatiyorum 2 3 saat. Bebis acikinca getiryor bana emzireyim diye.
Bu topikte cok goruyorum esleri ile problem yasayani hamilelik basindan beri simdi iyice cogaldi.Esleriniz kose yastigi degil sizde zaten bolunerek cogalmadiniz sorumlulugu paylasin eslerinizle. Ve bunu yaparkende hiic vicdan yapmayin o insansa siz sokak kedisi degilsiniz. verin cocugu eline babaligi anlasin.ogrensin. zaten evlat sevgisi varsa zamanla alisacaktir sevecektir. Yok hic sevmiyorsa sepetleyin gitsin evladini sevmeyen adamdan kocada olmaz.
Canm kac gunluk oldunuz sadecd mamaylami besliyorsun mamayla besliyorsan ilk bir bucuk hafta 3 saat arayla vermen lazim birde ilk gun 30 cc ile basliyorsun her gun 5 yukseltmen lazim mesela bnm bebegim 40 gunluk oldu yani 4 / 5 haftalik bebek icin 135cc veriliyo birde artik 2 saat arayla veriyorum bn mama kutusuna bak ordada yaziyo zaten eger hm emiziriyorsan hm mama veriyorsan ozmn 90 normal bnce
Bilmiyorum ne yapıcaz daha bide ben izne geldim benle ilgilenmiyosun sürekli cocuk kucağında tribi var yeter diye bağırmak geliyo bazen içimdenIste canim aynen benimki de hersey kitaplarda yazan gibi olsun istiyor. Emzir, hop 2 dakikada gazini cikar yatir uyusun 3 saat. Gercekler Oyle olmayinca da sinirleniyor.
Ben oğluma çok üzüldüm bi kaç gündür dün resim yapmış kardesiyle beni çizmiş sen nerdesin dedim ben ikinizi çizdim sen onla ilgileniyorsun diye dedi aklıma geldikçe Ağlıyorum. ..sürüm etkileniyor sanırım telkin etmeye çalışıyorum kendimi inşallah toparlar
Oy kıyamam ya aynı şeyleri yaşayınca benim bile ağlayasım geldi
Ben de kızıma çok üzülüyorum. Oğlum çok ağlıyordu geçen gün severek onu sakinleştirmeye çalışıyordum. Kızım üzgün bi şekildr geldi yanıms onu çok mu seviyorsun dedi. Evet onu da seni de çok seviyorum. Buna neden üzüldün dedim. Beni sevmeteceksin diye korkuyorum diyip ağlamaya başladısürekli peşimde oyun oynayalım diye dolaşıyo hiç ilgilenemiyorum
Ayy hamilelik bitti ama bnm derdim bitmedi kızlar
Çok halsizim aşırı çarpıntım var ellerim bacaklarım titriyor çok çabuk yoruluyorum ve hemen sinirleniyorum , üstümü giyinirken bile yoruluyorum düşünün dışarı çıkmak dahi istemiyorum yorulacağım için bu durum psikolojimi de yıprattı artık off
Cici annişler selam, kızımı emzige alıştırmak istiyorum almıyor neyi denediysem fayda etmedi ev emzik doldu.saatletce emmek istiyor emerek uyuyor malesef.emzik verdigimde diliyle itiyor dahada ısrar edersem kusuyor nasıl alıştıracağım yokmu önerisi olan ? Gece gündüz iligimi kemigimi sömürdü resmen
Kızlar neolursunuz biriniz yazın bebeğim emerken çok boğazında kalıyor sizlerinkindede oluyormu hiç?
Benim ki surekli boğuluyor ayni sekilde. Birde oyle bogulunca tekrar emmiyor.Kızlar neolursunuz biriniz yazın bebeğim emerken çok boğazında kalıyor sizlerinkindede oluyormu hiç?
Tabi tabi çok seviyor kardeşini çok bekledi kuzum:) öyle belirgin bi kıskançlığı da olmadı ama bunu söyleyince içime oturdu gözlerim dolduBunları okuyunca ilk defa korktum ikinci çocuktan. Ama kardeş de çok güzel bir duygu. Alışınca Eminim düzelecektir her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?