2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar neolursunuz biriniz yazın bebeğim emerken çok boğazında kalıyor sizlerinkindede oluyormu hiç?
Eğer benim göğüsde süt çok birikmiş ise o zaman olduğu oluyor çünkü açlık anı ile birden çekmeye çalışıyor hızlı hızlı o da haliyle boğazında kalabiliyor onun haricinde çok fazla yaşamıyoruz

İlk vurulduğu gün akşama kadar uyudu sonra bi uyandı. Yaklaşık iki gün uyumadı diyebilirim. 15 dk uyuyup ağlayarak uyandı. Çok fazla ağladı

Gaz, ağlama, uyumama hepimizde var canım. Eşin bebeği ne sanıyordu acaba. Akşam sizinle yemek yiyip odasına mı çekilecek. Tamam işe gidiyor, Emin'im uykusuzluk zor ama sen de evde parti vermiyorsun. Bu günler böyle geçecek. Belki de dün gece uykusuzluk kafasına vurmuştur, bu akşam özür dilemiştir umarım. (Geriden takip edince akşamlar karışıyor)

Hahaaa ben evde bıraktım baksana :) dün tembihledim, bu hafta istediğin kadar uyu, haftaya geliyor bizim fırtına diye :)

Canım 33 gunlukken sadece mama yiyor 3 saat arayla 90 cc veriyorum onu bile yedoğınde Birden ağır geliyor böyle nasıl tarıf ediyim gözleri kapanıyor hemen uyuyor ağır geliyor hissediyorum birde daha fazla verırsem ağır geldiği için gözünü acamıycak

Iste canim aynen benimki de hersey kitaplarda yazan gibi olsun istiyor. Emzir, hop 2 dakikada gazini cikar yatir uyusun 3 saat. Gercekler Oyle olmayinca da sinirleniyor.
Bilmiyorum ne yapıcaz daha bide ben izne geldim benle ilgilenmiyosun sürekli cocuk kucağında tribi var yeter diye bağırmak geliyo bazen içimden

Oyy kuzum ya neler düşünmüş, kardeşi büyüyünce oynarken hepsi geçecek.

Bunları okuyunca ilk defa korktum ikinci çocuktan. Ama kardeş de çok güzel bir duygu. Alışınca Eminim düzelecektir her şey

Kan değerlerine bakıldı mı canım? Bişiler eksik olabilir. Mesela ben hala multivitamin ve demİr kullanıyorum.

Bizim de öyle canım ama o plastiği emeceğinekucağımda beni emsin diye düşünüyorum ben :)

Kızlar oglum bugun sadece sabah kaka yapti nirmalde 5-6 kez yapardi. Sizce neden olabilir son zamanlarda süt yetmiyor sanki günde bir iki kez mama veriyorum. Kocam da cok panik oldu ona da ayrı sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…