- 9 Temmuz 2017
- 1.546
- 980
- 73
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #54.041
Benimki de donmuyor daha 15 subat dogumlu, cok fazla gulmuyor da ona da kafam takikti. Simdi bi de dondumu donmedimi diye takibe baslayim.Benimki de 14 şubat doğumlu dönmüyor. Hiç te kafama takmıyorum. Çocuklarımızı kıyaslamak bizi strese sokmaktan başka bi şeye yaramaz. Her çocuk farklı. Zamanı gelince illaki dönecek
Maşallah canım bebişine 3 ay kontrolümüydü bu. Hadi bakalım aileniz hep birlikte plur inşallah artık allah ayırmasınKızlar bugün kalça ultrasonumuz vardı şükür normal çıktı. Kilo alımımız düzelmiş 6200 kg 61 cm olmuşuz. Gecen aya göre yarısını almış kilo ama 13 gün nerdeyse yemedi içmedi zaten. İnşallah zamanla emme konusunu da aşıcaz bide sütüm çoğalırsa değmeyin keyfimebu arada benim Erimin askerliği de bitti şükür artık kavuşuyoruz
Ic dis parazit ve karma bebek icin onemli asilar. Lokemia kedi icin onemli asi.Kedisi olan arkadaslar bebek icin kedi de olmasi beklenen herhangi bir asi falan var mi? Ben haziran basi anneme gidicem evde kedimiz var, sokakta bulmustum cok kucukken 6 sene once falan ama sonra bi daha hic disari salmadik. Hangi asilarinin tam
Olmasi gerekiyor, annemler atlamis olabilir ben kontrol edeyim diyorum
2. Ay kontrolümüz canım. Çarşamba da aşımız var bakalıö. Amin canımm Allah kimseye ayrılık yaşatmasınMaşallah canım bebişine 3 ay kontrolümüydü bu. Hadi bakalım aileniz hep birlikte plur inşallah artık allah ayırmasın
Zaten dönmek için çok kücük ki.Benimki de donmuyor daha 15 subat dogumlu, cok fazla gulmuyor da ona da kafam takikti. Simdi bi de dondumu donmedimi diye takibe baslayim.
Aylık ne almış canım ortalama yani kilo.Boyu cok net ölçebildiklerini düşünmüyorum hastanede başını denk getiremiyorlar bizimkininKizlar bizim kiz 6.100 gr olmus. ama boyu 1 cm uzamis gecen ay baya uzamisti bu ay boy atmamis 63 cm olmus boyu. Birde dermatitlilere bizde eklendik. Coresatin pembe onerdi doktorumuz. Kortizon steroid icermiyormus. Gecirir hemenn dedi. Onun disinda hersey yolunda aynen devam dedi.
Canim baby goati denemedigim icin hic tadini kokusunu bilmiyorum.ama golden goatin tadi guzel.aptamil gibi sekerli degil.ve kokusu da yokYa ben bu insanları anlamıyorum illaki eleştirecekler rencide edecekler üzecekler nasıl bir zihniyet allah bunlara vicdan versin baby goat mamayı kızıma yeni içirdim kokusu berbat tadı bir acayip keçi sütü olduğu için mi böyle aptamille sma nın tadı kokusu iyiydi
700 gr almis canim. Ama normalde 5 gun sonra olmaliydi kontrol doktor 5 gunde 100 150 gr daha alir dedi.Aylık ne almış canım ortalama yani kilo.Boyu cok net ölçebildiklerini düşünmüyorum hastanede başını denk getiremiyorlar bizimkinin
Ay bi durun kızlar bizimki 30 ocak doğumlu yarı dönmeye başladı sakin olun laaaBenimki de donmuyor daha 15 subat dogumlu, cok fazla gulmuyor da ona da kafam takikti. Simdi bi de dondumu donmedimi diye takibe baslayim.
Her çocuk farklı , Zamanı vardır .Benimkide dönmüyor henüzzz. Niye acaba ?
Geçmiş olsun canim bir an önce iyileşir inşallahKızım bronşit olmuşsabahtan beri hastanedeydik. İki günde nasıl bu kadar ilerler anlamadım. Dediğin şekilde hem gece hem sabah kustu yarın kontrol var evde de tedavi verdi inş işe yarar
Sıkıntıların bir bir bitiyor cok şükür canim hepsi icin gözün aydınKızlar bugün kalça ultrasonumuz vardı şükür normal çıktı. Kilo alımımız düzelmiş 6200 kg 61 cm olmuşuz. Gecen aya göre yarısını almış kilo ama 13 gün nerdeyse yemedi içmedi zaten. İnşallah zamanla emme konusunu da aşıcaz bide sütüm çoğalırsa değmeyin keyfimebu arada benim Erimin askerliği de bitti şükür artık kavuşuyoruz
Senin minik baya sinirli o zaman :) minnacık şeylerde bu sinir nerden çıkıyor anlamıyorum zaten galiba gaz geldiği anda yapıyorlar bir de..Demek bizimki de tek değilmiş , bende anlamıyorum dediğin gibi canı acımıyor herhalde ağlamadığına göre
Bizimki de aynı yumruk yapıp hırslı hırslı elini sallıyor bizimkinin farkı kendine kafasına vuruyor , ona üzülüyorum artık kafasını korumaya çalışıyorum.
Canımm selam bence senin sütün zaten çok sen biraz kendi kendine kuruyorsun.470 cc ler cok büyük rakamlar sağım için.o yüzden senin bence mama vermene bile gerek yok.Kızlar bugün kalça ultrasonumuz vardı şükür normal çıktı. Kilo alımımız düzelmiş 6200 kg 61 cm olmuşuz. Gecen aya göre yarısını almış kilo ama 13 gün nerdeyse yemedi içmedi zaten. İnşallah zamanla emme konusunu da aşıcaz bide sütüm çoğalırsa değmeyin keyfimebu arada benim Erimin askerliği de bitti şükür artık kavuşuyoruz
E müslümanmissin da zaten daha ne bunlar sana neden eziyet ediyorlar anlamadım dertleri ne ya ?içinden gelerek kapandiysan alâ bi lafim yok..evet her istediklerini yaparsan tepene çıkarlar öyle bi hale gelirsin ki bi vakitten sonra hiçbirşeye ses edemessinCanm bizim aile zaten musulmaniz cok şükür dedelerimiz rus tatarlari yani rus tatarlariyiz musulmaniz ama aciktim onlarin baskilarindan degilde icimden gelerek kapandim ama dedigin gibi onlarin her istedigini yaptigim zmn daha cok sey istiyorlar elimden gelene kadar yapiyorum elimden gelmeyen seyide soyluyirum bn bunu yapamam diye bnm eltilerim hic birseye karsilik vermiyorlarmis kv dovse bile ses etmiyorlarmis ama bn hp kendimi savunuyormusum susmuyormusum oyuzden boyle yapiyorlarmis yav biri beni dovucek neden ses etmim cok sey yasattilar simdide dışladılar cok şükür ki esim o zihniyette degil insallah ta degismez degissede kendi kaybeder dua et benm icin kuzum ya tukanmis gibi hissediyorum
Süper canım biz gecen ay 13 günde 334 gr aldık diye bizi mamaya başlattı doktorumuz.700 gr almis canim. Ama normalde 5 gun sonra olmaliydi kontrol doktor 5 gunde 100 150 gr daha alir dedi.
Ben aptamil kullanıyorum canim sayısını da sınırlamıyorum..baby goat bilmiyorum hatta hiç görmedim bimde öyle bi mama olduğunu senden duyuyorum diyebilirim bende bi ara similac total comfort verdim kakasini geç yapıyordu sonra öyle devam etti bidaha vermedim o mamadan dr evolvia al dedi ama aptamil kim ne derse desin en iyi mama bence bir de sma eski mama markalarından kaka normale daha yeni dönüyo benim kızın dün yaptı ama bugün yine yok beklemedeyim :)Bir soru sormuştummama kullananlar hangi mamaları kullanıyorsunuz baby goat hakkında bilginiz var mı sma yla aptamil kullandım günde bir defa veriyorum
Aha aynısından bende de var artık sütün yoku bıraktık bu sefer senin sütün var ama besleyici değil doyurucu degil dio :) suyun içine damlatcakmisim sütümü eğer suluysa suyun içinde karışıp gidermiş eğer yağlı kaliteli ise suyun içinde toplanirmisBenim kendi oz annem daha hastanedeki 2 gun bana senin sutun besleyici degil sulu dedi bana. Daha memeden damla damla sut geliyor cocuta var kasik kadar mide bana dedigi bu.
Bazi insanlar boyle takmayacaksin. Baska alternatif yok malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?