2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benimki de 14 şubat doğumlu dönmüyor. Hiç te kafama takmıyorum. Çocuklarımızı kıyaslamak bizi strese sokmaktan başka bi şeye yaramaz. Her çocuk farklı. Zamanı gelince illaki dönecek
Benimki de donmuyor daha 15 subat dogumlu, cok fazla gulmuyor da ona da kafam takikti. Simdi bi de dondumu donmedimi diye takibe baslayim.

Maşallah canım bebişine 3 ay kontrolümüydü bu. Hadi bakalım aileniz hep birlikte plur inşallah artık allah ayırmasın

Kedisi olan arkadaslar bebek icin kedi de olmasi beklenen herhangi bir asi falan var mi? Ben haziran basi anneme gidicem evde kedimiz var, sokakta bulmustum cok kucukken 6 sene once falan ama sonra bi daha hic disari salmadik. Hangi asilarinin tam
Olmasi gerekiyor, annemler atlamis olabilir ben kontrol edeyim diyorum

Ic dis parazit ve karma bebek icin onemli asilar. Lokemia kedi icin onemli asi.

Aylık ne almış canım ortalama yani kilo.Boyu cok net ölçebildiklerini düşünmüyorum hastanede başını denk getiremiyorlar bizimkinin

Canim baby goati denemedigim icin hic tadini kokusunu bilmiyorum.ama golden goatin tadi guzel.aptamil gibi sekerli degil.ve kokusu da yok

Kızım bronşit olmuş sabahtan beri hastanedeydik. İki günde nasıl bu kadar ilerler anlamadım. Dediğin şekilde hem gece hem sabah kustu yarın kontrol var evde de tedavi verdi inş işe yarar
Geçmiş olsun canim bir an önce iyileşir inşallah

Sıkıntıların bir bir bitiyor cok şükür canim hepsi icin gözün aydın

Senin minik baya sinirli o zaman :) minnacık şeylerde bu sinir nerden çıkıyor anlamıyorum zaten galiba gaz geldiği anda yapıyorlar bir de..

Canımm selam bence senin sütün zaten çok sen biraz kendi kendine kuruyorsun.470 cc ler cok büyük rakamlar sağım için.o yüzden senin bence mama vermene bile gerek yok.

E müslümanmissin da zaten daha ne bunlar sana neden eziyet ediyorlar anlamadım dertleri ne ya ?içinden gelerek kapandiysan alâ bi lafim yok..evet her istediklerini yaparsan tepene çıkarlar öyle bi hale gelirsin ki bi vakitten sonra hiçbirşeye ses edemessin Allah bunlara akıl fikir ihsan eylesin gelin aldığın kız senin kızın sayılır dövmek nedir yani senin kapina gelin gelmiş oğluna eş hayat yoldasi olmuş yani saygı duyman lazim o kadina...böyle insanlar sesi çıkmayan cahil ezik gelin isterler asla cahil diye küçümsemek değil amacım okumuş kendi ayakları üstünde duran kültürlü sesi çıkan gelin sevmezler malesef :) Bu mübarek günde Rabbim dualarını kabul etsin Yar yardımcın olsun gönlüne göre versin zor isin ama Allah büyüktür korkma..

Bir soru sormuştum mama kullananlar hangi mamaları kullanıyorsunuz baby goat hakkında bilginiz var mı sma yla aptamil kullandım günde bir defa veriyorum
Ben aptamil kullanıyorum canim sayısını da sınırlamıyorum..baby goat bilmiyorum hatta hiç görmedim bimde öyle bi mama olduğunu senden duyuyorum diyebilirim bende bi ara similac total comfort verdim kakasini geç yapıyordu sonra öyle devam etti bidaha vermedim o mamadan dr evolvia al dedi ama aptamil kim ne derse desin en iyi mama bence bir de sma eski mama markalarından kaka normale daha yeni dönüyo benim kızın dün yaptı ama bugün yine yok beklemedeyim :)

Benim kendi oz annem daha hastanedeki 2 gun bana senin sutun besleyici degil sulu dedi bana. Daha memeden damla damla sut geliyor cocuta var kasik kadar mide bana dedigi bu.
Bazi insanlar boyle takmayacaksin. Baska alternatif yok malesef.
Aha aynısından bende de var artık sütün yoku bıraktık bu sefer senin sütün var ama besleyici değil doyurucu degil dio :) suyun içine damlatcakmisim sütümü eğer suluysa suyun içinde karışıp gidermiş eğer yağlı kaliteli ise suyun içinde toplanirmis bu da bebek ondan kilo almiyor demekmis..napacaksa benim sütün kalitesini bebe gayet memnun emiyor yani şikayet etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…