2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    286
off şükür bitti. adamı dövmeme az kaldı ya. fakülte sekreteri tama diyor personelci hocam öyle olmamalı diyor hala. personel daireyi arattım. hocam çalışma sosyal güvenlik bakanlığında arkadaşım var o da doğrusunun böyle olduğunu söyledi diyorum. amirimiz tamam ayşegülün dediği gibi olacak diyor personelci hala ama ama ama diyor. amir de kızdı artık tamam mesuliyet bende ne diyorsam onu yap dedi. mabada sağol canım. birazcık seni de kullanmış oldum kusura bakma :)
 
Canim kusura bakma yanlis anlamisim bende dun tekrar okudum sizin dediginiz gibiymis. Ama bizim is yeride sizin dekanin kafadinda oldugu icin oyle diye aklimda kalmis.
canım halloldu neyseki. sende ara hakkını.
file:///C:/Users/Pau/Downloads/2%20(2).pdf
olmadı bunu göster. hoş ptz günü bende gösterdim ama eski memur diye ötekine inandılardı
 
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum insallah mühim bsy değildir ve biran önce evinize sağlıkla dönersiniz
Hosgeldin geçmiş olsn önemli bişey yoktur inş kuzunun merak etme

Sağolun kızlar, iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkürler Kaka tahlilimiz sonucu bağırsak enfeksiyonumuz çıktı. Sebepsiz ateş beni baya endişelendirmişti, şimdi tedavi yöntemi belli en azından çok şükür şimdi iyiye gidiyoruz
 
Bir yönetmelik degisince bunu takip etmesi gereken okuyup ogrenme geregi duymadigi icin oluyor sorunlar. Çalışırken ayda 1 filan yasardim bu sorunu. En son is guvenligi yonetmeligi degistiginde gorevliye elinde suratima sallayip durdugu kalemi yedirecektim az daha. Haninefendi kimligimi bozmadim ama.
 
Aslinda doktorunun en basta yapmasi lazimdi idrar ve gaita tahlili. Ozellikle bebeklerde bu kadar ozensiz davranis nasil oluyor akil alir gibi degil.
 
Ben kullandım. Faydasını gördüm. Şimdi yeniden başladım.
Canım 2 defa kullandım kullandıktan sonra seninkinde sızlama oldumu ilk günler emzirirken sızlama çok sık olurdu artık nerdeyse hiç olmuyordu süt artsın diye neler neler yedim ama faydasını görmedim
 
aaa yok beyefendi çok araştırıyo kız.bana 32 hafta dolduktan sonra istiyorsanız daha çalışabilrisiniz diyor :))
 
Kızlar sol memede sertlik var me zamandır olmuyordu. 2gündür geçmedi yoğun emzirmeme rağmen. Ateş kızarıklık yok. Doktora gidiyim dedim ama hangisine gitmem lazım? Bir de sıcak duşta masaj denedim az yumuşadı tekrar oldu
 
Genel cerrahi. Sicak suyla masaj yap sonra hemen dag sagdiktan sonra emzir.
 
Selam kızlar , bayağıdır giremedim . Herkes iyidir inşallah. Bebisleri hasta olanlar geçmiş olsun , çabucak bebekler iyilessin. Ilk şehir dışı yolculuğumuzun yaptık 8-10 saatlik yola gittik arabayla. Çok sorun olmadi yol çok şükür , bi şekilde oyalandi. Adıyaman çok sıcak geldi , bi de gorumcemin oğlu gripti , 9 aylık o beni endiselendirdi. Inşallah hasta olmadan atlatırız . Ama bi şekilde yolculuğa alışmak lazım , yorulduk ama iyi oldu .
 
Ben bebise sadece mama veriyorum. Daha doğrusu sagiyorum ama süt gelmiyor hep 20-30 cc arası çıkıyor . Gün içinde 100 cc anne sütü icirdigimde şükrediyorum .birisi dedi ki ben mamayla kedi baktım. O andan beri aklım orda oğluma yetmiyormuş gibi hissediyorum. Nasip kısmet gerçekten .ne beni emiyor ne süt geliyor ama insan arada takıyor bunu da
 
canım halloldu neyseki. sende ara hakkını.
file:///C:/Users/Pau/Downloads/2%20(2).pdf
olmadı bunu göster. hoş ptz günü bende gösterdim ama eski memur diye ötekine inandılardı
Canim saolsun amirimiz sikinti cikarmiyor idare ederim ben demisti tabi iznim bitince yine gidip konusacagim ama iki ay daha baslamam rapor alicam cok kucuk daha sen niye hemen basladin ki rapor alsaydin gittigi yere kadar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…