2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Olur canım o tarihe yakın tekrar konuşalım

Kızlar 2 gündür bebeğimin sabah kalktığında gözleri çapak dolu öyle dolu ki açılmıyo sizce aile hekimine bi götürüyüm mü

Kızlar 2 gündür bebeğimin sabah kalktığında gözleri çapak dolu öyle dolu ki açılmıyo sizce aile hekimine bi götürüyüm mü
Geçmiş olsun canım kızımda da ilk iki ay çok sık oluyordu doktora götürdüm doktorda bebeklerin göz kanalları tıkalı olabiliyor masaj yap dedi bir iki hafta sabah akşam masaj yaptım damla kullandım sütü damlatabilirsin demli çayla silebilirsin kaynatıp soğuttuğun suyla silebilirsin faydası oluyor çok şükür bir aydır çapaklanma yok

Hmm ben 4-5 gün içinde döneceksiniz sanmıştım canim senin dönüş cok sonraymış asiyi en iyisi dedigin gibi Mersin'de yaptırmanız

Ben normalde de böyleyim kuzum yaaa. Seviyorum insanları. Bide vefa duygum çok fazla. Oğlumda öyle. Otobüste gördüğü çocuğu eve davet ediyor.

Ben eylül sonu gelmiştim denizliye ama o zaman burda değil miydim acep sende istanbula gelirsen haber ver emi

Banada gelin kizlar. Kek yaparim size

Ben eskişehire hiç gelmedim ama gelip gezmek istiyoruz. Belki yazın gelirsek 2günlük filan da olsa görüşürüz inşallah

Benim ablam tüp bebek yaptı, nemesisin dediği gibi oluyor. Öyle olması şart. İlişkiden sonraki spermi versen de olmuyor. Yani yakında otele filan da gitsen olmuyor

Asıl konuya gelince insan da anası baksın istiyor, gitmek isteyince sanki beni sevmiyor gibi hissediyor insan boş yere. Eğer imkanlar el veriyorsa bakıcıya geçmeye çalış canım. Çok zor evet ama yapacak bişey kalmıyor. Yada ücretsiz izin alman mümkün mü bir süre??

Belki manuel pompa alırım @gsm_lee dediği gibi. Az da olsa sağmak lazım ki uyarılsın.

Çayla yada suyla sil canım. Bizimkinde de oldu. Yapışmasına izin vermeden sile sile geçti.

Kızlar eşinizin size battığı oluyo mu? Biraz önce az süt ısıt dedim biberonun dibinde 3 saat öncesinden artan mama vardı sen yıkamadan onun üstüne koy sütü 120 cc süt çöp çıldırdım bidaha sağarsın diyo inek var burda sanki sınırsız bi üretim var çok sinirlendirdi hala da sakinleşmedim. Ne yapsa sinirimi bozuyo normal mi yoksa benim biraz psikolojim mi bozuk

Ayy hadi insallah :)

Bu batmak degil ki. Adam birsey yapmadan sinirlensen batmak olurdu. Bu direk cinayet sebebi...

Benim ki işten gelince uyuyan çocuğu açıp bakıyor uyandırıyor özledim diye tam o gelince biraz iş yapıyım diyorum.3-5 dk kucaklıyor aglatip geri veriyor.her akşam eşime küs uyuyorum beni anlamıyor diye sabaha hiç farkında olmadan barisiyorum.

bende acep hastanede bi fanfinifon odası falanmı var düşünmüştüm doktor hadi girin içeri mi diyor napıyor. kamera koyuyorlarsa vs vs azcık kafa yordum
Eşimin anlattığı dergiden ziyade teknoloji varmış TV var yani sinema videoları mı ne varmış :))) odada tuvalet banyo hepsi mevcutmuş yani konforlarini dusunmusler :)) bebeği stres altında sperm ile dollememek için :)) anlatmadi çok detay TV filan açmadım dedi :) iş görülsün dedi :))

Gunaydin kizlar biz bugun 4 aylik aşımızi olduk insallah ates cikmaz bize saglik ocsgi kan ilacina baslatti daha erken degilmi 4 ayda kan ilaca başlayan oldumu acaba
Dr 3 ay kontrolde 4. Ay kan ilacına başlanacak dedi sağlık ocağı da der bize .. kanı suanda düşük 11.2 cikmisti alarji testlerinin yapıldığı sırada 2 hafta önce onada bakmış Dr ordan biliyorum ... Anne baba olarak hgb değerimiz iyi bizim kızımda 13.2 lerde maşallah :)) ogluşda bize benzer inşallah

Bizde aguline şurup kullanıyoruz da acep kusmasi ondan da mı oluyor diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…