- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #56.661
Olur canım o tarihe yakın tekrar konuşalımsüper . nemessis de 30 unda gelir. bişi dicem. burda bildiğim bir yer var. tam çocuklu ailelere yönelik. çayı taptaze sana özel demleniyor. emzirme odası wc si temizdir. dinlenme yeri mevcut. fiyatı sudan ucuz. hayrikka bir yer. sizi oraya götürürüm.
Kiz ben anami adam okumusum yakocam değil kız. anam. aman kocam da bozulmasın. çok şükür o var yanımda
Göz yıkama suyu verecektir canim onu sen eczaneden kendin de alip kullanabilirsin bir iki gün dene gecmezse gidersin pazartesiKızlar 2 gündür bebeğimin sabah kalktığında gözleri çapak dolu öyle dolu ki açılmıyo sizce aile hekimine bi götürüyüm mü
Geçmiş olsun canım kızımda da ilk iki ay çok sık oluyordu doktora götürdüm doktorda bebeklerin göz kanalları tıkalı olabiliyor masaj yap dedi bir iki hafta sabah akşam masaj yaptım damla kullandım sütü damlatabilirsin demli çayla silebilirsin kaynatıp soğuttuğun suyla silebilirsin faydası oluyor çok şükür bir aydır çapaklanma yokKızlar 2 gündür bebeğimin sabah kalktığında gözleri çapak dolu öyle dolu ki açılmıyo sizce aile hekimine bi götürüyüm mü
Hangi şehirdi canım seninIl ici atamalar acildii ogretmenler.ve benin tercih yapabilcegim 4 okul varr.okul acmamislar.10senedir koylerdeyim ya.isimi seve seve yapardim artik gitmek istemiyorum resmen ya.231 puanla gelemedim merkeze iyi mi
Diyarbakirdayim canim ben.burda malum her yeri de yazamiyosun.gerci oralqri da yazsam yine puanim yetmiyo.puanlar en dusuk 270lerde bi yere tayin isteyebiliyosun.biktim gercekten.Hangi şehirdi canım senin
Hmm ben 4-5 gün içinde döneceksiniz sanmıştım canim senin dönüş cok sonraymış asiyi en iyisi dedigin gibi Mersin'de yaptırmanızŞimdi ankaradan çıkıcaz ben nazilli iibf den mezunum e geçerken bi pamukkaleye uğrayalım hatıra olur sıpayla dedik ordan nazilliye geçicez. Orda 1 gün kalırız ertesi gün diploma işini felan halledip muğlaya gecicez üni arkadaşımın düğünü var 2 gece orda kalcaz pazartesi sabahtan bi fethiyeye gidelim diyoruz öğleden sonra yola çıkıp mersine. Mersin de yazlık var bi 20 gün felan kalıcaz orda. Bizim planımız böyle tabi güney bize ne kadar rahat verir ne derece eğleniriz bilmiyorum. Mersindede aşıyı yaptırıyım diyorum bakalım
Aranizda 4 ayda kan ilacina baslayan yokmu kizlarGunaydin kizlar biz bugun 4 aylik aşımızi olduk insallah ates cikmaz bize saglik ocsgi kan ilacina baslatti daha erken degilmi 4 ayda kan ilaca başlayan oldumu acaba
Ben normalde de böyleyim kuzum yaaa. Seviyorum insanları. Bide vefa duygum çok fazla. Oğlumda öyle. Otobüste gördüğü çocuğu eve davet ediyor.
Banada gelin kizlar. Kek yaparim size
Gece gece iğrenç geyikler geliyo dilime ama tutuyom kendimi. Beni gruptan atarsınız.Bizim grup yalan oldu bu arada. Heyyyooo fıs çıktınız len 5-6 kişi hariç. 2017 nisan-mayısında naneleri yerken iyiydi. Nane demişken tüp bebek nasıl oluyor. Erkeğin spermi nasıl alınıyor. Ay Anamla kavga ettim de bugün. :)
Yaa orasini bende dusunuyorum sokaklar kazan ben kepce dolasip duruyorum. Su an secim dolayisiyla bakanliktayim. Sonrasinda nasil sagcam ben bude aciyorlarki oglene kadar sagmayinca.
Garmastani silmeden kullanma cnn.
Zeytin yago surme kendi sutunu sık sur onun iyilestirne etkiside varya. Agzini kocaman actiginda daya hemen agzina. Ben bi elimle kafasini tutuyordum ilk baslarda digetiylede memenin kahve kusmini ustten bastirip agzini acinca soku veriyirdum. Sonra ogrendi simdi cekiyo nerde plursa ilsun
Kızlar 2 gündür bebeğimin sabah kalktığında gözleri çapak dolu öyle dolu ki açılmıyo sizce aile hekimine bi götürüyüm mü
Ayy hadi insallah :)Ben eylül sonu gelmiştim denizliye ama o zaman burda değil miydim acepsende istanbula gelirsen haber ver emi
Ben eskişehire hiç gelmedim ama gelip gezmek istiyoruz. Belki yazın gelirsek 2günlük filan da olsa görüşürüz inşallah
Benim ablam tüp bebek yaptı, nemesisin dediği gibi oluyor. Öyle olması şart. İlişkiden sonraki spermi versen de olmuyor. Yani yakında otele filan da gitsen olmuyor
Asıl konuya gelince insan da anası baksın istiyor, gitmek isteyince sanki beni sevmiyor gibi hissediyor insan boş yere. Eğer imkanlar el veriyorsa bakıcıya geçmeye çalış canım. Çok zor evet ama yapacak bişey kalmıyor. Yada ücretsiz izin alman mümkün mü bir süre??
Belki manuel pompa alırım @gsm_lee dediği gibi. Az da olsa sağmak lazım ki uyarılsın.
Çayla yada suyla sil canım. Bizimkinde de oldu. Yapışmasına izin vermeden sile sile geçti.
Bu batmak degil ki. Adam birsey yapmadan sinirlensen batmak olurdu. Bu direk cinayet sebebi...Kızlar eşinizin size battığı oluyo mu? Biraz önce az süt ısıt dedim biberonun dibinde 3 saat öncesinden artan mama vardı sen yıkamadan onun üstüne koy sütü 120 cc süt çöp çıldırdım bidaha sağarsın diyo inek var burda sanki sınırsız bi üretim var çok sinirlendirdi hala da sakinleşmedim. Ne yapsa sinirimi bozuyo normal mi yoksa benim biraz psikolojim mi bozuk
Ya bide bunu hafife alıyo ne var sanki sinirlenecek diye. Ben göğüslerimin yara olmasına rapmen sağıyorum 1 damlasına kıyamıyorum ona göre ne var ki diyoBu batmak degil ki. Adam birsey yapmadan sinirlensen batmak olurdu. Bu direk cinayet sebebi...
Ebenin körü var diyeceksin olmayacakYa bide bunu hafife alıyo ne var sanki sinirlenecek diye. Ben göğüslerimin yara olmasına rapmen sağıyorum 1 damlasına kıyamıyorum ona göre ne var ki diyo
Benim ki işten gelince uyuyan çocuğu açıp bakıyor uyandırıyor özledim diye tam o gelince biraz iş yapıyım diyorum.3-5 dk kucaklıyor aglatip geri veriyor.her akşam eşime küs uyuyorum beni anlamıyor diye sabaha hiç farkında olmadan barisiyorum.Kızlar eşinizin size battığı oluyo mu? Biraz önce az süt ısıt dedim biberonun dibinde 3 saat öncesinden artan mama vardı sen yıkamadan onun üstüne koy sütü 120 cc süt çöp çıldırdım bidaha sağarsın diyo inek var burda sanki sınırsız bi üretim var çok sinirlendirdi hala da sakinleşmedim. Ne yapsa sinirimi bozuyo normal mi yoksa benim biraz psikolojim mi bozuk
Eşimin anlattığı dergiden ziyade teknoloji varmış TV var yani sinema videoları mı ne varmış :))) odada tuvalet banyo hepsi mevcutmuş yani konforlarini dusunmusler :)) bebeği stres altında sperm ile dollememek için :)) anlatmadi çok detay TV filan açmadım dedi :) iş görülsün dedi :))bende acep hastanede bi fanfinifon odası falanmı var düşünmüştümdoktor hadi girin içeri mi diyor napıyor. kamera koyuyorlarsa vs vs azcık kafa yordum
Dr 3 ay kontrolde 4. Ay kan ilacına başlanacak dedi sağlık ocağı da der bize .. kanı suanda düşük 11.2 cikmisti alarji testlerinin yapıldığı sırada 2 hafta önce onada bakmış Dr ordan biliyorum ... Anne baba olarak hgb değerimiz iyi bizim kızımda 13.2 lerde maşallah :)) ogluşda bize benzer inşallahGunaydin kizlar biz bugun 4 aylik aşımızi olduk insallah ates cikmaz bize saglik ocsgi kan ilacina baslatti daha erken degilmi 4 ayda kan ilaca başlayan oldumu acaba
Bizde aguline şurup kullanıyoruz da acep kusmasi ondan da mı oluyor diye düşündümNurse Harveys kullanıyordum. Oğlum o dönem çok fazla kusuyordu bizde çok emiyor veya reflüsü var diyorduk. Meğer ondan kusuyormuş. Aradan uzun zaman geçtiğinde çok gazlandığında bi vereyim dedim yine aşırı fazla ve fışkırtarak kusunca direk çöpe attım. Zinco kullandım oda hepten mahvetti zaten.
Bizim doktor 5. Ayda baslayacagiz dedi canimAranizda 4 ayda kan ilacina baslayan yokmu kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?