- 30 Aralık 2013
- 2.974
- 1.779
- 248
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #56.681
Odasına soğanı 4 e bölüp koysana fayda ediyor kokuyor ama biraz .. petekler aciksa su koy aklıma gelenler bunlar geçmiş olsunKızlar oğlumun genzi tıkalı gece boyu resmen horladı ve rahat nefes alamadığı için uyuyamadı hep kıpırdadı sesler çıkardı falanserum ve otri bi işe yaramadı. Ne yapsam geçer. Kesin benden kaptı evde de maskeyle gezmeme rağmen moralim çok bozuk resmen nefes alamıyor. Götüreyim mi doktora
Sağlık ocağından verdiler ama bizim dr alerjiden dolayı 6 aydan sonra başlayalım dediAranizda 4 ayda kan ilacina baslayan yokmu kizlar
Canım bizim dört ay haftaya doluyor bakalım ne diyecekler. Ama benim de kafam karışık bu konuda. Geçen ay hasta olduğunda tahlil yapıldığında kan değerine de bakıldı iyiydi. Ne olursa olsun kullanmamız mı gerekiyorAranizda 4 ayda kan ilacina baslayan yokmu kizlar
Eee ama bu konuda haklisin kızmakta . Yazık emeğine , Canina , sütüne .Kızlar eşinizin size battığı oluyo mu? Biraz önce az süt ısıt dedim biberonun dibinde 3 saat öncesinden artan mama vardı sen yıkamadan onun üstüne koy sütü 120 cc süt çöp çıldırdım bidaha sağarsın diyo inek var burda sanki sınırsız bi üretim var çok sinirlendirdi hala da sakinleşmedim. Ne yapsa sinirimi bozuyo normal mi yoksa benim biraz psikolojim mi bozuk
Dr 3 ay kontrolde 4. Ay kan ilacına başlanacak dedi sağlık ocağı da der bize .. kanı suanda düşük 11.2 cikmisti alarji testlerinin yapıldığı sırada 2 hafta önce onada bakmış Dr ordan biliyorum ... Anne baba olarak hgb değerimiz iyi bizim kızımda 13.2 lerde maşallah :)) ogluşda bize benzer inşallah
Bizim doktor 5. Ayda baslayacagiz dedi canim
Sağlık ocağından verdiler ama bizim dr alerjiden dolayı 6 aydan sonra başlayalım dedi
Cvbiniz icin teşekkür ederim kizlar bnm anlamadigim bizden hic tahlil falan istemediler direkt kan ilaci verdi kararsz kaldim ne yapsamki ?Canım bizim dört ay haftaya doluyor bakalım ne diyecekler. Ama benim de kafam karışık bu konuda. Geçen ay hasta olduğunda tahlil yapıldığında kan değerine de bakıldı iyiydi. Ne olursa olsun kullanmamız mı gerekiyor
Ben kaynamış soğutulmuş suyla sterilbez ıslattım sildim sonra sütümü sıktım geçti bir günde. Gidince doktora söyledim ilaç falan vermedi en iyisini yapmışsın dediKızlar 2 gündür bebeğimin sabah kalktığında gözleri çapak dolu öyle dolu ki açılmıyo sizce aile hekimine bi götürüyüm mü
Cvbiniz icin teşekkür ederim kizlar bnm anlamadigim bizden hic tahlil falan istemediler direkt kan ilaci verdi kararsz kaldim ne yapsamki ?
Canin 4.ayda mi verdin keciboynuzu ozunu.Liviya bizim dr 4. ayda baslaniyo ama ben gerek gormuyorum dedi ek gidaya basladigimiz icin bir cay kasi organik keci boynuzu özü ver tum demir ilaclarindan daha saglikli dedi ben öz veriyorum
Var canım sağlık ocağında veriyorlar ama ben çok düzenli vermedim açıkçası ikilemdeyim demir eksikliği çocukta ciddi sıkıntılar yaratıyor ve genelde çocuklarda eksiklik oluyor sütle beslendikleri icin fakat 6 aydan önce ölçülemediği için veriyorlarmış garanti olsun diye. 6 ayı bekleyip tahlil yaptırıp ona göre mi versem geç kalır mıyım acaba diye ben de düşünüyorumAranizda 4 ayda kan ilacina baslayan yokmu kizlar
Bnde 6 ay diye biliyordum ama saglik ocagindeki dr hemsire 4 aydan baslatiyoruz bi sknti olmaz daha iyi olur dediler ama kararsz kalmistim canmCanım demiri sadece kan olsun diye değil de beyin gelişimi için de kullandırıyorlar diye biliyorum. Belki o yüzden bakmamıştır. Kimi doktor 4. ay kimi doktor 6. ay veriyor ama veriyor bildiğim kadarıyla.
Biz daha kendimize iyi bi doktor arayışındayız saglik ocagindeki dr 4 aydan baslatiyoruz dedi ama kararsizim yarin bi doktordan randevu aldim bi gideyim ne diyecekLiviya bizim dr 4. ayda baslaniyo ama ben gerek gormuyorum dedi ek gidaya basladigimiz icin bir cay kasi organik keci boynuzu özü ver tum demir ilaclarindan daha saglikli dedi ben öz veriyorum
Ayni seyleri düşünüyorum canm beklesemmi acaba yarina bi doktor bulduk gideyim ne diyecekVar canım sağlık ocağında veriyorlar ama ben çok düzenli vermedim açıkçası ikilemdeyim demir eksikliği çocukta ciddi sıkıntılar yaratıyor ve genelde çocuklarda eksiklik oluyor sütle beslendikleri icin fakat 6 aydan önce ölçülemediği için veriyorlarmış garanti olsun diye. 6 ayı bekleyip tahlil yaptırıp ona göre mi versem geç kalır mıyım acaba diye ben de düşünüyorum
Beğeniyorum ya okuyorum ama hep gece 2 3 te ondan kaciriyprumfbtl @miriab @Visneli_Turtam @gurbet @gubsej @gokce41 @cennet35 @Avrenim
Homely_angel bir iki kişi daha vardı aklımda unuttum. Acil son durum bilgisi istiyorum. Ne alemdesiniz. Sıkıntınız yoktur inşallah. Tek dıkıntınız bizi beğenmemek olsun
Aynı ya ve anlamıyolar bizi boğuluyorum artık ben yokum hiçBenim ki işten gelince uyuyan çocuğu açıp bakıyor uyandırıyor özledim diye tam o gelince biraz iş yapıyım diyorum.3-5 dk kucaklıyor aglatip geri veriyor.her akşam eşime küs uyuyorum beni anlamıyor diye sabaha hiç farkında olmadan barisiyorum.
Benimki annemi biliyor sadece onda duruyor agucuklar saciyor dedesini bile çabuk unutuyor bir gün gitmeyince alınca dudağını büküp ağlıyor yabancılarda da okadar aglamiyo ama durmuyo da...Bizde ağlamadan durup babasının kucağındayken bana gülücük saçıyor agucuk yapıyor bitek dediğin gibi evi de arabayı da biliyor bugün rota aşımız vardı sağlık ocağına gittik asi odasına girer girmez başladı ağlamaya halbuki agizdan yapilan bi asi cani yanmiyor yani ama susmadi zor yapti kiz bide kendi hemşiremiz yoktu başkasi yaptı onu bile bildi düşün yani..annemin evi de biliyor çünkü baya kaldı orda..ama bana göre benim isim olduğunda birakrigimda bakacak insani bilsin alışık olsun yeter o da annem :) kv görümce onlarda ağlasin :) (benim kv ye ben saf sessiz sakin yazik derdim sinsirella cikti kadinYa kizlar okadar kotu agliyorki tam bi saat agladi ki esimde kv da herkes bsy olucak diye korktu tam eve gelip kimliklerimizi alip hastaneye gidicektik kendi evimize girince sustu tu yabanci evi bile farkediyor bunun hic bi cozumu yokmu ya nasil alistirsamki nasil sustursamki agladimi asla susmuyo cok kotu agliyo yavrum suan gerçekten cok kotuyum şoka girdim resmen igne yapilirken bile bu kadar aglamazdi
Ben anladım canım olsun :)Teşekkür ederiz teyzesi mesajinj yeni gordum bana bildirim gelmiyor
Yanlış msj da etiketledim kuzum ama olsun teşekkür ederim gene
Maşallah canım benim ikisinden okadar çıkmıyor 110 cc tekinden anca çıkıyor bazen ikisinden okadar..bence çok fazla takıyorsun streste kötü etkiler çünkü...Kızlar sütümü sağdım tekinden 210 cc diğerinden 110 cc çıktı normalde 160 felan çıkardı tıkanmış felan olabilir mi? Koltuk altıma doğru da hafif bi ağrı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?