2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Odasına soğanı 4 e bölüp koysana fayda ediyor kokuyor ama biraz .. petekler aciksa su koy aklıma gelenler bunlar geçmiş olsun

Aranizda 4 ayda kan ilacina baslayan yokmu kizlar
Canım bizim dört ay haftaya doluyor bakalım ne diyecekler. Ama benim de kafam karışık bu konuda. Geçen ay hasta olduğunda tahlil yapıldığında kan değerine de bakıldı iyiydi. Ne olursa olsun kullanmamız mı gerekiyor

Eee ama bu konuda haklisin kızmakta . Yazık emeğine , Canina , sütüne .

Bizim doktor 5. Ayda baslayacagiz dedi canim
Sağlık ocağından verdiler ama bizim dr alerjiden dolayı 6 aydan sonra başlayalım dedi
Cvbiniz icin teşekkür ederim kizlar bnm anlamadigim bizden hic tahlil falan istemediler direkt kan ilaci verdi kararsz kaldim ne yapsamki ?

Kızlar 2 gündür bebeğimin sabah kalktığında gözleri çapak dolu öyle dolu ki açılmıyo sizce aile hekimine bi götürüyüm mü
Ben kaynamış soğutulmuş suyla sterilbez ıslattım sildim sonra sütümü sıktım geçti bir günde. Gidince doktora söyledim ilaç falan vermedi en iyisini yapmışsın dedi

Cvbiniz icin teşekkür ederim kizlar bnm anlamadigim bizden hic tahlil falan istemediler direkt kan ilaci verdi kararsz kaldim ne yapsamki ?

Canım demiri sadece kan olsun diye değil de beyin gelişimi için de kullandırıyorlar diye biliyorum. Belki o yüzden bakmamıştır. Kimi doktor 4. ay kimi doktor 6. ay veriyor ama veriyor bildiğim kadarıyla.

Aranizda 4 ayda kan ilacina baslayan yokmu kizlar
Var canım sağlık ocağında veriyorlar ama ben çok düzenli vermedim açıkçası ikilemdeyim demir eksikliği çocukta ciddi sıkıntılar yaratıyor ve genelde çocuklarda eksiklik oluyor sütle beslendikleri icin fakat 6 aydan önce ölçülemediği için veriyorlarmış garanti olsun diye. 6 ayı bekleyip tahlil yaptırıp ona göre mi versem geç kalır mıyım acaba diye ben de düşünüyorum

Canım demiri sadece kan olsun diye değil de beyin gelişimi için de kullandırıyorlar diye biliyorum. Belki o yüzden bakmamıştır. Kimi doktor 4. ay kimi doktor 6. ay veriyor ama veriyor bildiğim kadarıyla.
Bnde 6 ay diye biliyordum ama saglik ocagindeki dr hemsire 4 aydan baslatiyoruz bi sknti olmaz daha iyi olur dediler ama kararsz kalmistim canm

Liviya bizim dr 4. ayda baslaniyo ama ben gerek gormuyorum dedi ek gidaya basladigimiz icin bir cay kasi organik keci boynuzu özü ver tum demir ilaclarindan daha saglikli dedi ben öz veriyorum
Biz daha kendimize iyi bi doktor arayışındayız saglik ocagindeki dr 4 aydan baslatiyoruz dedi ama kararsizim yarin bi doktordan randevu aldim bi gideyim ne diyecek

Ayni seyleri düşünüyorum canm beklesemmi acaba yarina bi doktor bulduk gideyim ne diyecek

Aynı ya ve anlamıyolar bizi boğuluyorum artık ben yokum hiç

Benimki annemi biliyor sadece onda duruyor agucuklar saciyor dedesini bile çabuk unutuyor bir gün gitmeyince alınca dudağını büküp ağlıyor yabancılarda da okadar aglamiyo ama durmuyo da...Bizde ağlamadan durup babasının kucağındayken bana gülücük saçıyor agucuk yapıyor bitek dediğin gibi evi de arabayı da biliyor bugün rota aşımız vardı sağlık ocağına gittik asi odasına girer girmez başladı ağlamaya halbuki agizdan yapilan bi asi cani yanmiyor yani ama susmadi zor yapti kiz bide kendi hemşiremiz yoktu başkasi yaptı onu bile bildi düşün yani..annemin evi de biliyor çünkü baya kaldı orda..ama bana göre benim isim olduğunda birakrigimda bakacak insani bilsin alışık olsun yeter o da annem :) kv görümce onlarda ağlasin :) (benim kv ye ben saf sessiz sakin yazik derdim sinsirella cikti kadin )bide zaten fazlada biyere götürmüyorum sadece her akşam iftara 1 saat kala arabayla çıkıp gezip geliyoruz o kadar..

Kızlar Bu rota aşısının 2.dozu nezaman vuruluyor rotarix yapıldı bugün ve bu asi ateş yapıyor mu ateş takibi yap dedi hemşire..bi de bu 4.ay aşısı ne aşısı? 26 haziranda da o var bakalım

Kızlar sütümü sağdım tekinden 210 cc diğerinden 110 cc çıktı normalde 160 felan çıkardı tıkanmış felan olabilir mi? Koltuk altıma doğru da hafif bi ağrı var?
Maşallah canım benim ikisinden okadar çıkmıyor 110 cc tekinden anca çıkıyor bazen ikisinden okadar..bence çok fazla takıyorsun streste kötü etkiler çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…