2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canım bende aynı dertten muzdaribim:) war mı yok mu belli değil..

Tamam canim ben de ondan alirim uzun olan krem zaten ellerim icin almistim cok güzel kokuyordu

Ben de yarın gitcem kontrole ya Perşembe yü bekleyemicem :)) yArın 13 e giriyorum:)) Umarım doktorum tatile filan çıkmamıştır :)

Evrt ya cok sujur buyuyorlar kuzular :) cumartesi gunu bebisi gordugumde sanki hani boyle elini basa koyarak selam verme varya, oyle yapiyordu :) komikti :)

Vay be kizlar zaman ne çabuk geciyor aslinda :)) bu sayfaya ilk geldigimiz günleri düşünüyorum da. Herkesin hayır dilekleri en son adet günlerimiz kac haftalik oldugunu konusuyorduk... keseyi görenler göremeyenler boş gebelik çıkanlar kalp atışı duyma stres ve heyecanı lekelenmesi olanlar kanama geçirenler yatanlar kusanlar 12 haftaya ulasmak için dua edenler.... Derken çok şükür birçoğumuz artık riskleri geride bıraktık. Zamanla muhabbetlerimiz de değişti. İkili test yaptiranlar yaptirmak istemeyenler bebeklerin hareketleri hangisi usg de nasıl poz veriyor :) cinsiyeti öğrenme heyecanları... Yakında odasiydi beşiğiydi derken bir bir kucagimiza alacagiz asil heyecan o zaman baslayacak :)) doguranlar kurtulacak dogurmayanlar stresle sırasını bekleyecek.. Rabbim hepimize göstersin o günleri de inşallah

Amin İnşallah.

Günaydınlarrrr :) ay evet ya zaman nasıl geçiyor ama böyle hep beraber daha güzel geçiyor ben yazamadım kaç gündür girip girip okuyorum aman eksik kalmayım kim ne demiş falan allahım sonuna kadar hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hep tatlı telaşlar olsun kaybeden arkadaşlara da tez vakitte nasip etsin inşallah

Mesajını okuyunca heyecanlandım resmen :) ayy şöyle 32.haftalara gelsek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…