2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Amin canım ben de son zamanlar pek aktif degilim burada ama genelde girip okumaya calisiyorum

Çikolata yemeyi dene gitmeden önce hareket edermiş bebek öyle dıyorlar :)

ins hersey yolundadur cnm allahin izniyle guzel haberlerle gel cnm

Yaptırdım canım yarın sonucumu alıcam inş temiz cıkar aynen ögle bende acele etmiycem cinsiyet için

Sen ikili yaptırmayı düşünüyo musun canım

Ben düşünmüyorum canım oğlum da sonuçlar kötü çıkmıştı ve koşa koşa özele gittim ayrıntılıya aldılar ve gayet sağlıklı güzel pırıl pırıl bir bebek test yanlış çıkmış dediler o gün tövbe ettim 2li 3lü filan hiç birini istemiyorum sadece ayrıntılı usg ve şeker yüklemesi istiyorum o kadar :)

Yazarım tabi kuzum 12+1 im bugün bilmyiorum ki biraz daha bekliyecegim
Bende haftaya gideceğim o zaman tam 12 haftalık oluyorum ama devlet hastanesine gittiğim için sanırım daha söylemez cinsiyetini olsun artık iyi
Yaptırdım canım yarın sonucumu alıcam inş temiz cıkar aynen ögle bende acele etmiycem cinsiyet için
İnşallah temiz cıkartıcam canım kalbini ferah tut bizlere de haber etmeyi unutma :))

Ederim tabi canım inş sende cinsiyetini ögrenirsin banada haber edersin :)
2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum
14+ olucak cunku

Cok heyecanlandim simdi ben de :) Bu arada ben yeninuye oldum tesafuden karsilastim KK ile ne kadar guzel ve moral verici bir yermis. Girip girip okuyorum. Allah herkesten razi olsun, bebislerini saglikli bir sekilde kucaklarina almayi nasip etsin insallah. Annemler uzakta valla esimden sonra tek destegim burasi :)

Bende perşembe gününe randevu aldim 16 15 e .Gidince ikili test de yapar inşallah tekrar gitmeme gerek kalmaz

Merhaba kızlar nasılsınız?

Benim hic ama hiç bir belirtim kalmadı

Yani belirtim yok diye üzülecegimi bilmezdim. Yarın 11 hafta bitiyor. Randevu aldım 12.30 için umarim iyi haberler alırim, çok korkuyorum nedense.

Bende zaten hiç belirti yoktu cnm perşembeye kadar nasıl sabredeciğim bilemiyorum

Çok heyecan verici. Baya büyümüstür ama
Eli kolu belli olur. Cinsiyet için tahmin eder ama herhalde kesin söylemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…