- 28 Mart 2016
- 312
- 450
- 33
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.661
Amin canım ben de son zamanlar pek aktif degilim burada ama genelde girip okumaya calisiyorumGünaydınlarrrr :) ay evet ya zaman nasıl geçiyor ama böyle hep beraber daha güzel geçiyor ben yazamadım kaç gündür girip girip okuyorum aman eksik kalmayım kim ne demiş falanallahım sonuna kadar hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hep tatlı telaşlar olsun kaybeden arkadaşlara da tez vakitte nasip etsin inşallah
Sen ikili yaptırmayı düşünüyo musun canımBüyüsün istedim biraz ya cinsiyet tahmini yapar belki diye
Insallah canim insallah :)) haftalar patır patır gidiyo valla o günleri görürüz inşallahMesajını okuyunca heyecanlandım resmen :) ayy şöyle 32.haftalara gelsek :)
Çikolata yemeyi dene gitmeden önce hareket edermiş bebek öyle dıyorlar :)Günaydın kızlarrr benim de kontrol günüm bugün. En son 8 haftalıkken görmüştüm. Büyüdü mü hareket ettiğini görür müyüm doktor cinsiyetini söyler mi diye geziyorum evin içinde. Ölüyorum heyecandan. Dua edin bana da olur mu her şey yolunda olsun..
ins hersey yolundadur cnm allahin izniyle guzel haberlerle gel cnmGünaydın kızlarrr benim de kontrol günüm bugün. En son 8 haftalıkken görmüştüm. Büyüdü mü hareket ettiğini görür müyüm doktor cinsiyetini söyler mi diye geziyorum evin içinde. Ölüyorum heyecandan. Dua edin bana da olur mu her şey yolunda olsun..
Yaptırdım canım yarın sonucumu alıcam inş temiz cıkar aynen ögle bende acele etmiycem cinsiyet içinBende haftaya gideceğim o zaman tam 12 haftalık oluyorum ama devlet hastanesine gittiğim için sanırım daha söylemez cinsiyetini olsun artık iyi olup olmadığını göreyim oda bana yeter :)) sen ikili test yaptırdın mı canım
Sen ikili yaptırmayı düşünüyo musun canım
Zofran diye ilaç var hemen kesti tatlım beni doktoruna sorsanaGunaydin kizlar :)
bu serumun etkisi sadece 2 gunmuydu ya
Bende haftaya gideceğim o zaman tam 12 haftalık oluyorum ama devlet hastanesine gittiğim için sanırım daha söylemez cinsiyetini olsun artık iyiYazarım tabi kuzum 12+1 im bugün bilmyiorum ki biraz daha bekliyecegim
İnşallah temiz cıkartıcam canım kalbini ferah tut bizlere de haber etmeyi unutma :))Yaptırdım canım yarın sonucumu alıcam inş temiz cıkar aynen ögle bende acele etmiycem cinsiyet için
Zofran diye ilaç var hemen kesti tatlım beni doktoruna sorsana
Ederim tabi canım inş sende cinsiyetini ögrenirsin banada haber edersin :)Bende haftaya gideceğim o zaman tam 12 haftalık oluyorum ama devlet hastanesine gittiğim için sanırım daha söylemez cinsiyetini olsun artık iyi
İnşallah temiz cıkartıcam canım kalbini ferah tut bizlere de haber etmeyi unutma :))
Hap degil dilinin üstüne koyuyorsun cilekli acı degil hemen eriyor yutuyorsun benim bayılmalarım aclıktan ve kusmaktan mış iyiki vermiş 2 gündür yiyorumSagol canim hemen bi arastirayim bunu
Vay be kizlar zaman ne çabuk geciyor aslinda :)) bu sayfaya ilk geldigimiz günleri düşünüyorum da. Herkesin hayır dilekleri en son adet günlerimiz kac haftalik oldugunu konusuyorduk... keseyi görenler göremeyenler boş gebelik çıkanlar kalp atışı duyma stres ve heyecanı lekelenmesi olanlar kanama geçirenler yatanlar kusanlar 12 haftaya ulasmak için dua edenler.... Derken çok şükür birçoğumuz artık riskleri geride bıraktık. Zamanla muhabbetlerimiz de değişti. İkili test yaptiranlar yaptirmak istemeyenler bebeklerin hareketleri hangisi usg de nasıl poz veriyor :) cinsiyeti öğrenme heyecanları... Yakında odasiydi beşiğiydi derken bir bir kucagimiza alacagiz asil heyecan o zaman baslayacak :)) doguranlar kurtulacak dogurmayanlar stresle sırasını bekleyecek.. Rabbim hepimize göstersin o günleri de inşallah
Bende zaten hiç belirti yoktu cnm perşembeye kadar nasıl sabredeciğim bilemiyorumMerhaba kızlar nasılsınız?
Benim hic ama hiç bir belirtim kalmadı
Yani belirtim yok diye üzülecegimi bilmezdim. Yarın 11 hafta bitiyor. Randevu aldım 12.30 için umarim iyi haberler alırim, çok korkuyorum nedense.
Çok heyecan verici. Baya büyümüstür amaGünaydın kızlarrr benim de kontrol günüm bugün. En son 8 haftalıkken görmüştüm. Büyüdü mü hareket ettiğini görür müyüm doktor cinsiyetini söyler mi diye geziyorum evin içinde. Ölüyorum heyecandan. Dua edin bana da olur mu her şey yolunda olsun..
Bende de pek yoktu ama sonra bir ara oldu gibi sonra yine kayboldu. Şu hareket ettikleri zamanlar bir gelse rahat bir nefes alacağim.Bende zaten hiç belirti yoktu cnm perşembeye kadar nasıl sabredeciğim bilemiyorum
Aynen cnm 1 ay daha bekleyeceğiz sanırımBende de pek yoktu ama sonra bir ara oldu gibi sonra yine kayboldu. Şu hareket ettikleri zamanlar bir gelse rahat bir nefes alacağim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?