2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim annem öyleymiş canım, benim doğumumdan bir kaç gün önce bir fotoğrafı var sanırsın 4 aylık :)

Ama ben koca göbüş olmak istiyorum.
Görüntü güzel ama çatlaklar ve hareketin kısitlanması zor olur biraz. Iç karnım genişmiş benim doğumdan sonra hemen dümdüz oldu zaten. Allahtan kısa geliyor çok zorlanmayız

Aynen canim benim de öyle yakinlarimizda hiç akrabamiz yok hayatimiz iki kişilik. Arkadaslarimiz komsularimiz var ama kadinlar kulübünden cok şey öğrendim ben bir çok problemimi buradaki tavsiyeler ile yendim. Iyi ki var bu sayfa

Merhaba kızlar biz kontrole gittik her seyimiz normalmiş allaha bin şükür 2 li testimizide verdik haftaya sonuç alicaz allahın izniyle.
Doktorumuz kız olabilir dedi ama 4. Aya kadar net bir şey diyemem dedi. Ultrasonu koyuyaorum bide siz bakarsanız sevinirim

Kızlar benim ikili testim Çarşamba günü, bizim hastanedeki kurala göre İkiliyi perinatolog yapıyor. Ama gitmişken kendi doktoruma da uğrayacağım. Malum benim riskli haftalar diye sonraki haftada başka bir Perinatolog ile görüşmeyi planlıyorum.

Görüntü güzel ama çatlaklar ve hareketin kısitlanması zor olur biraz. Iç karnım genişmiş benim doğumdan sonra hemen dümdüz oldu zaten. Allahtan kısa geliyor çok zorlanmayız

Kilo hiç derdim değil canım, hareketim kısıtlansa da gıkım çıkmayacak söz verdim. Yeterki sağlıkla sürsün hamileliğim.

Gözün aydın canım, bence de net kız :) bakalım tahminimiz doğru çıkacak mı :)

Kilo hiç derdim değil canım, hareketim kısıtlansa da gıkım çıkmayacak söz verdim. Yeterki sağlıkla sürsün hamileliğim.
Haklısin tabiki. Ama doğum icin ne kadar hareket etmis ve az kilo almişsan sonrasında toparlanmak o kadar kolay oluyor. Sırf o yuzden dikkat ediyorum sonrasında bebekle ilgilenmek gerekiyor ve insan kendi yapmak istiyor. Yoksa tabi evlatlarımiz icin değer.

Tabi canım sonuçta bunlar sadece tahmin olan şeyler garanti olmuyor

Her zaman bir kaç doktorun görmesi mantıklı geliyor banada. Tek doktor bazen göremeyebiliyor.

Bende de hiç belirti kalmadı :)

Bana da yarın ki kontrol için başka doktora randevu verdiler kendi doktoruma da bi sonraki gün gidicem bakalım
Kızlar benden 10 gün önce 4 tüp kan aldılar onun sonucuyla yarın ki doktora gideceğim öyle denildi sizde de böyle mi oldu

Hayırlısı olsun canım saolasın benim dr yapacak ikili testi ama baskasina gostermek gereklimi sen neden 2 kisiden gorus alacaksın

Canım benim durumum ekstra, ilk hamileliğimde 14.haftada suyum gelip hamileliğim sonlandığı için ben bu haftalarda rahim ağzı yetmezliği riskine karşı tedbirli davranıyorum. Bu özel bir durum yani. Siz hiç takılmayın buna.

Senin kendi doktorun yapsın yeter

Her zaman bir kaç doktorun görmesi mantıklı geliyor banada. Tek doktor bazen göremeyebiliyor.

Benim 3 doktor tarafından değerlendirmem yapılmış olcak inşallah canım, sma standart bir durumda olsam tek doktorla ilerlerdim sanırım.

Yok canım öncesinde kan almadılar benden. En başta aldıklarını saymazsak tabi.

Kontrolu olan arkadaslar guzel haberlerle gelsinler inşallah. Ben de sabah dahiliyeye gittim tiroid icin kan verdim ogleden sonra alcam sonuclari.

Kizlar hic belirtim yok yada kalmadi diyen arkadaslar yani normaldeki haliniz gibi misiniz? Benim bulantim olmasa bile carpinti halsizlik boyle icim fenalasiyor gibi oluyor surekli. Yani hic gebelik oncesi gibi değil. Acaba tiroid ve kannsizlik oldugu icin mi oluyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…