2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hareket alanimiz oldugi sürece kilo da daha kontrol altinda olur bence. Doktoruma gubde yarim saat ile 1 saat arasi yürüyorum dedim. Şimdilik yarim saat yeterli zaten doguma dogru cok fazla yürüyüş verecegim dedi. Hem kilo hem de kolay doğum açısından çok önemliymiş

Ben normal halim gibiyim tamamen.

Bende ilk gebelikte günde yarim saat yürüdüm 34 haftadan sonrada 40 dk. 9 kilo aldim ve dogum sonrası çok rahattım çokta zor olmayan bir doğumdu cok sükür.

Bende ilk gebelikte günde yarim saat yürüdüm 34 haftadan sonrada 40 dk. 9 kilo aldim ve dogum sonrası çok rahattım çokta zor olmayan bir doğumdu cok sükür.
Masallah canim ya ben vajinismus tedavisi gördüm o da doğum doktoruydu. Zar zor izin verdiğim kadarıyla anatomik yapıma baktiginda şöyle demişti. Kadinlarda toplam 8 çeşit vajinal yapı vardır. Seninki en esnek olan yapı bu nedenle kasinca tam kilitleniyor ama kendini rahat birakirsan da çok fazla esneyebilir. Sen çok rahat normal doğum yapabilirsin bir nefeste doğar demişti.. Bunu duyduğuma sevinmiştim ama belki de beni rahatlatmak için öyle demiştir. Alttan hic hir mudahaleye dayanamadigim halde normal dogum istiyorum bebek ve kendi sağlığım için.. İnşallah hepimiz rahat doğumlar geçiririz

Bende aynı durumdayım. Alttan doğum sonrasi bile muayene olamadım. Ama bebek için dayandım ki zaten doktor çok önemli beni her seferinde sakinlestirdi sağolsun.

Herkese selamlar ben de Allah izin verirse Şubat annesi olacagim. 10+0 günlük oldu meleğim. Bu üçüncü gebeliğim ama bir kızım var 3yasinda. İlki erken doğum sebebiyle cennette şimdiye dek 3kez gittim kontrole ve şükür saglikli inşallah herkes sağlık ve hayırla alır bebeklerini kucaklarina. Çok kötü geçiyor benim de bulantilar geçmek bilmedi bayramda bi başladı yatarak geçiyor günlerim bir an önce bitsin artık istiyorum. 85-86 ile başladığım hamileligim iki ayda 79.9 a kadar indi.

Bende aynı durumdayım. Alttan doğum sonrasi bile muayene olamadım. Ama bebek için dayandım ki zaten doktor çok önemli beni her seferinde sakinlestirdi sağolsun.

Bana da fena gelirdi ama tüp bebek sırasında haftada bir iki kez alttan kontrol gerekti. Artık o koltuğa evdeki koltuk kadar rahat oturur oldum. O yüzden Allah kısmet eder de normal Doğum olursa hiç zorlanmam sanırım :)

Hanimlar merhaba tesadüfen anne-bebek ile ilgili bir sayfada gezerken cinsiyet tahmini ile ilgili yeni birşey duydum ikinci çocuklar için özellikle, anneler ilk doğumdan sonra lohusaliktan hemen sonra regl olursa erkek 6 -7 ay sonra olursa kiz oluyormuş ikinci bebek , siz ne düşünüyorsunuz bu konuda bana tuhaf geldi

Hoşgeldin, hayırlı olsun. Allah kızına da bu bebeğine de uzun ömürler versin. Benim de cennette beni bekleyen bir bebeğim var, bir gün kavuşacağız inşallah. Senin kaç haftalıktı doğduğunda?
Mid bulantıların için de bir iki haftaya geçermiş, ben hiç yaşamadım şu ana kadar ama yaşayan arkadaşlar ilaç kullananlar oldu.

Bana mantıksız geldi canım ya, sonuçta babadan gelen sperm belirlemiyor mu bu işi. İlginç tezlerden biri daha sanırım :)

22haftalikti

22haftalikti

Kızlar Merhaba sağlıklı günler diliyorum.Bugün kontrolüm vardı miniğim 10 hafta 4 günlük kalp atışı 175 di:)
Yalnız doktor miyom var dedi ben takip edeceğim sen sıkıntı yapma unut onu dedi ama aklıma takıldı yine de ya zaten 4.5cm kist vardı bi de miyom çıktı bişey olurmu ki

Bende de kist var ama doktor olabilir kendi kendine gider sesi
Bir süreç sonuçta bakacaz inşallah sıkıntı olmaz

Maşallah miniğe sağlıkla büyüsünler inşallah
Bende de varmış miyom büyüyüp ağrı yapabilir ama bebeğin olduğu yerden uzak dedi o da önemliymiş sanırım eğer olumsuz bi durum görseydi söylerdi bi arkadaşıma var demiş sonrasında bi bakmışlar kaybolmuş inşallah sıkıntı yaşatmaz bizlere de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…