- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.701
Kıyamam canım benim doktoruna sor derse iç içersin hemen kesiyor allah yardımcın olsunAy darisi basima. artik ogurdukce kramp giriyor resmen bi 5 dk dogrulamiyorum.
Bence şubat bebeklerinde kız patlaması olacak bi gidişle :))))Gözün aydın canım, bence de net kız :) bakalım tahminimiz doğru çıkacak mı :)
Hareket alanimiz oldugi sürece kilo da daha kontrol altinda olur bence. Doktoruma gubde yarim saat ile 1 saat arasi yürüyorum dedim. Şimdilik yarim saat yeterli zaten doguma dogru cok fazla yürüyüş verecegim dedi. Hem kilo hem de kolay doğum açısından çok önemliymişHaklısin tabiki. Ama doğum icin ne kadar hareket etmis ve az kilo almişsan sonrasında toparlanmak o kadar kolay oluyor. Sırf o yuzden dikkat ediyorum sonrasında bebekle ilgilenmek gerekiyor ve insan kendi yapmak istiyor. Yoksa tabi evlatlarımiz icin değer.
Ben normal halim gibiyim tamamen.Kontrolu olan arkadaslar guzel haberlerle gelsinler inşallah. Ben de sabah dahiliyeye gittim tiroid icin kan verdim ogleden sonra alcam sonuclari.
Kizlar hic belirtim yok yada kalmadi diyen arkadaslar yani normaldeki haliniz gibi misiniz? Benim bulantim olmasa bile carpinti halsizlik boyle icim fenalasiyor gibi oluyor surekli. Yani hic gebelik oncesi gibi değil. Acaba tiroid ve kannsizlik oldugu icin mi oluyoki
Bende ilk gebelikte günde yarim saat yürüdüm 34 haftadan sonrada 40 dk. 9 kilo aldim ve dogum sonrası çok rahattım çokta zor olmayan bir doğumdu cok sükür.Hareket alanimiz oldugi sürece kilo da daha kontrol altinda olur bence. Doktoruma gubde yarim saat ile 1 saat arasi yürüyorum dedim. Şimdilik yarim saat yeterli zaten doguma dogru cok fazla yürüyüş verecegim dedi. Hem kilo hem de kolay doğum açısından çok önemliymiş
Masallah canim ya ben vajinismus tedavisi gördüm o da doğum doktoruydu. Zar zor izin verdiğim kadarıyla anatomik yapıma baktiginda şöyle demişti. Kadinlarda toplam 8 çeşit vajinal yapı vardır. Seninki en esnek olan yapı bu nedenle kasinca tam kilitleniyor ama kendini rahat birakirsan da çok fazla esneyebilir. Sen çok rahat normal doğum yapabilirsin bir nefeste doğar demişti.. Bunu duyduğuma sevinmiştim ama belki de beni rahatlatmak için öyle demiştir. Alttan hic hir mudahaleye dayanamadigim halde normal dogum istiyorum bebek ve kendi sağlığım için.. İnşallah hepimiz rahat doğumlar geçiririzBende ilk gebelikte günde yarim saat yürüdüm 34 haftadan sonrada 40 dk. 9 kilo aldim ve dogum sonrası çok rahattım çokta zor olmayan bir doğumdu cok sükür.
Ay inşallahBence şubat bebeklerinde kız patlaması olacak bi gidişle :))))
Bende aynı durumdayım. Alttan doğum sonrasi bile muayene olamadım. Ama bebek için dayandım ki zaten doktor çok önemli beni her seferinde sakinlestirdi sağolsun.Masallah canim ya ben vajinismus tedavisi gördüm o da doğum doktoruydu. Zar zor izin verdiğim kadarıyla anatomik yapıma baktiginda şöyle demişti. Kadinlarda toplam 8 çeşit vajinal yapı vardır. Seninki en esnek olan yapı bu nedenle kasinca tam kilitleniyor ama kendini rahat birakirsan da çok fazla esneyebilir. Sen çok rahat normal doğum yapabilirsin bir nefeste doğar demişti.. Bunu duyduğuma sevinmiştim ama belki de beni rahatlatmak için öyle demiştir. Alttan hic hir mudahaleye dayanamadigim halde normal dogum istiyorum bebek ve kendi sağlığım için.. İnşallah hepimiz rahat doğumlar geçiririz
Bende aynı durumdayım. Alttan doğum sonrasi bile muayene olamadım. Ama bebek için dayandım ki zaten doktor çok önemli beni her seferinde sakinlestirdi sağolsun.
Herkese selamlar ben de Allah izin verirse Şubat annesi olacagim. 10+0 günlük oldu meleğim. Bu üçüncü gebeliğim ama bir kızım var 3yasinda. İlki erken doğum sebebiyle cennette şimdiye dek 3kez gittim kontrole ve şükür saglikli inşallah herkes sağlık ve hayırla alır bebeklerini kucaklarina. Çok kötü geçiyor benim de bulantilar geçmek bilmedi bayramda bi başladı yatarak geçiyor günlerim bir an önce bitsin artık istiyorum. 85-86 ile başladığım hamileligim iki ayda 79.9 a kadar indi.
Hanimlar merhaba tesadüfen anne-bebek ile ilgili bir sayfada gezerken cinsiyet tahmini ile ilgili yeni birşey duydum ikinci çocuklar için özellikle, anneler ilk doğumdan sonra lohusaliktan hemen sonra regl olursa erkek 6 -7 ay sonra olursa kiz oluyormuş ikinci bebek , siz ne düşünüyorsunuz bu konuda bana tuhaf geldi
22haftaliktiHoşgeldin, hayırlı olsun. Allah kızına da bu bebeğine de uzun ömürler versin. Benim de cennette beni bekleyen bir bebeğim var, bir gün kavuşacağız inşallah. Senin kaç haftalıktı doğduğunda?
Mid bulantıların için de bir iki haftaya geçermiş, ben hiç yaşamadım şu ana kadar ama yaşayan arkadaşlar ilaç kullananlar oldu.
22haftaliktiHoşgeldin, hayırlı olsun. Allah kızına da bu bebeğine de uzun ömürler versin. Benim de cennette beni bekleyen bir bebeğim var, bir gün kavuşacağız inşallah. Senin kaç haftalıktı doğduğunda?
Mid bulantıların için de bir iki haftaya geçermiş, ben hiç yaşamadım şu ana kadar ama yaşayan arkadaşlar ilaç kullananlar oldu.
Sanirim :) tuhaf tuhaf şeyler öğreniyorum bu ara şu bakalimBana mantıksız geldi canım ya, sonuçta babadan gelen sperm belirlemiyor mu bu işi. İlginç tezlerden biri daha sanırım :)
İnşallah kuzum :))Ederim tabi canım inş sende cinsiyetini ögrenirsin banada haber edersin :)
2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum
14+ olucak cunku
Bende de kist var ama doktor olabilir kendi kendine gider sesiKızlar Merhaba sağlıklı günler diliyorum.Bugün kontrolüm vardı miniğim 10 hafta 4 günlük kalp atışı 175 di:)
Yalnız doktor miyom var dedi ben takip edeceğim sen sıkıntı yapma unut onu dedi ama aklıma takıldı yine de ya zaten 4.5cm kist vardı bi de miyom çıktı bişey olurmu ki
Maşallah miniğe sağlıkla büyüsünler inşallahKızlar Merhaba sağlıklı günler diliyorum.Bugün kontrolüm vardı miniğim 10 hafta 4 günlük kalp atışı 175 di:)
Yalnız doktor miyom var dedi ben takip edeceğim sen sıkıntı yapma unut onu dedi ama aklıma takıldı yine de ya zaten 4.5cm kist vardı bi de miyom çıktı bişey olurmu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?