2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
cnm basindan beri bu belirti yoksa korkmana gerek yok benim ikinci gebeligimde belirtiler kayboldu hamile hisside kalmamisti benim ve iliski sirasinda kanama olmustu dr gittik bebegin kalbi durmus dedi 2 hafta once iki hafta olu kalmis ve bebekte bozulmalar olmus o yuzden hala korku var allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin cnm

Canim belirtin hic mi olmadi yoksa birden kesildi mi
5. Haftada 3-5 günlük sabah bulantısı ki hiç kusmadım..dışında ağır bir tablo hiç yaşamadım. Kasığımda ara ara hissederdim şimdi o da yok.. aslında hiç ayılıp bayılmadım yani başından beri rahat geçiyor.. ama dr 9. Haftadan sonra biraz sıkıntı yasarsın demişti. Ben hiç bişey görmedim.

En son ne zaman gittin cnm doktora bendede başından beri belirti yok sadece ani kalkmalarda hapşırmada falan kasıklarıma ağrı giriyor

Mrb arkadaşlar acil yardimiz lazim
İki gundur kasiklarimda karin altimda sancilar var yurudugum ayaga kaltigim zaman sancılanıyorum 7 Ağustos ta konturolum var drm tatilde dun acile gittim kan idrar falan istediler bsy cikmadi hic boyle sancılanmamıştım afedersiniz genital bolgeme kadar sanci var aranizda boyle olan varmi cok korkuyorum lutfen boyle sanci ceken varsa bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim bu arada 12+2 haftalik hamileyim

Canım oluyo benimde ama endişe etmiyorum sonuçta rahim büyüyo orada bi canlı büyüyo bence normal

Endişe etme boşuna içini ferah tut..

Benimde bugun cok yogun iki tarafta cok yogun kasik arası hissettim yuruyemedim oturdum hemen uzandim insallah kotu birsey yoktur aklima kotu seyler getirmek istemiyorum rahim büyüdüğü icin genelde sağ kasıkta olurmus bazende iki tarafta ani ağrılar iyi düşünelim iyi olsun.

İnşallah bisey yoktur canm Allaha emanet yavrumuz dua edelim

Ah şu tatsızlıklar mahvediyor beni midemde buz kütleleri var gibi hep soguk agzim hep tatsız yutkunsam olmaz tükürsem olmaz. Ne yersem yiyeyim tat alamiyorum yarın 13 haftalik olacagim neden gecmiyor bu tatsizlik. Ablam oglunda 9 ay bu durumu yaşadığını söyledi çok korktum inşallah biyer bu durum ya hiç keyfim yok ki benimmmm

Endiselenmekte haklisiniz evet ama abartmamakta fayda var bu endiseleri. Yani rabbime emanetiz hepimiz. Son cümleme gelince ben 9 ay boyunca ben nirmal doğuracagim ve cok kolay olacak diye hep kendimi motive ettim oglumu karnimda hep oglum bizi uzmeden panikletmeden doğacak falan diye sevdim ve binlerce sukur ki dedigim gibi cok guzel ve kolay bir normal dogum gerceklestirdim.

Canm bndede ayni durum var yemek yesem bi dert yemesem bi dert agzimda cok kotu tat var agzima eksi su doluyo yutkunmakta istemiyorum surekli tukuremiyorumda bnde 12+2 haftam aşiri iştehszlik herseyden tiksinmevar drm 16 haftada gecer dedi bekliyorum inşallah 16 haftada biraz rahatlariz

Ayrica sizlere nacizane tavsiyem internete cok dalmayin. Yani demek istedigim su ki internete yuzumde sivilce cikti diye baksaniz sizi cilt kanserine kadar goturur ve hamilelik surecinde ufacik birseyde sanki cocugunuz sakat digabilir olebilir gibi yorumlar oluyor. Bu sebeple ben internette bisey arastirmama karari almistim. Tek takip yollarim telefonumdaki hamilelik uygulamasi kk 2016 subatt anneleri ve doktorumdu. Bu 3 u disindaki herseye kulak tikadim.

Eğer çok fazla değilse normal, ama dayanması zor hale gelecek boyuttaysa başka bir doktora da olsa görünmeni tavsiye ederim.
Bazı ağrılar, batmalar bizlerde de var. Rahimin büyümesi ve oradaki kasları germesinden kaynaklıymış.

Haklisin canm bnde bsy oldu netten araştrdm hp ayri bişeyler insani korkutuyo en iyisi burda szlerden bilgi aliyorum rahatliyorum burdan baska siteye girmiyorum da guvenilir icini rahatlatan tek yer burasi iyi varsiniz arkadaslar Allah hepimize hayirli kolay hamilelik gecirmeyi nasip etsin amin

Bende aynıyım bulantım hala devam kusma yok ama yemek yapamama yaptığimi yiyememe tiksinme su icememe artık azalsin ve bitsin

Ben düğün günümüzde stresten öyle olmuştum bir gün bile berbat bir histi. Umarım en yakın zamanda geçer.

Daha once de yazdim 2016 subat annesiyim. Bence bis yere evham yapmayin bebeginzi de kendinizi de germeyin en kisa surede doktorunuza gidin iciniz rahat etsin o ayri tabi ki ama siz suan 2. Trimestere giriyorsunuz ve bu donem hamilelkte en rahat donem. Siz bebege bebek size alisiyor ve vucut kabul ediyor artik bu degisikligi onun icin de siz sanki hic hamile degilmisiniz gibi hissediyorsunuz. Gogus agrilari falan gibi belirtiler zaten ilk aylarda cok yogun oluyor. Internete bakarsaniz zaten hamileligin en rahat dinemi 2. Trimester. 3. Trimesterda da artik bebek buyumeye basladigi icin tasimakta falan zorluklar basliyor o donem de o yonden sıkıntılı.

Dayanilmaz degilde biraz sanci batmalar var cok korktugum icin bi szdende bilgi aliyim dedim yarin ikili test icin hastaneye gidicem ordada bi baktiririm bilgi icin saol canm

İnsallah geçer valla bütün günüm tatsiz geçiyor arkadaşlar çaya kahveye çağırıyor onlarla bile görüşmek istemiyorum çünkü sohbete bile odaklanamam çok zor bir durum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…