2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende de kist var ama doktor olabilir kendi kendine gider sesi
Bir süreç sonuçta bakacaz inşallah sıkıntı olmaz
Kist için bişey demedi de miyom önemli herhalde inşallah bebişlere zarar vermez.
İnşallah canım hamilelikten önce ne miyom ne kist böyle bişeyle karşılaşmadım hamilelikle mi oldu önceden vardı da hamile kalınca mı büyüdü bilmiyorum inşallah kaybolurlar.

Hamilelikte olabiliyor sanırım bu tür şeyler
İki doktor gördü kese ile aynı büyüklükte kist hatta aynı tarafta
Büyük ihtimal kendi kendine yok olur dediler ama küçük ihtimal ne olur bilmiyorum

Kızlar var mı cinsiyet tahmini? Doktor bu haftalarda söylediğimiz hastalarımız oluyor ama senin için erken dedi. 3 hafta sonra gel dedi. Ama herşey çok güzeldi kıpır kıpırdı ense kalınlığı iyi ama test sonuçlarını değerlendireceğiz dedi. Türkiye'ye göndereceğiz dedi. Geç geliyormuş o sebeple risk varsa arayacağım dedi.

Eklentiler

• 20170724_172304.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 110

Resim bulanık canım ana ben kıza benzettim

Bende de var miyom ama bebege hicbir zarari yok dedi benim doktor da

Amin inşallah daha güzel günlerini görürüz büyütmek nasip olur yavrularımızı

İlk üç ay geçti artık belirtiler hafifledi benim de dert etmeyin bugünlerin keyfini çıkartın bebeğin Allah izin verdiği sürece seninle canım üzme kendini

Bugün karnımda kasıklarımda batmalar hissediyorum korkmaya başladım perşembe bir gelseydi de gitseydim doktora

Allah aşkına bana bir akıl verin. Az önce sitede birkaç yazı okudum. Konu bebeğinizin kalbi durunca hissettiniz mi? Herkes bulantım kayboldu. Göğüs ağrım kayboldu. Tiksindiğim şeyler yavaş yavaş yok oldu.hiç hamile gibi hissetmesik. Bu arada kanama falan olmadı. Mıayenede anladık kalbinin durduğunu diyor. Ay benim aklım çıkacak ne kasık ağrısı ne mide bulantısı bebeğimin kalbimi durdu hatta herkese hiç hamile gibi hissetmiyorum var mı yok mu belli değil diyorum. Allahım yarın doktor bana kalbi durmuş derse diye kabus yaşıyorum. Ne olur bi akıl verin. Aklımı kaçıracağım

Canim belirtin hic mi olmadi yoksa birden kesildi mi

Merhaba guzel anne adaylari. 2016 şubat annesiyim bir bakayim sizlere dedim Tatlı heyecanlar başlamış cinsiyet tahminleri falan. Yakinda alisverisler de baslar tam gaz. Rabbim hepinize saglikla kucaginiza almayi ve saglikla buyutmeyi nasip eylesin. Simdi sizde farkli telaslar bizde de hergun yeni bir kelime ogretme telaşı alip gidiyor. Kendinizi hic uzmeyin olumsuz hislere kapilmayin guzel dusunun hersey guzel olsun :)

Boşuna stres yapma canım benim mesela hiç bulantım olmadı bi uykum çok geliyordu o bile kalmadı sanki hiç hamile değilim gibi

Canım iki hafta önce ben de göğüslerim artık acımıyor yazmıştım, hiç belirtim YÖK deyip aynı korkuları yaşamıştım. Meğer bu haftalarda vücudun alışması, durumu kabul etmesiymiş. Öyle kötü şeyler okuma daha da geriyor insanı. Yarın güzel haberlerle geleceksin inş.

Teşekkür ederiz, amin inşallah.
Aslında çok güzel heyecanlar da bebeğe bir şey olacak endişesini bir türlü atamıyoruz ki tadını tam anlamıyla çıkaralım. Ama siz ne güzel örneksiniz, büyüyüp doğuyor bıcır gıcır konuşuyorlar bile.
Son cümleniz çok önemli, uygulamaya çalışacağım.

Bende hiç belirti yok, ne bulantı oldu ne aşırı halsizlik, göğüs hasssasiyeti vardı o da yok oldu, arada bir kasık ağrısı var sadece. Evham yapmayın herkesin hamileliği farklı geçiyor, kg bile almadım görüntüde hamileliğim bile belli değil ama her şey yolunda bende, içini ferah tut

cnm basindan beri bu belirti yoksa korkmana gerek yok benim ikinci gebeligimde belirtiler kayboldu hamile hisside kalmamisti benim ve iliski sirasinda kanama olmustu dr gittik bebegin kalbi durmus dedi 2 hafta once iki hafta olu kalmis ve bebekte bozulmalar olmus o yuzden hala korku var allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…