- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.721
Kist için bişey demedi de miyom önemli herhalde inşallah bebişlere zarar vermez.Bende de kist var ama doktor olabilir kendi kendine gider sesi
Bir süreç sonuçta bakacaz inşallah sıkıntı olmaz
İnşallah canım hamilelikten önce ne miyom ne kist böyle bişeyle karşılaşmadım hamilelikle mi oldu önceden vardı da hamile kalınca mı büyüdü bilmiyorum inşallah kaybolurlar.Maşallah miniğe sağlıkla büyüsünler inşallah
Bende de varmış miyom büyüyüp ağrı yapabilir ama bebeğin olduğu yerden uzak dedi o da önemliymiş sanırım eğer olumsuz bi durum görseydi söylerdi bi arkadaşıma var demiş sonrasında bi bakmışlar kaybolmuş inşallah sıkıntı yaşatmaz bizlere de
Hamilelikte olabiliyor sanırım bu tür şeylerKist için bişey demedi de miyom önemli herhalde inşallah bebişlere zarar vermez.
İnşallah canım hamilelikten önce ne miyom ne kist böyle bişeyle karşılaşmadım hamilelikle mi oldu önceden vardı da hamile kalınca mı büyüdü bilmiyorum inşallah kaybolurlar.
Kızlar var mı cinsiyet tahmini? Doktor bu haftalarda söylediğimiz hastalarımız oluyor ama senin için erken dedi. 3 hafta sonra gel dedi. Ama herşey çok güzeldi kıpır kıpırdı ense kalınlığı iyi ama test sonuçlarını değerlendireceğiz dedi. Türkiye'ye göndereceğiz dedi. Geç geliyormuş o sebeple risk varsa arayacağım dedi.
Bende de var miyom ama bebege hicbir zarari yok dedi benim doktor daKızlar Merhaba sağlıklı günler diliyorum.Bugün kontrolüm vardı miniğim 10 hafta 4 günlük kalp atışı 175 di:)
Yalnız doktor miyom var dedi ben takip edeceğim sen sıkıntı yapma unut onu dedi ama aklıma takıldı yine de ya zaten 4.5cm kist vardı bi de miyom çıktı bişey olurmu ki
Hayirlisi olsun saglikla gelsin inşallah cnmKizlar tekrar selam . kontrole gittik bebisimiz büyük ihtimalle oglan gibi duruyor:)
Hayirlisi olsun saglikla gelsin inşallah cnmKizlar tekrar selam . kontrole gittik bebisimiz büyük ihtimalle oglan gibi duruyor:)
Amin inşallah daha güzel günlerini görürüz büyütmek nasip olur yavrularımızıVay be kizlar zaman ne çabuk geciyor aslinda :)) bu sayfaya ilk geldigimiz günleri düşünüyorum da. Herkesin hayır dilekleri en son adet günlerimiz kac haftalik oldugunu konusuyorduk... keseyi görenler göremeyenler boş gebelik çıkanlar kalp atışı duyma stres ve heyecanı lekelenmesi olanlar kanama geçirenler yatanlar kusanlar 12 haftaya ulasmak için dua edenler.... Derken çok şükür birçoğumuz artık riskleri geride bıraktık. Zamanla muhabbetlerimiz de değişti. İkili test yaptiranlar yaptirmak istemeyenler bebeklerin hareketleri hangisi usg de nasıl poz veriyor :) cinsiyeti öğrenme heyecanları... Yakında odasiydi beşiğiydi derken bir bir kucagimiza alacagiz asil heyecan o zaman baslayacak :)) doguranlar kurtulacak dogurmayanlar stresle sırasını bekleyecek.. Rabbim hepimize göstersin o günleri de inşallah
İlk üç ay geçti artık belirtiler hafifledi benim de dert etmeyin bugünlerin keyfini çıkartın bebeğin Allah izin verdiği sürece seninle canım üzme kendiniMerhaba kızlar nasılsınız?
Benim hic ama hiç bir belirtim kalmadı
Yani belirtim yok diye üzülecegimi bilmezdim. Yarın 11 hafta bitiyor. Randevu aldım 12.30 için umarim iyi haberler alırim, çok korkuyorum nedense.
Canim belirtin hic mi olmadi yoksa birden kesildi miAllah aşkına bana bir akıl verin. Az önce sitede birkaç yazı okudum. Konu bebeğinizin kalbi durunca hissettiniz mi? Herkes bulantım kayboldu. Göğüs ağrım kayboldu. Tiksindiğim şeyler yavaş yavaş yok oldu.hiç hamile gibi hissetmesik. Bu arada kanama falan olmadı. Mıayenede anladık kalbinin durduğunu diyor. Ay benim aklım çıkacak ne kasık ağrısı ne mide bulantısı bebeğimin kalbimi durduhatta herkese hiç hamile gibi hissetmiyorum var mı yok mu belli değil diyorum. Allahım yarın doktor bana kalbi durmuş derse diye kabus yaşıyorum. Ne olur bi akıl verin. Aklımı kaçıracağım
Boşuna stres yapma canım benim mesela hiç bulantım olmadı bi uykum çok geliyordu o bile kalmadı sanki hiç hamile değilim gibiAllah aşkına bana bir akıl verin. Az önce sitede birkaç yazı okudum. Konu bebeğinizin kalbi durunca hissettiniz mi? Herkes bulantım kayboldu. Göğüs ağrım kayboldu. Tiksindiğim şeyler yavaş yavaş yok oldu.hiç hamile gibi hissetmesik. Bu arada kanama falan olmadı. Mıayenede anladık kalbinin durduğunu diyor. Ay benim aklım çıkacak ne kasık ağrısı ne mide bulantısı bebeğimin kalbimi durduhatta herkese hiç hamile gibi hissetmiyorum var mı yok mu belli değil diyorum. Allahım yarın doktor bana kalbi durmuş derse diye kabus yaşıyorum. Ne olur bi akıl verin. Aklımı kaçıracağım
Bugün karnımda kasıklarımda batmalar hissediyorum korkmaya başladım perşembe bir gelseydi de gitseydim doktora
Allah aşkına bana bir akıl verin. Az önce sitede birkaç yazı okudum. Konu bebeğinizin kalbi durunca hissettiniz mi? Herkes bulantım kayboldu. Göğüs ağrım kayboldu. Tiksindiğim şeyler yavaş yavaş yok oldu.hiç hamile gibi hissetmesik. Bu arada kanama falan olmadı. Mıayenede anladık kalbinin durduğunu diyor. Ay benim aklım çıkacak ne kasık ağrısı ne mide bulantısı bebeğimin kalbimi durduhatta herkese hiç hamile gibi hissetmiyorum var mı yok mu belli değil diyorum. Allahım yarın doktor bana kalbi durmuş derse diye kabus yaşıyorum. Ne olur bi akıl verin. Aklımı kaçıracağım
Merhaba guzel anne adaylari. 2016 şubat annesiyim bir bakayim sizlere dedimTatlı heyecanlar başlamış cinsiyet tahminleri falan. Yakinda alisverisler de baslar tam gaz. Rabbim hepinize saglikla kucaginiza almayi ve saglikla buyutmeyi nasip eylesin. Simdi sizde farkli telaslar bizde de hergun yeni bir kelime ogretme telaşı alip gidiyor. Kendinizi hic uzmeyin olumsuz hislere kapilmayin guzel dusunun hersey guzel olsun :)
Bende hiç belirti yok, ne bulantı oldu ne aşırı halsizlik, göğüs hasssasiyeti vardı o da yok oldu, arada bir kasık ağrısı var sadece. Evham yapmayın herkesin hamileliği farklı geçiyor, kg bile almadım görüntüde hamileliğim bile belli değil ama her şey yolunda bende, içini ferah tutAllah aşkına bana bir akıl verin. Az önce sitede birkaç yazı okudum. Konu bebeğinizin kalbi durunca hissettiniz mi? Herkes bulantım kayboldu. Göğüs ağrım kayboldu. Tiksindiğim şeyler yavaş yavaş yok oldu.hiç hamile gibi hissetmesik. Bu arada kanama falan olmadı. Mıayenede anladık kalbinin durduğunu diyor. Ay benim aklım çıkacak ne kasık ağrısı ne mide bulantısı bebeğimin kalbimi durduhatta herkese hiç hamile gibi hissetmiyorum var mı yok mu belli değil diyorum. Allahım yarın doktor bana kalbi durmuş derse diye kabus yaşıyorum. Ne olur bi akıl verin. Aklımı kaçıracağım
cnm basindan beri bu belirti yoksa korkmana gerek yok benim ikinci gebeligimde belirtiler kayboldu hamile hisside kalmamisti benim ve iliski sirasinda kanama olmustu dr gittik bebegin kalbi durmus dedi 2 hafta once iki hafta olu kalmis ve bebekte bozulmalar olmus o yuzden hala korku var allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin cnmAllah aşkına bana bir akıl verin. Az önce sitede birkaç yazı okudum. Konu bebeğinizin kalbi durunca hissettiniz mi? Herkes bulantım kayboldu. Göğüs ağrım kayboldu. Tiksindiğim şeyler yavaş yavaş yok oldu.hiç hamile gibi hissetmesik. Bu arada kanama falan olmadı. Mıayenede anladık kalbinin durduğunu diyor. Ay benim aklım çıkacak ne kasık ağrısı ne mide bulantısı bebeğimin kalbimi durduhatta herkese hiç hamile gibi hissetmiyorum var mı yok mu belli değil diyorum. Allahım yarın doktor bana kalbi durmuş derse diye kabus yaşıyorum. Ne olur bi akıl verin. Aklımı kaçıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?