2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Daha erken yani bugun dikkatlica baktim gobegime sanki kipir kipir yapti gibime geldi yanliş hissettim demekki ya bide bişey sorucam canm benm gobegim baya cikti 14 haftalikta bu kadar cikmasi normalmi sanki 5. 6 aylik gibi gobegim
Canim o biraz da yapıyla alakalı iç karnın dar ise daha çabuk çıkıyor geniş ise daha geç belli oluyo mesela benimde ilk hamileligimde şimdiye kıyasla daha büyüktü sanki bu haftalarda şimdi öncekine göre daha az gibime geliyor herhalde ickarin genisledi yada çok bulanti kusma oldu bu kez o etkiledi belkide ama önemli olan sağlıklı olsun ha bu gün ha yarın zaten bu gobisler alıp başını gidecek takma kafana kuzum

Kızlar çok kötüyüm napcagimi bilemedim midem çok bulaniyo ateş basıyor arada karnıma ağrı giriyo normal mi bu acaba yediğim bişey mi dokundu ne güzel bulantılar hafifledi diyordum çok fena oldum

canım doktoruna başvur, bu sıcaklarda çok ciddi gıda zehilenmeleri var. iki gündür kardeşimle uğraşıyoruz. dışardan ki bilinen ve kaliteli diyebiliceğimiz bir yer (can istemesine karşı adını yazamadım) söylediğimiz yemekten sonra gece çok fena uyandı. dün hastenelik olduk. hamileler için çok dikkat etmek lazım.

Evet belki dedigin gibidir canm ama şunu soylitim hayatim gobegim ciktigi icin bu kadar mutlu olucagimi hic düşünmemiştim ya ne kadar guzel bi duygu hele bi kipirdagini hissetsemde
Bide bsy sorucam canm hamilelikte alaturka tuvalet kullanmak zararlimi acaba cogu kisi zararli diyorda kafam karıştı

Zararlı olup olmadığını bilemiyorum cnm ama rahatlık acisindan hamile iken zor olabilir belki son aylarda biraz riskli de olabilir ama onun dışında pek bu bilgim yok kuzum bizde butun tuvaletler klozet o yüzden iki hamileligimdede kullanmadim ben

Ben napicam canm ya cok endişeliyim ya bebeğe zararliysa herkes korkutuyo beni

Bende gecen zehirlendim kusmasaydım doktora gidicektim kustum ishale cevirdi + soğuk ter mide krambı öldüm gece dişarda yerken dikkat edin

katreinur canım benim esim sınıf ogretmeni sen kendi cocugunu daha iyi bilirsin ama hazirbulunuslugu tamamlayamadan erken başlıyor ogrenciler ve cok bocaliyorlar esim ve arkadaşları çocukların erken baslamamasi taraftarı.Ben de Türkçe ogretmeniyim bize gelen cocuklar da cok fark ediyor.

Benimki fosur fosur uyuyor valla top patlasa duymaz
Ne guzel canm ya bn gece wcden sonra uykum kaciyo bi saga bi sola dönüyorum yerleşemiyorum oda utaniyo he ne oldu iyimisn gene mi wc ye diye uyaniyo bide kabus goruyorum uyandriyorum bnm yuzumden uyuyamiyo garibim

Teşekkür ederim @lulicik Liviya
Nane limon
Limonlu su falan yaptım ama çok agrıyor
Acaba pazartesi doktor a mı gitsem
Bir günde nasıl böyle olsu anlamadım
Zaten sürekli başım ve agrıyor

Teşekkür ederim @lulicik Liviya
Nane limon
Limonlu su falan yaptım ama çok agrıyor
Acaba pazartesi doktor a mı gitsem
Bir günde nasıl böyle olsu anlamadım
Zaten sürekli başım ve agrıyor
Eger cok kötüyse binkac gundur ayniysa bnce git ama antibiyotik yazicak inşallah yarina kadar gecer canm ya bide tuzlu ılık suya gargara yap oda iyi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…