2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende gece 4-5 kez wc ye kalktığım için illa ki uykum kaçıyor sonra Zihnim açılıyo düşün düşün şimdi başım ağrıyo uykusuzluktan
Ay bnde oyleyim canm ya gunduz wc ye cikmalar baya azaldi ama gece cok çikiyorum uykum kaciyo aklima bsyler gelip duruyo hp kaynanamla kavga etmegi düşünüyorum ya simdi uykusuz sersem gibi dolaşıyorum

Bilmiyorum ki idrar tahlili de yapti doktorum enfeksiyonluk bir durumda yok ama paso tuvaletteyim. Gerci cok su iciyorum.onunda etkisi var.
Ben de aynı durumdayım canım çok su ve çok meyve beni böyle yapıyor sanırım. Herkes çok idrara giderken ben gitmiyordum ama azalması gereken zamanlarda arttı

Ben de aynı durumdayım canım çok su ve çok meyve beni böyle yapıyor sanırım. Herkes çok idrara giderken ben gitmiyordum ama azalması gereken zamanlarda arttı
neyse halime şükrediyorum ben. ne bulantı ne kusma hiç bir şey yaşamadan geldim bu günlere.. tuvalete atacağım artık bir yatak yorgan özellikle son aylarda şırıl şırıl takılacağım

Benim tuvalete gitme olayı azaldı. Ama geceleri bi sağa bi sola dönüyorum. Doğru düzgün uyuyamıyorum. Üstüne bide uçuk çıkarıyorum. Bugünlerde geçecek inşallah

Benim tuvalete gitme olayı azaldı. Ama geceleri bi sağa bi sola dönüyorum. Doğru düzgün uyuyamıyorum. Üstüne bide uçuk çıkarıyorum. Bugünlerde geçecek inşallah

Geceleri ben de çok uyanıyorum bazen tuvalet için bazen de içim huzursuzlanıyor öyle uyanıyorum. Gecede 2-3 kez de kabus görüyorum.

Günaydın arkadaşlar , bugün ense kalınlığı falan bakıldı. Cinsiyet için geçen hafta tahminde bulunan doktor bu hafta hiçbir fikrim Yok hiçbişey söyleyemeyeceğim biraz daha büyümesi lazım dedi , nazar ettim adama resmen

Çok şükür herşey yolunda , ikili testi de kesin olarak yaptırmamaya karar verdik ve yaptırmadık. Rabbim inşallah bundan sonrasında da hep sağlıkla ilerlemesini nasip eder hepimizin. Ailelere de bugün verdik müjdeyi artık anneler biliyordu da babalara ve abilere falan da söyledik

Bende idrar yolu var heralde çok su içiyorum sürekli wcdeyim ama bazen yanma oluyor ilaç içmekden suyla atlatayım dedim ama pazartesi mecbur test yaptıracagım

Bende idrar yolu var heralde çok su içiyorum sürekli wcdeyim ama bazen yanma oluyor ilaç içmekden suyla atlatayım dedim ama pazartesi mecbur test yaptıracagım
Bndede bazen yanma oldu tahlil yaptrdim bsy cikmadi neden yaniyo ozmn dedim cok idrara cikmaktan olabilir dedi canm insallah bsy cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…