2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben de öğrenmedim,benim yavru küçük sizinkilere göre,alttaki takvime göre 1 hafta önde ama bakalım cumaya randevum,hala öndeyse değiştiricez satı,12+3 olacak randevu tarihinde,benim bile umudum var cinsiyet için

Kızlar aranızda coraspin kullanan var mı benim doktor tedbir amaçlı verdi bi sorun olmadan tedbir amaçlı mi kullanıyorsunuz sizde

Bu arada gençler erken göndermeyin yavruları okula,zaten yıllarca okuyacaklar,çocukların yaratıcılıklarını törpüleyen yarış atına çeviren bi sistemimiz var ne kadar geç o kadar iyi..

Benomde hep ilerde ama doktor tarihi etkilemez dedi. Yani doğması gereken zaman degismez anlamında.

Nubcu arkadaşlar kimlerdi geçen haftaki usg resmim bana da bir tahminde bulunun lütfen

Eklentiler

• IMG_1527.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 53
  • image.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 67
Benomde hep ilerde ama doktor tarihi etkilemez dedi. Yani doğması gereken zaman degismez anlamında.
Normal doğum olursa etkilemez mi demek istedi acaba,sonuçta çocuk kendi karar veriyor geleceği zamana ama ben sezaryenle doğum yapıcam çocuğun gelişimine göre karar verilecek alınacağı zamana,doktoruma da güveniyorum bu konuda değiştirelim dediğine göre vardır bir bildiği diye koşulsuz kabul ettim :) bir de bir hafta öne gelirse abisiyle doğum günleri aynı olacak:)

Yok aslında şunu demek istedi. Kimi bebek 3.5 kilo kimi bebek 4.5 kilo doğuyor, ama ikiside 40 haftalık oluyor önemli olan son adet tarihi yani ölçümler farklı olsada bebek muhtemel dogum tarihide değismez. Banada mantıkli geldi.

Benimkide 4 gün ileride çıkıyor hep haftayı ona göremi hesaplıcaz
Işte ikimizin doktoru farklı söylemiş. Benim doktorum değismez hafta dedi. Önemli olan son adet tarihidir dedi. Çünkü ilerde geri olması standartlara göre belirleniyor ama her bebek zaten farkli kiloda doğuyor değismesi normal yani.

Ayyy herkez cinsiyet öğrendini? Tek bnmi kaldim öğrenemeyen
Ben de varım geçen hafta ultra erken bir tahmin çıktı erkek olabilir diye ama bu hafta Yok yok hiçbişey söyleyemeyeceğim dedi. Bir dahaki aya artık. Çok şükür herşey yolunda , ilk çocuğum olacak inşallah. Hiç farketmez cinsiyet , sağlıklı olduğunu bileyim de Doğuma kadar belli olmasa da olur cinsiyet

Canım ama olur mu çocuk içerde çok kalırsa suyu azalıyor,kordon dolanıyor,kakası akciğerlerine kaçabiliyor,tek etken kilo değil ki,gereğinden fazla beklemek tehlikeli Allah korusun

Olırmu cnm ona göre hazırlık yapcaz içim gidiyor benim

Canım ama olur mu çocuk içerde çok kalırsa suyu azalıyor,kordon dolanıyor,kakası akciğerlerine kaçabiliyor,tek etken kilo değil ki,gereğinden fazla beklemek tehlikeli Allah korusun
Benimki ilk gebelikte 3 hafta ilerde çıkıyordu gerçektende 3 hafta erken doğdu

Bnmde ilk hamileligim oncelikle hayirli saglikli olsunlarda ama insan merak etmiyo degil meraktan catlicam pazrtesi konturolum var gun gecmiyo ya

Ama iste ilerde geride hesabı yapılırken kiloya bakılıyor ilerde diyor doktor bu durumda. Yani bu gibi riskler olabilir tabiki ama bunuda adet tarihi baz alarak hesaplamak gerekir diyor. Benim bebegim ilk gebelikte başta 1 hafta geriydi sonra 2 hafta ilerde cıktı sonrada tüm ölçümler değisti baş çevresi 2 hafta ilerde, kilo 1 hafta ilerde, boy 3 hafta ilerdeydi. Yani bunlar tarihi etkilemez diyor aslında. Ama tabi önemli oaln doktoru dinlemek. Ben sadece benimki böyle deyince sasirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…