2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Geçmiş olsun canm yaz aylari dışarıdan yememeye çalış sicakta hmn bozuluyo yemkler
Yemiyordum normalde ama evde yapılmayacagım bişi cekti canım onu yedim yemez olmaydım artık kötü bir anı olarak kalıcak bir daha yemem herhalde

Bende öğrenememişlerdenim Dr 1 ay sonra gel dedi 4 aylık olacak o zaman da kesin olur zaten sonuç ama içim içimi yemiyor değil :)
Ay bnde ayni durumdayim bnm drm 7 Ağustos'ta gel belki belli olr demisti 14+3 haftalik olucak ozmn bakalim belli olurmu acaba cok heycanliyim ya bide tekme atmasini dört gözle bekliyorum ya

Yemiyordum normalde ama evde yapılmayacagım bişi cekti canım onu yedim yemez olmaydım artık kötü bir anı olarak kalıcak bir daha yemem herhalde
Bnde hic yemiyorum zaten hic canm cekmiyo ama yesemde tek hamburger yiyebiliyorum bu yaz ayi cok dikkat etmemiz gerekiyo Allah yardmcimiz olsun canm yavrularimiz icin herseye dayanicaz artik

Bnde hic yemiyorum zaten hic canm cekmiyo ama yesemde tek hamburger yiyebiliyorum bu yaz ayi cok dikkat etmemiz gerekiyo Allah yardmcimiz olsun canm yavrularimiz icin herseye dayanicaz artik
Amin canım kızımda cok rahattım kışa denk gelmişti ama bu yaza denk gelince hem gıdalara hemde tansiyona dikkat etmek gerek

Benimde sanırım kız 2 doktor kız demişti
Saglıklı olsunlarda benim ablam yada kız kardeşim yok 2 abim var onlara ayak uydurucam diye arabalarla oynardım
Bizim cocuklar ögle olmuycak
Evet cnm sağlıklı olsunlarda 24de kesinleşecek inş bana diğer doktorum yorum yapmadı belli degıl diye bu 2. Kız geliyor dedi

Canım gıda zehirlenmesi diye düşündüm ama sonra aklıma coraspin geldi bikaç gün almadım iyiydim dün tekrar almaya başladım yan etkilerde yazıyormus okuyunca farkettim bulanti kusma yapar diye bide nefes darlığı yaşıyorum ara sıra gebeliğe baglamistim ama o da coraspinin yan etkisiymis bugünden itibaren kullanmicam dr 16 haftaya kadar devam dedi ama çok kötü yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…