2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar aranızda coraspin kullanan var mı benim doktor tedbir amaçlı verdi bi sorun olmadan tedbir amaçlı mi kullanıyorsunuz sizde
Ben varım canım. Hem coraspin hem clexane ikisi de tedbir amaçlı. 12 haftada coraspini keseriz belki demişti ama bu hafta kesmeyelim devam edelim 32 ye kadar dedi. Ben yan etki yaşamıyorum ama. Sadece kabızım çok fena. Şu çok içiyorum , yemek de sebze yemekleri yemeye çalışıyorum ama bana mısın demiyor. Afedersin geçen hafta 7 gün olunca şurupla ancak çıkabildim. Öncesinde de zaten vardı kabızlık problemim ama gebelikle zirve yaptı. Karnım davul gibi oluyor şişten.

Cnm ben aç içince direk wc ye çıkıyorum

Benim Dr direkt crl ye göre karar verdi Canım ilerde olduğuna,gerçekten de erken döllenme benim zaten :)

Olırmu cnm ona göre hazırlık yapcaz içim gidiyor benim
Hazırlık işi kolay canım ya, maddiyatı ayırdıktan sonra hepsini çıkıp bir haftada tamamlarız zaten. Daha hazırlık zamanına çok var. Bir de ben kıza pembe erkeğe mavi olacak düşüncesinde değilim fazla. Kız mavi giyince nolcak sanki yada erkek pembe giyince nolcak . Bebek bu , giysin rengarenk hepsinden

Renk bende ayırmıyorum fakat kız giysileri bariz belli ediyo kendini süslü püslü

En güzeli herkesin bu durumu doktora sorması galiba.
İlk haftalarda yapılan ultrasondaki crl ile belirlenir tahmini Doğum tarihi, 12 den sonrası artık etkilemez , değişken olabilir yazıyor her yerde canım. Yani senin dediğin gibi biliyorum ben de

Kizlarrrr bebek icin alış verişi ne zamn baslicaksiniz herkes ayri bisy soyle şimdiden yapma etme diye ikinci hamileligin yasayan anneler ilk bebeginizde hangi ay basladiniz bebek alış verişine

Kizlarrrr bebek icin alış verişi ne zamn baslicaksiniz herkes ayri bisy soyle şimdiden yapma etme diye ikinci hamileligin yasayan anneler ilk bebeginizde hangi ay basladiniz bebek alış verişine
Ben 20 haftadan sonra yavas yavaş başladim. 34 haftada odası kıyafeti bakım ürünleri herseyi hazırdi.

Yan etkisini sende çok gösteriyor demekki, aman zehirlenme olmasın da. İyiki bende yapmadı, ecopirin kullanıyorum ben de. 36 ya kadar da devam edeceğim gibi duruyor.

Ben 20 haftadan sonra yavas yavaş başladim. 34 haftada odası kıyafeti bakım ürünleri herseyi hazırdi.
Bnde cok istiyorum ama herkes ayri bsy söylüyor korkuyorum da Allah kucagima almayi nesip edermi diye cok korkum var icimde bn nasil bas edicem bu korkularla ya

Kızlar aranızda coraspin kullanan var mı benim doktor tedbir amaçlı verdi bi sorun olmadan tedbir amaçlı mi kullanıyorsunuz sizde
Bana verdi ben aynı zamanda kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum ama uzun süredir coraspirin i icemiyorum bulantilarimdan dolayı iğneyi bırakacaktık ama hapı icemeyince bir ay daha devam iğneye ,,, benim Dr um kan sulandırıcı iğnenin çok da faydalı kanıtlanmış bir etkisi olmadığını söyledi ama bana bıraktı ilk kızım tüp bebek benim onda doğumdan 2 gün kalaya kullandığım için başlattı bu bebekte de ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…