2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aaaa canım tüpten sonra kendiliğinden mi hamile kaldın? Problem neydi? Sebepsiz mi? Benim de bu tüp ile oldu

Kizlarrrr bebek icin alış verişi ne zamn baslicaksiniz herkes ayri bisy soyle şimdiden yapma etme diye ikinci hamileligin yasayan anneler ilk bebeginizde hangi ay basladiniz bebek alış verişine
Cinsiyet belli olunca 4/5 den sonra ufak ufak almaya başladım ben 7.8. aydan sonra alış verişe çıkmak çok zor oluyor gerçi ben genelde netten yaptım :) çalıştığım için park yatağından nevresim e kıyafet filan netten aldım hep

Ozmn bnde cinsiyet belli olunca bnde yavas yavas baslicam canm hersey Allhtan

Aaaa canım tüpten sonra kendiliğinden mi hamile kaldın? Problem neydi? Sebepsiz mi? Benim de bu tüp ile oldu
Evet canım aynen. Tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kaldım ben mucize bizim için beklemiyorduk da 6. Haftada öğrendim zaten şaka ile karışık eşime bana test al dedim o da vaktim olursa musait olursam alırım dedi ilk gün almadı ikinci gün aldı :) hadi yap bakalim dedi gittim lavaboya yapamadım tuvaletim gelmedi :)) o dışarı çıktı bende biraz sonra kutuyu açtım yapayım dedim pat diye çift çizgiler belirginlesiverdi ben şokkk tabi hemen esimi aradım eve gel :)) gittik hastaneye kan testi yaptırdım değerim 14425 çıktı :)))
Evet canım infertilite idi sebep yoktu sorun yoktu hangi dr a gittiysem tahlil sonuclari da gorunce sizin doğal yoldan olur derlerdi ama sonuçta bebek olmuyordu !!! Tüp e gittik şükür ilkinde oldu tuttu simdi kızım 28 aylık

Ozmn bnde cinsiyet belli olunca bnde yavas yavas baslicam canm hersey Allhtan
Öyle tabi sen niyetini halis tüy iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun ... Birden aynı anda alınca tüm ihtiyaçları muhakkak unutulan bişi okuyor ve bir anda maliyet çok yüksek çıkabiliyor tabi herkesin maddi durumu farklı :)))

Dogru söylüyorsun canm ya bi anda halledilicek bsy degl zaten yavas. Yavas aklina gelince alinirsa daha bncede

Kizlarrrr bisey sorucam gebelikte cinsel iliski bebege zarar verirmi 14 haftalik olduk bn hala korkuyorum esimi hic yaklaştırmıyorum drm yasak filan demedi ama bnde korku var ilk iki ay yasaklamisti ama simdi yasak filan yok bilgi verirseniz cok sevinirim icimi rahatlatmış olursunuz

Ay maşallah canım , sağlıkla bu yavrunu da al kucağına inşallah. Hepimiz tabi. Biz de 4 sene normal denedik 3 düşük oldu kendiliğinden. En son 2 sene hiç hamile kalamayınca doktor sizin bir gün olur ama 2 yıl sonra mı 20 mi yıl sonra bilemem , tüp bebek öneriyorum artık deyince başladık tedaviye. Çok şükür bizde de ilk denemede tuttu. 2 de donmuş var ilerde kullanırız belki dedik ama belki de sen gibi gerek kalmaz hiç

İnşallah bu bebek sağlıkla gelsin de kucağıma kardeşlerini sonra düşünürüz

doktor serbest diyorsa serbest :)

Bir sıkıntın yoksa uygun pozisyonla yasak olmaz canım

Bana da erkek gibi geldi Sen in ki canim. Benim de ilk doktor yuzde 70 80 erkek dedi 23 agustosta kesinlesecek tabi esim sabrederse o tarihe kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…