2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar benim dün gece kuyruk sokumum ağrıdı hep, yaşayan var mı böyle bişi?

Daha ne kadar saçma yerlerim ağrıyacak merak ediyorum artık :)

Benimde bugün kasığımda ağrı oldu ara ara bide sürekli tuvaletim geliyo.doktor gel bi bakalım enfeksiyon olmasn dedi o yüzden gittim.çok şükür hiç bişey yok.bebitom iyi maşallahhh

Kendimizi fazla dinlememek lazım bence..illaki belimizde ağrycak kasığımzda vücudumuzda yeni bir can oluşuyor bi değişiklik olması normal diye düşünüyorum

Kızlar benim dün gece kuyruk sokumum ağrıdı hep, yaşayan var mı böyle bişi?

Daha ne kadar saçma yerlerim ağrıyacak merak ediyorum artık :)
Benimde belim ve kuyruk sokumum ağrıyor akşamları oluyor özellikle rahim büyüdüğü için belde genişliyor bu sebeple ağrı normalmiş canım

Benim de bugun tam kasik rahim gibi oralara 2 defa kramp girdi. Hem de daha yeni 1 saat uyuyup uyanmistim. Sanirim rahmin buyumesinden.

Benomde hep ilerde ama doktor tarihi etkilemez dedi. Yani doğması gereken zaman degismez anlamında.
Nasıl degişmez degişiyor
Kızım sata göre 35 haftada ama ultrasonda 38 haftada geldi
35 haftada cigerleri daha tam gelişmemiş oluyormuş küveze girer dendi cıktı muayne edildi kızım 38 haftalık dogdu
50 cm 3250 idi
Tırnakları okadar uzundu ki doktor tam zamanında dogmuş tarihi hesaplıyamadık dendi

Selam , ben de bu topiğin gizli takipçilerindendim, çok fazla girmeyi tercih etmedim, biri midem bulandı yazsa benim de midem bulanıyor, biri yiyecek ismi verdiğinde Benin de canım çekiyordu:) o yüzden çok takip etmemeyi tercih ettim:) okuya okuya 3 ayı da bitirdik çok şükür, hepimiz kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inş..

Ben de kabızlık problemi çok çekiyordum doktor vinalac diye bir vitamin takviyesi verdi. İçmeye başladığımdan beri her gün tuvalete çıkıyorum artık çok şükür. İçinde vitamin mineraller de var ayrıca probiyotik mikroorganizmaların da bulunduğu yazıyor. Bu da kabızlığı gideriyor. Sadece ben değil arkadaşım da kullanıyor ona da çok iyi gelmiş.

Zaten ilk 12 haftada yapılan hesaplamalardaki crl değerinden değisiklikler olabiliyor. Sonrasında bebek ilerde diye kilo ve boy olarak tarih değismez dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…