- Konu Sahibi Homely_angel
- #8.981
İnşallah canım amin hepimizin gönlüne göre olsun :)Hadi insaallah gönlüne göre olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım amin hepimizin gönlüne göre olsun :)Hadi insaallah gönlüne göre olur.
Sağol cnm hayırla saglıkla doğsunlargurbetcim hayirli olsun kizcen
amin cnm insSağol cnm hayırla saglıkla doğsunlar![]()
herkese etkisi başka demekki canım ben kahvaltıdan sonra alıyordumSabah uyanır uyanmax aç yutuyorum cnm mide bulantısı yapmadı bende
bakalım banada 16 haftada keserim dedi ama çok bulanti yapıyo bırakınca rahatım başlayınca kötü oluyom kabızlık bendede var dediğin gibi karnım cok şişiyoBen varım canım. Hem coraspin hem clexane ikisi de tedbir amaçlı. 12 haftada coraspini keseriz belki demişti ama bu hafta kesmeyelim devam edelim 32 ye kadar dedi. Ben yan etki yaşamıyorum ama. Sadece kabızım çok fena. Şu çok içiyorum , yemek de sebze yemekleri yemeye çalışıyorum ama bana mısın demiyor. Afedersin geçen hafta 7 gün olunca şurupla ancak çıkabildim. Öncesinde de zaten vardı kabızlık problemim ama gebelikle zirve yaptı. Karnım davul gibi oluyor şişten.
evet baya etkisi oluyo bana canım Allah yardımcımız olsun sağlıkla gelsinler artık katlancaz inşallah bi dahaki kontrolde keser artıkYan etkisini sende çok gösteriyor demekki, aman zehirlenme olmasın da. İyiki bende yapmadı, ecopirin kullanıyorum ben de. 36 ya kadar da devam edeceğim gibi duruyor.
benimde ikiz diye başlattı galiba bi sorun yok çünkü ilk gebelikte falan dr a söyledim bırakayım diye bişey olursa uzulmektense tedbir olsun devam et dediBana verdi ben aynı zamanda kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum ama uzun süredir coraspirin i icemiyorum bulantilarimdan dolayı iğneyi bırakacaktık ama hapı icemeyince bir ay daha devam iğneye ,,, benim Dr um kan sulandırıcı iğnenin çok da faydalı kanıtlanmış bir etkisi olmadığını söyledi ama bana bıraktı ilk kızım tüp bebek benim onda doğumdan 2 gün kalaya kullandığım için başlattı bu bebekte de ....

Normal canm bnde duz bsy oldum incecik belim vardi simdi bel yok oldu duz yaniAcaip bişey oldum yahu![]()
Normal canm bnde duz bsy oldum incecik belim vardi simdi bel yok oldu duz yani![]()
valla bilmiyorum canm simdiden oramiz buramiz cikmayi basladi afedersin arkadan popo onden gobek degisik bsy oldum ama hosumada gitmiyo degil esimde gobegime bakip bakip duruyo onunda hosuna gitti aslindaİnce halime alışmışım ama hemen de çaktırmadan kalınlaşmışım vay be :)) Bakalım daha ne şekillere gircez![]()
Ben ondan çok çektim ve hala da çekiyorum canım.. Agzimdaki o ekşi suyu yutsam olmaz tükürsem olmaz.. Çok arastirdim malesef belli bir tedavisi de yok. Umarim 9 ay sürmezKızlar aranızda mide yanması,eksime yasayan var mıoglumda son aylarda cok yukarda oldugu icin baski yapiyordu mideme ondan olmustu.simdi hamileligimi ogrenir ogrenmez basladi ve hala devam ediyor.doktor gaviscon surup verdi ama cok bi faydasi yok ve zor iciyorum tadindan dolayi.önerilerinize açığım
Benim bel aynı canim ama göbek ileri dogru sivrilesti kilo almadim ama vücut degisiyor bariz.İnce halime alışmışım ama hemen de çaktırmadan kalınlaşmışım vay be :)) Bakalım daha ne şekillere gircez![]()
valla bilmiyorum canm simdiden oramiz buramiz cikmayi basladi afedersin arkadan popo onden gobek degisik bsy oldum ama hosumada gitmiyo degil esimde gobegime bakip bakip duruyo onunda hosuna gitti aslinda![]()
Benim bel aynı canim ama göbek ileri dogru sivrilesti kilo almadim ama vücut degisiyor bariz.
Ins surmez canim ben oglumda 2 gunde bir sise surup bitiriyordum kaşık falan kullanmak yok direk su icer gibi dikiyordum siseyiBen ondan çok çektim ve hala da çekiyorum canım.. Agzimdaki o ekşi suyu yutsam olmaz tükürsem olmaz.. Çok arastirdim malesef belli bir tedavisi de yok. Umarim 9 ay sürmez