2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar gunaydin.ya bu ev islerini siz nasil hallediyosunuz.benim ev 1gun toplansa ertesi gune yine ayni.bebek gun icinde uyudugunda bi yemek yetisiyo.diger yavru olmasa onu da yapmiyacam da zaten.ama evin diger isleri....ee 2yavruyu uyuttuktan sonra kalkip is yapmak istemiyosun.kocayla kac gundur film izliyoruz.yataga gidecegimiz vakitte bak bugun de toplamadik diye hayiflanip oyle yatiyoruz.siz nsl yetistiriyosunuz.bi tembel ben miyim
Ev durma duman herifse domates ekmek tost makarna ancak onu yiyor annem anası yemek gönderirse kız uyursa yatıyorum önceden film dizi iZlerdik şimdi bizim kız gece uykusunun 2. Partini yapamıyor 4 de 5 de bu kalkıyor 8 e kadar 40 dk bir 1 saate bir uyanıyor o yüzden bende koz uyur uyumaz yatıyorum
Yarım gün kadın tuttum salı günleri o geliyor artık geri kalan günler hep dağınık :)

Kızlar mastit olmuşum doktor antibiyotik verdi bu da geldi başıma :D artık gülüyorum cidden ne talihsiz bi insanmışım neyse kızım sağlıklı olsun başka şey istemem tek gayem o

Agumentin vermiş emzirebilirsin dedi ama bizimki zaten o memeyi zor alıyordu hissetti mi ne yaptı şimdi hiç almıyor sağma yapıyorum anlayacağız tekrar basa en basa dondum :/

Bu parmak emme ne olacak ya emziği atıp bas parmak emiyor ya
Daha demin meme de uyuya kaldı mememi emzik gibi emikledi yutkunarak emmesi geveliyor bende yavaş çekip emziği tıktım ağzına emziği emiyor 3 5 dk sonra atıp bas parmağı emiyor o bas parmak ağızdan uyanana kadar çıkmıyor uykudan uyanacağı zaman da cok xok emip ağlayarak uyanıyor
Ya iyiden iyiye parmak emecek bu galiba sizinkiler ne alemde böyle olan var mi

Akşam yatarken heryer savaş alanı oluyo. Yatak odasının altı boş olduğu için oğlumun yatakta zıplamasına müsade ediyorum çarşaf marşaf kalmıyo yatakta o derece. Sabah gene aynı. Oğlumu okula gönderiyorum. Ondan sonra toparlıyorum herşeyi. Dünle bugün farklı sabah 6 dan sonra toparlıyorum. Annemin dağınıklığı da eklendi şimdi. Mecbur göz yumuyorum. Bana kalsa çok ilgilenmeyeceğim ama ansızın misafir oluveriyor. Oğlum arıyo arkadaşlarının annesini veya komşu geliyo gidiyo
Sen bunları yaparken senin kız ne yapıyor bacım
Benimki 5 dk bile durmuyor oyun halısında yanıma alıyorum pusetle yok ya Konuşup şarkı söyleyeceksin ya göz teması ya omuzda gezdireceksin yemek bile yapamıyorum

Hosgeldin. Benim oglumda 17 subatdogumluu atesi ikikere 37.5 38 oldu gittikdoktora hic bir sey cikmadi takipte kalin dedi ertesi gun gecti. Dise gelincede benim gorumcemin oglu tam 3 bucuk aylikta cikardi dis. Genetik aslinda biraz erken cikabiliyor yani[/QUOTE
Hoşgeldin .. kanına bakılmış idrara bakıldı mı acaba ?? 3 ayda diş çıkarma süreci başlıyor salya da tabi.. belki 4.5 aylıkken filan çıkarma ihtimali olur ama pek sanmiyorum ateşi devam ediyorsa bence yine Dr a görünmelisin normal değil böyle devam etmesi geçmiş olsun Allah şifasını versin
Hoşbuldum kızlar, teşekkürler cevaplarınız için. Bugün tekrar geldik doktora, sabah biraz daha arttı ateşi çünkü, doktor muayene etti yine boğazlarına baktı ne öksürüğümüz var ne burun akıntımız var ne ishalimiz var idrara da bakıldı bişey çıkmadı, sadece kuru ateş var doktor bi günlük yatış yapalım serum desteği verelim, nedenini bulamamamız endişelendirdi beni dedi viral enfeksiyon üzerinde durdu daha çok, yatışımızı yaptık ateşimiz düştü çok şükür bi de gaytaya bakılacak oğlumun kaka yapmasını bekliyoruz. Akciğer filmi de çekindik sonucu henüz çıkmadı. Doktor diş bu kadar ateş yapmaz diyor onun üzerinde durmadı hiç. Dua edin kızlar. Sebebinin bulunamaması da ayrı bi can sıkıyor, oğlumun damar yolu açılırken ki ağlaması yeterince sıktı zaten canımı.

Daha demin meme de uyuya kaldı mememi emzik gibi emikledi yutkunarak emmesi geveliyor bende yavaş çekip emziği tıktım ağzına emziği emiyor 3 5 dk sonra atıp bas parmağı emiyor o bas parmak ağızdan uyanana kadar çıkmıyor uykudan uyanacağı zaman da cok xok emip ağlayarak uyanıyor
Benimkinin de eller hep ağzında canım. Aynen uykudan uyandırıyor kendini. Bazen de dayağını acıtıyor ağlıyor. Bu dönemsel birşey geçecektir.

Benimki 5 dk bile durmuyor oyun halısında yanıma alıyorum pusetle yok ya Konuşup şarkı söyleyeceksin ya göz teması ya omuzda gezdireceksin yemek bile yapamıyorum
Benim oğlumdaki durumum işte :) kıZımda herşeyi dozunda yapmaya çalışıyorum. Biraz da eski insanların yaptığı gibi yapıyorum. Ve tabiki hepsini tam yapamıyorum ve yaptıktan sonra güleryüzlü dinç olamıyorum. Duruşum bozuldu iyice. Fıtığım yüzünden oturamıyorum da. Abidik gubidik gidiyor işte :)

Bnde kendimi affedemiyorum kuzum ya hic yapmam dedigim seydi ama insan bi anlık sinirle ne dediğini bilmiyo daha cok küçücük bsy anlamazki her aksam esime bn iyi annemiyim diye soruyorum esimde nerden cikti bu simdi keske bnm annemde senin gibi olsaydi diyo hmn unutuyorum birde iyiki burasi var yaziyorum hepiniz sakinleşmeme yardmci oluyorsunuz
Aynen canım bende diyorum ki bazen ah az anlıyo olsan popona vurcam artık :) biz de insanız oluyo öyle şeyler :)

Kızlar ya eşim biraz önce oğlan yatarken hani böyle kalkmak istiyo da dik oluyo ellerinden tutup az kaldırabiliyoruz ya yine öyleydi. Eşim bebeğin ellerinden tuttu kaldırırken yapma öyle dememden 10 sanşye sonra bebeğin bacakları boşa geldi eşimde tutamadı birden resmen olduğu yerde belinden ve bacaklarından katlandı çocuk. Hemen aldım ağladı biraz sakinleştirdim şimdi uyudu ama acaba bişey olmuş mudur diye korkuyorum ya eşim de çok pişman oldu korktu ama ağlamıyo şimdi bişeyi yoktur diyo

Diger biberonlari almamismiydi canin senin bebis
Canım dr browns ı da aldı biberon sorunu yok secmiyo ama meme reddi yaşadığım gün lansinoh aldım jokerin mağaza müdürü de tavsiye etmişti oğluma onu kullandım meme reddi yaşamadık güzel dedi bide burda bir arkadaş tavsiye etti..ama meme reddi sandığım gazdanmis onu anladım:KK70:ben memnunum lansinohtan hava deliği var emziginde hava içerde kaliyo bebek hava cekmiyo o yönden de iyi ama dr browns da iyi yani..

Merhaba kızlar uzun bir aradan sonra yazıyorum.
Hastaneden dün çıkabildik. Neredeyse bir haftadır hastanedeydik. Çok şükür eve geldik. Şimdi de eşimle ben güçten düştük ama şükür toparlanıyor. Öksürük ihmale gelmezmiş en ufak başlangıçta bile ertelemeyin derim. Bebekler hiç hasta olmasın dileğim

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl

Bendensin canım :D pusete koyup arabaya takıyorum. Buzdolabı süsleri ilgisini çekiyor. O tarafa çeviriyorum. Sıkılmasına fırsat vermeden saçma sapan şarkılar uyduruyorum. Sesli söylüyorum. Tabi nefesim kesiliyor o esnada. 2 gündür de keşfettim dolapların kapağını açıp karşısına denk getiriyorum. İçleri ilgisini çekiyor. Bu sayede bi yemek yapabiliyorum. Ha tabi gaz sancısı yoksa o esnada

Az önce avm de bi çevirdim kafayı parmağı aşmış yumruğu sokmuş boğazına kadar :D baş parmak falan buruş buruş oluyor. Kıyafetin kolları ıslanıyor. Emzik bizimde canı isterse alıyor yoksa mümkün değil

Kızlar hala emzirirken bu aylarda bir göğsünüzü diğer göğsünüz sızlıyormu acı oluyormu?bende bir haftadır oluyordu süt doluyor diye düşünüyorum o anda diğerine.şimdi geçti artık olmuyor.

Su an an itibariyle Sercembenim Sercembenim in gazina geldim.dedimm ya dolma yapanlar var senin ev almis basini gidiyo.yavru 3 saattir uyuyo masallahh.bem hemen evleri supurdum sildim toz aldim.:temizlik:
Simdi bi kahve daha iciyorumm.demek isteyince oluyormus.ama aksam.yemek yok.onu da koca dusunur insallahh.:confused:
Bak ne iyi oldu :) yemeğini de yapsaydın harika olacaktı

Su an an itibariyle Sercembenim Sercembenim in gazina geldim.dedimm ya dolma yapanlar var senin ev almis basini gidiyo.yavru 3 saattir uyuyo masallahh.bem hemen evleri supurdum sildim toz aldim.:temizlik:
Simdi bi kahve daha iciyorumm.demek isteyince oluyormus.ama aksam.yemek yok.onu da koca dusunur insallahh.:confused:
Ben ayni mesaji okuyunca yemeksepetinden sarma soylemistim :D

Bendensin canım :KK70: pusete koyup arabaya takıyorum. Buzdolabı süsleri ilgisini çekiyor. O tarafa çeviriyorum. Sıkılmasına fırsat vermeden saçma sapan şarkılar uyduruyorum. Sesli söylüyorum. Tabi nefesim kesiliyor o esnada. 2 gündür de keşfettim dolapların kapağını açıp karşısına denk getiriyorum. İçleri ilgisini çekiyor. Bu sayede bi yemek yapabiliyorum. Ha tabi gaz sancısı yoksa o esnada
O dolap içlerinin ilgisini çekmesi bizde var ama ben kıyafet dolabının kapağını açıyorum. Uydurduğum sarkıların haddi hesabı yok. Eşime bişey diceksem şarkı söyleyerek diyorum :) komsular duyuyosa deli felan diyodur herlde

Back
X