- 28 Mart 2017
- 16.595
- 68.043
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
- #54.941
Noldu kizKriiiiiiizzzzzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Noldu kizKriiiiiiizzzzzzzz
off şükür bitti. adamı dövmeme az kaldı ya. fakülte sekreteri tama diyor personelci hocam öyle olmamalı diyor hala. personel daireyi arattım. hocam çalışma sosyal güvenlik bakanlığında arkadaşım var o da doğrusunun böyle olduğunu söyledi diyorum. amirimiz tamam ayşegülün dediği gibi olacak diyor personelci hala ama ama ama diyor. amir de kızdı artık tamam mesuliyet bende ne diyorsam onu yap dedi.Noldu kiz
canım halloldu neyseki. sende ara hakkını.Canim kusura bakma yanlis anlamisim bende dun tekrar okudum sizin dediginiz gibiymis. Ama bizim is yeride sizin dekanin kafadinda oldugu icin oyle diye aklimda kalmis.
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum insallah mühim bsy değildir ve biran önce evinize sağlıkla dönersiniz
Hosgeldin geçmiş olsn önemli bişey yoktur inş kuzunun merak etme
Bir yönetmelik degisince bunu takip etmesi gereken okuyup ogrenme geregi duymadigi icin oluyor sorunlar. Çalışırken ayda 1 filan yasardim bu sorunu. En son is guvenligi yonetmeligi degistiginde gorevliye elinde suratima sallayip durdugu kalemi yedirecektim az daha. Haninefendi kimligimi bozmadim ama.off şükür bitti. adamı dövmeme az kaldı ya. fakülte sekreteri tama diyor personelci hocam öyle olmamalı diyor hala. personel daireyi arattım. hocam çalışma sosyal güvenlik bakanlığında arkadaşım var o da doğrusunun böyle olduğunu söyledi diyorum. amirimiz tamam ayşegülün dediği gibi olacak diyor personelci hala ama ama ama diyor. amir de kızdı artık tamam mesuliyet bende ne diyorsam onu yap dedi.mabada sağol canım. birazcık seni de kullanmış oldum kusura bakma :)
Aslinda doktorunun en basta yapmasi lazimdi idrar ve gaita tahlili. Ozellikle bebeklerde bu kadar ozensiz davranis nasil oluyor akil alir gibi degil.
Sağolun kızlar, iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkürlerKaka tahlilimiz sonucu bağırsak enfeksiyonumuz çıktı. Sebepsiz ateş beni baya endişelendirmişti, şimdi tedavi yöntemi belli en azından çok şükür şimdi iyiye gidiyoruz
![]()
Canım 2 defa kullandım kullandıktan sonra seninkinde sızlama oldumu ilk günler emzirirken sızlama çok sık olurdu artık nerdeyse hiç olmuyordu süt artsın diye neler neler yedim ama faydasını görmedimBen kullandım. Faydasını gördüm. Şimdi yeniden başladım.
aaa yok beyefendi çok araştırıyo kız.bana 32 hafta dolduktan sonra istiyorsanız daha çalışabilrisiniz diyor :))Bir yönetmelik degisince bunu takip etmesi gereken okuyup ogrenme geregi duymadigi icin oluyor sorunlar. Çalışırken ayda 1 filan yasardim bu sorunu. En son is guvenligi yonetmeligi degistiginde gorevliye elinde suratima sallayip durdugu kalemi yedirecektim az daha. Haninefendi kimligimi bozmadim ama.
Genel cerrahi. Sicak suyla masaj yap sonra hemen dag sagdiktan sonra emzir.Kızlar sol memede sertlik var me zamandır olmuyordu. 2gündür geçmedi yoğun emzirmeme rağmen. Ateş kızarıklık yok. Doktora gidiyim dedim ama hangisine gitmem lazım? Bir de sıcak duşta masaj denedim az yumuşadı tekrar oldu
Ne olduuKriiiiiiizzzzzzzz
O nasil bi sey ki?Deneysel incir uyutmasini yapiyorum bakalim becerebilecekmiyim :)
Canim saolsun amirimiz sikinti cikarmiyor idare ederim ben demisti tabi iznim bitince yine gidip konusacagim ama iki ay daha baslamam rapor alicam cok kucuk daha sen niye hemen basladin ki rapor alsaydin gittigi yere kadar.canım halloldu neyseki. sende ara hakkını.
file:///C:/Users/Pau/Downloads/2%20(2).pdf
olmadı bunu göster. hoş ptz günü bende gösterdim ama eski memur diye ötekine inandılardı
Incir uyutmasi tarifini burada kizlar vermisti. Ben ilaveten altina biskuvi ezip koydum ve kirik ceviz ekledim biskuviye ustune incir uyutmasini doktum. Bakalim uyuyor suan firinda. Nasil olacak.O nasil bi sey ki?
Süt arttırıyor mu bu tatli?Incir uyutmasi tarifini burada kizlar vermisti. Ben ilaveten altina biskuvi ezip koydum ve kirik ceviz ekledim biskuviye ustune incir uyutmasini doktum. Bakalim uyuyor suan firinda. Nasil olacak.
Evet kizlar arttiriyor diyor. Bebiste kabizlik varsa onada iyi geliyormus.Süt arttırıyor mu bu tatli?